Uwaga! To stara wersja forum.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Przesunięty przez: Serwisant 19 Wrzesień 06, 20:16 |
wielki skok e30tki | ||||||||||||
| Autor | Wiadomość | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
drzewko Mój samochód:: bmw 318 Wiek: 31 Dołączył: 31 Paź 2005 Posty: 11 Skąd: czluchow |
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
skasuj [Usunięty] |
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
REKIN-E28 Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 232 Skąd: POLSKA |
|||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
skasuj [Usunięty] |
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
REKIN-E28 Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 232 Skąd: POLSKA |
|||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
Bob Mój samochód:: Passat B5 TDI Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire |
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
MARCO marco Mój samochód:: E-39 2,5 TDS Wiek: 37 Dołączył: 30 Gru 2005 Posty: 97 Skąd: Żagań lubuskie |
|||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
skasuj [Usunięty] |
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
Mordulec Klubowicz z chińskiej bajki Mój samochód:: E30 Dołączył: 03 Paź 2005 Posty: 3792 Skąd: Wrocław |
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
skasuj [Usunięty] |
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum |
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku |