Wysłany: 10 Kwiecień 09, 20:19 Srebrne BMW E36 touring DW7809OS lub ES
Dokładnie to srebrne albo błękinte z naklejką nurka na tylnej klapie.
Dość pilnie poszukiwane, a raczej poszukiwany właściciel, dzisiaj przeciw tak owemu damskiemu bokserowi zostanie też złożone zgłoszenie na policję, jeśli ktoś zauważy takie auto, proszę dajcie znać.
O kierowcy niestety nie mogę powiedzieć inaczej jak czubek i w dodatku niebezpieczny.
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
DW7809OS takie blachy nie wychodzą na wrocek za duzo znaków
w tej chwili to jest DW (3 cyfry) + (2 litery) troche za dlugi ten numer napisałes
ewentualnie DW (4cyfry) + (1 litera) albo DW (5 cyfr)
... a tak konkretniej to o co biega z tą beemką ??
O niepotrzebnie dowaliłem chyba
O o co chodzi ? gośc zajechał drogę kobiecie, ta na niego zatrąbiła... oszołom pojechał za nią do domu wysiadł, zaczął straszyć, bluzgać... ta z kolei zadzwoniła do mnie z płaczem. Byłem na drugim końcu wrocka więc wiele zrobić nie mogłem ale geniusz podlega pod kilka paragrafów, więc nie ma się co szczypać niech się drapie teraz po d****.
Kurde potem dziwić się, że ludzie mają taką a nie inną opinię o posiadaczach bmw jak takie matoły tym jeżdżą :/
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
DW7809OS takie blachy nie wychodzą na wrocek za duzo znaków
w tej chwili to jest DW (3 cyfry) + (2 litery) troche za dlugi ten numer napisałes
ewentualnie DW (4cyfry) + (1 litera) albo DW (5 cyfr)
... a tak konkretniej to o co biega z tą beemką ??
O niepotrzebnie dowaliłem chyba
O o co chodzi ? gośc zajechał drogę kobiecie, ta na niego zatrąbiła... oszołom pojechał za nią do domu wysiadł, zaczął straszyć, bluzgać... ta z kolei zadzwoniła do mnie z płaczem. Byłem na drugim końcu wrocka więc wiele zrobić nie mogłem ale geniusz podlega pod kilka paragrafów, więc nie ma się co szczypać niech się drapie teraz po d****.
Kurde potem dziwić się, że ludzie mają taką a nie inną opinię o posiadaczach bmw jak takie matoły tym jeżdżą :/
To smigajcie na najbliższą komende i zgłoście całe zajscie łącznie z tym w jakich
okolicznościach gosc jej zajechał drogę i co z tego dalej wynikło , patrol nawiedzi
delikwenta w chałupie , mysle ze skoro masz aż tyle cyferek z tablicy + kolor i marke
auta bez problemu go znajdą , daj znac jak sie sprawa rozwinie i jak juz ustalicie dokładne
numery furaka .
Najpierw to ją muszę przekonać, żeby się nie bała a ja już postaram się o to, żeby mu zrobili z d*** jesień średniowiecza.
W sumie to miałem ochotę jej kupić jakiś gaz albo paralizator na urodziny... ale mi dzisiaj przeszło po tym jak dostałem dosadny przekaz ustny za to, że wróciłem o 7 rano do domu ;p jeszcze w napadzie radości mi się zgarnie )))
Powinni takich zamykać albo mordę obić od razu ! I to jeszcze do kobiety tak
Bogu dzieki ze w pudle maja sposoby na takich. Damskich bokserow, gwalcicieli i pedofilow traktuja jak ostatnie smieci. To akurat uwazam ze bardzo dobre. Dla takich nie mam absolutnie zadnej litosci..
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 11 Kwiecień 09, 12:23
W pudle to by koleś miał prz**** i bardzo dobrze !!
Nawet nie rozumiem takiego zachowa jak jest 2 kolesi i jeden z nich zachował sie jak totalny idiota np. zajechał drogę na zakręcie czy coś takiego.
Lepiej to zgłosić, a nie jechać za nim i potem grozić... co to da ?
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
W pudle to by koleś miał prz**** i bardzo dobrze !!
Nawet nie rozumiem takiego zachowa jak jest 2 kolesi i jeden z nich zachował sie jak totalny idiota np. zajechał drogę na zakręcie czy coś takiego.
Lepiej to zgłosić, a nie jechać za nim i potem grozić... co to da ?
Wiesz co po tym jak dotarłem do domu wygląda i pojechałem na 997 wygląda to mniej więcej tak:
1) gość wymusił pierwszeństwo - zatrąbiła na niego
2) gość zahamował, zmieniła pas... gość też, zmieniła znowu, gość też... i tak kilka razy i jechali 20 km/h
3) skręciła w prawo, gość z pasa do jazdy na wprost też skręcił w prawo i powtórka
4) zajechał jej w poprzek drogę, olała, ominęła chodnikiem
5) gość wykręcił i za nią
6) stanęła przy domu, gość staną tak blisko, że nie mogła otworzyć drzwi i zaczął rzucać mięsem, że ***** ***** ***** "na mnie się nie trąbi"
7) wysiadła, gość zaczął ją popychać i rzucać dalej mięsem, straszyć, że połamie ręce i nogi
sorka :/ lepiej dla niego, żebym nie spotkał go na drodze bo nie będę miał ani odrobinki litości
Wiesz co po tym jak dotarłem do domu wygląda i pojechałem na 997 wygląda to mniej więcej tak:
1) gość wymusił pierwszeństwo - zatrąbiła na niego
2) gość zahamował, zmieniła pas... gość też, zmieniła znowu, gość też... i tak kilka razy i jechali 20 km/h
3) skręciła w prawo, gość z pasa do jazdy na wprost też skręcił w prawo i powtórka
4) zajechał jej w poprzek drogę, olała, ominęła chodnikiem
5) gość wykręcił i za nią
6) stanęła przy domu, gość staną tak blisko, że nie mogła otworzyć drzwi i zaczął rzucać mięsem, że ***** ***** ***** "na mnie się nie trąbi"
7) wysiadła, gość zaczął ją popychać i rzucać dalej mięsem, straszyć, że połamie ręce i nogi
sorka :/ lepiej dla niego, żebym nie spotkał go na drodze bo nie będę miał ani odrobinki litości
A juz masz blachy tego typa ? Jak tak to zarzuc tutaj to rozreklamujemy i mysle
ze kilka osób z miłą chęcią pozdrowi owego sympatycznego pana na drodze
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 11 Kwiecień 09, 13:05
SataN napisał/a:
wysiadła, gość zaczął ją popychać i rzucać dalej mięsem, straszyć, że połamie ręce i nogi
Co za sk*** jak go spotkam to sam mu drogę zajadę i zobaczymy czy taki kozak będzie. Ale szmata i damski bokser z niego !!
Nie wiedziałem, że aż do takiego stopnia się posunął !!
Mordulec napisał/a:
DOKŁADNIE !!
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Laska chyba nie do końca dobrze to zapamiętała ale kolega ma mi to sprawdzić jak będzie miał dyżur, aż tyle srebrnych touringów w e36 po wrocku chyba nie jeździ Doszukają się na 100%, kwestia czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum