Znalazłem wyciek oleju w moim autku, na 99,99% jest to uszczelniacz wału (tył)
Żeby go wymienić trzeba wyjmować skrzynię. Szukam dobrego warsztatu w którym mógłbym to zrobić najlepiej w ciągu 1 dnia. Przy okazji wymiana oleju w skrzyni.
372 90 71. Andrzej i Wlodek. Jest to przy ul. Smetnej we Wrocku. Powiesz ze po prostu MUSISZ miec samochod na drugi dzien i powinni to zrobic. Sa sumienni., Ostatnio mi robil fure do 21.30 bo wiedzial, ze na drugi dzien musze miec samochod do pracy. Powolaj sie na Wojtka Zastawnego. Cala rodzina robi u nich samochody od jakis 10 lat. Sa uczciwi i nie leca w waly.
Mój samochód:: BMW 735iA E32 1991r bez LPG
Wysłany: 14 Kwiecień 09, 22:21
Wymieniałem to kiedyś sam i nie wyciągałem skrzyni, wymagało tylko odkręcenia walu i tyle . Olej i filtr (w skrzyni ) wymień sobie sam bo koszt takiej zabawy to 350 - 500zl w warsztacie zajmującym się skrzyniami.
Moj blad sorki tobie chodziło chyba o wal korbowy a mnie o napędowy to rzeczywiście trzeba ja wyjąc ( przej... )
_________________ BMW 735iA E32 1991r i BMW 735iA E32 1992r bez LPG
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Predator 14 Kwiecień 09, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
marcgrzy
Mój samochód:: brak był E36 318i Touring
Wiek: 36 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 22 Skąd: Wrocław- Psie Pole
Wysłany: 8 Maj 09, 16:34
ul. Prądzyńskiego obok stacji obsługi pojazdów i przeglądów rejestracyjnych
Ostatni warsztat po lewej
Właściciel sam ma 2 BUMY
Polecam, tanio, szybko i jak na razie fachowo.
Ma tez dostęp do dosyc tanich dobrych czesci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum