Wysłany: 2 Luty 06, 19:30 26-02-2006 => 5 Meeting Kierowników i Miłośników BMW
No to warto by było zacząć juz planować kolejny spot , styczniowe spotkanie wypadło
na koncu miesiąca a nie tak jak to bylo do tej pory ze spoty robilismy w pierwszym
tygodniu miesiąca .
Dlatego mysle ze teraz juz wiekszosc bedzie po sesji i takim terminem moze byc
np niedziela 26 lutego .
Tylko tym razem juz rozpiszemy gdzie mozna bedzie nas złapać i o ktorej godzinie
gdzie bedziemy jechac tak zeby kazdy kto sie nie wyrobi z czasem mogł łatwo
nas zlokalizować na mieście
_________________ чёрный бумер e32 V8
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 6 Luty 06, 08:24, w całości zmieniany 1 raz
no to ja potwierdzam swą obecność czyli juz bedzie nas dwóch moze zrobimy jakis plan przejazdu przez miastko ?? np kolejnosc ulic którymi bedzie sie przemieszczać!!
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
Ciężko powiedzieć na 100%,ostatnio w końcu przespałem :/
Na 90% będę
A pomysł z orientacyjnym podaniem gdzie i o której bardzo dobry.
Może najprościej poprostu ustalić że na konkretnych parkingach o danej godzinie.
Pozdrawiam
Czy spoty muszą zawsze być w niedzielę? Pomyślcie o ludziach, którzy chcieliby przyjechać np. ze Śląska, czy Małopolski?
Proponowałbym sobotę.... Co Wy na to?
Czy spoty muszą zawsze być w niedzielę? Pomyślcie o ludziach, którzy chcieliby przyjechać np. ze Śląska, czy Małopolski?
Proponowałbym sobotę.... Co Wy na to?
Z sobotą to moze być kłopot bo kilka osob pracuje w soboty a niedziela jest takim w
sumie bardziej "bezrobotnym" dniem Ale ja tam nie widze przeszkód jesli zbierze
sie ekipa to ja moge przyjechac tez w sobote
no ja tym razem muszę przyjechać bo ostatnio mnie niebyło.ale też wolałbym niedzielę bo w sobotę nieraz pracuje .czy ktoś będzie z dziewczyną albo żoną[może kondzio732?] bo wziąłbym swoją??? pozdrawiam
Mi w tym termini zaczyna sie juz semestr i mam zjazd. Ale moze uda misie wpaść jak
będę znał plan wykładów. A może po tych wszystkich parkingach itp. zjechalibyśmy na
kawe czy gdzieś posiedzieć pocykać zdjęcia, kobitki by się zagrzały , ja cały czas proponuje bilard cy cus
ja tam bilard bardzo lubie, tyle ze mysle ze w tyle osób to moglyby byc problemy organizacyjne. po pierwsze który klub nas pomiesci, po drugie długo czekaloby sie na swoją kolejke. niemniej jednak gdzies by mozna po spocie zjechac:-)
w związku z jakimś klubem to problemy ''organizacyjne'' by były jakbym się zbombardował i niemiałbym jak do domu wrócić!!!
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1308 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 9 Luty 06, 16:22
Piotr napisał/a:
maltarn napisał/a:
jeśli ktoś mnie zabieże to ja też bede
jak to jeśli............... kpisz czy o drogę pytasz, a kopa chcesz ??
Bo nie wiem czy przez Oławe nie jedziesz hehehe, a na poważnie to nie chce sie na siłe wpraszać Pozatym nie wiem czy wolne miejsce masz
co do kopa to raczej nie
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
meles - mam nadzieje ze Beemką sie nie zgubisz tak jak ostatnio Pugiem:-) życze powodzenia przy zakupie!
No nie wiem... nowy samochód. Hamulce jeszcze nie zrobione. Ne będę nikomu na dupsku siedział. Jak by co to gdzie jest ten parking pod mostem milenijnym cobym tam mógł od razu dojechać?
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
meles - mam nadzieje ze Beemką sie nie zgubisz tak jak ostatnio Pugiem:-) życze powodzenia przy zakupie!
No nie wiem... nowy samochód. Hamulce jeszcze nie zrobione. Ne będę nikomu na dupsku siedział. Jak by co to gdzie jest ten parking pod mostem milenijnym cobym tam mógł od razu dojechać?
Meles no nie rób scen ja tam Cie nie namawiam ale przejazd przez miasto wypadł
całkiem fajnie ostatnio wiec zbiórka pewnie bedzie tak jak zwykle na andersa a pozniej
sobie gdzies smigniemy
- 14:00 zbiórka jak zwykle na andersa
- 15:00 przejazd na górny parking w galerii dominikanskiej (porobiliło by sie fajne foty)
- 15:30 nastpenie przejazd przez legnicka na milenijny (mozna zrobic rundke przez plac
solny)
- 16:00 zbiórka pod milenijnym i porobienie fotek + klipa
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum