Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Serwisant
22 Styczeń 07, 22:26
IV SPOT 29-01-2006
Autor Wiadomość
Krzysiek 
Site Admin

Mój samochód:: BMW e-39
Wysłany: 29 Styczeń 06, 23:18   

Yan00sh napisał/a:
wlasnie, mam pare fotek i nie wiem komu, jak, gdzie wyslac zeby sie pojawily na stronie

Wyslij je na kontakt@maxbimmer.pl lub jesli masz wieksza ilosc to wyslij mi pw to dam Ci dostep do ftpa!

TDSerek 
ALLEGRO MASTER

Mój samochód:: BMW 325TDS
Wysłany: 29 Styczeń 06, 23:27   

Witam..nom ogolnie spocik bylby spoko tylko z matrixem sie spoznilismy...na andersa a potem myjnia itp hehe..zdarza sie...natomiast myslalem ze bedzie wiecej furakow..oby next time bylo ich zdecydowanie wiecej...a i zaplanujcie spot jak bedzie wiosna albo cos to wpadniemy na aluskach bo na stalakach to tak lipa zdeka...

Matrix 

Mój samochód:: v50 volvo
Wysłany: 29 Styczeń 06, 23:31   

niop wskocza felunie na glebie to bedzie pełen kozak:

ogulnie szkoda ze tyle seryjnych bum było ale to dlatego ze to spod BMW a nie aut po przeróbkac pozdro

TDSerek 
ALLEGRO MASTER

Wysłany: 29 Styczeń 06, 23:49   

czarne tylne lampy duzo chromu i czarne szybki... ladne felgi 16 bez rantu o delikatnym ksztalcie...jakas chromowa koncowka wydechy skory w srodku i nic wiecej nie trza...pozdrowka

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Mój samochód:: E30
Wysłany: 30 Styczeń 06, 01:18   

No spot konkretnie wyszedł , na andersa myslalem ze bedzie troche lipna frekwencja
ale okazało sie ze na milenijnym przyjechalo sporo aut <bmw_2>

Szkoda ze nie mielismy zadnej kamerki bo przejazd przez miasto całkiem fajnie
wyszedł , zwłaszcza na "ostatnim groszu" ale oczywiscie jak zawsze przepisowo 50-60kmh
<bmw_1>

Baletu na osobowicach nie da sie opisac to poprostu trzeba bylo przezyc , troche bylo
duze zagęszczenie slizgajacych sie bum na stosunkowo małej powierzchni , niezłe miny
mieli ludzie na parkingu :lol:

Nie wiem jakim sposobem ale zgubił nam sie Meles po drodze z andersa na milenijny :?

Super ze sporo nowych osob z forum postanowiło przyjechac <bmw_1> oczywiscie
stara gwardia tez nie zawiodła <bmw_1>

Jesli chodzi o pogode to było całkiem ciepło , tzn na ostatnim spocie znacznie bardziej
mozna bylo zmarznac bmw_beer

Wiec teraz tylko czekamy na fotki happy_bmw

Kosa 
Klubowicz

Mój samochód:: było:E30 318iA E30 320i Jest: E34 525iAT, E30 323i
Wysłany: 30 Styczeń 06, 07:35   

Yo :!: :!: :!:

Spocik jak zwykle ZAJEfajny, pojawiły się nowe bumy <bmw_1> <bmw_2>
Miło było poznać nowe twarze, lubie Was człowieki bmw_beer
Ja zawinąłem do chaty dopiero po 01.20 więc nie dałemrady podrzucić adminowi zdjęć na ftp.
Zaraz postaram sie to zrobić, a dla tych co chcą być bardziej kojażeni proponuje odwiedzić dział
jak wyglądamy

na andersa troche wydygałem bo frekfencja była mała, ale pojechaliśmy pod milenijny za mordulcem,
oczywiście 50 kmh według jego licznika :D mysle ze bylismy zauwazeni na miescie
szkoda że meles gdzies zaginal w akcji
pod milenijym bylo juz fuuuulllll ludzi, ale chyba dlatego ze byla jakas impreza na hali :lol:
postalismy tam chwile, pare osob dojechalo, i ruszylismy na osobowice, wiec wiadomo
jezeli jest plac i jezeli wjezdza tam bmw to nie moze byc normalny wiazd <bmw_1> <bmw_1>
pare baczkow pare bokow czasami na lusterka ale wszystko pod kontrola oczywisce
bajura 20 pln, bmw troche wiecej, miny ludzi stojacych na parkingu NIESAMOWITE happy_bmw pytanie_bmw happy_bmw <bmw_1>
reasumujac, spot, super ludzie, pogoda humor dopisaly

pozdro @ll

bmw_beer

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Mój samochód:: E30 323 '84
Wysłany: 30 Styczeń 06, 08:15   

aaaachhhhhhhhh już żałuję,
i czekam na foty i klipa :)

meles 

Mój samochód:: E30 325i M-Technik
Wysłany: 30 Styczeń 06, 08:57   

Mordulec napisał/a:

Nie wiem jakim sposobem ale zgubił nam sie Meles po drodze z andersa na milenijny :?

Ano się zgubił bo dostał telefon od siły wyższej gdzie się pałęta i musiał wracać. Następnym razem dziewczynę wezmę to zobaczy sobie i nie będzie narzekać.
Mordulec napisał/a:

Wiec teraz tylko czekamy na fotki happy_bmw

No ja też czekam na fotki z tego co mnie ominęło...

Krzysiek 
Site Admin

Mój samochód:: BMW e-39
Wysłany: 30 Styczeń 06, 09:47   

Galerja ze spotu dostepna jest tutaj:

http://www.maxbimmer.pl/g...immer-bmw-klub/

Czekam jeszcze na kilka fotek, wiec mam nadzieje ze do wieczora jeszcze sie powiekszy!

Polus 

Mój samochód:: E-30 BMW 1.8i
Wysłany: 30 Styczeń 06, 10:32   

Zdjęcia ok.

Widzę, że publika dopisała - znacznie więcej aut, niż na III ;)

Szkoda, że mnie nie było :( Niemniej jednak na V już teraz się piszę! <bmw_1>

http://s2.bitefight.org/c.php?uid=49407

Enzo 
335i E30 D-Project

Mój samochód:: 335i
Wysłany: 30 Styczeń 06, 17:42   

Fajnie pieknie :)
Robiliscie jakies filmiki? :wink:

A taka propozycja, zeb yzrobic jakies zawody (nie mowie o paleniu gumy) tylko np. KJS.
Mozna by keidys zrobci cos takieg ow Skarbimierzu, pachollki poustawiac i wyznaczyc tarse miedzy pacholkami/ :D

maltarn 
Przyjaciel Klubu
... młody ...

Mój samochód:: będzie to BMW
Wysłany: 30 Styczeń 06, 21:20   

wystarczy napisać o nasyzm spocie w dziale o spotych i kto będzie chętny to pewnie wpadnie :wink:

TDSerek 
ALLEGRO MASTER

Wysłany: 30 Styczeń 06, 23:40   

nastepnym razem jak bedzie trza zmotac jakis ludzi na spota bmw to dajcie znac..wpadne z kilkoma jeszcze znajomymi... w zespole
JA ,,, matrix ... bmw e36 2,5 vanos coupe.. , e 30 cabrio 1,8 , bmw e30 kombi 335 ...(ostatnie gt) no i jeszcze moze kilka jak cos pozdrowka

no i panowie jakies zawody przejazd przez miasto z filmikiem... i straszeniem ludzi z wydechow tak jak to jest w dg...buyuuhe pozdrowka

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Wysłany: 31 Styczeń 06, 00:34   

TDSerek napisał/a:
wpadne z kilkoma jeszcze znajomymi... w zespole
JA ,,, matrix ... bmw e36 2,5 vanos coupe.. , e 30 cabrio 1,8 , bmw e30 kombi 335 ...(ostatnie gt) no i jeszcze moze kilka jak cos pozdrowka

i straszeniem ludzi z wydechow tak jak to jest w dg...buyuuhe pozdrowka

Serek, e30 cabrio to pewnie masz na mysli Irasa moze na nastepny spot upora sie z
wariujacą temperaturką w cabriolecie , 335 to Tomek Kozłowski ma
takie ( mysle ze tak czy inaczej bedzie na nastepnym ) i sporo wczesniej byl od Ciebie na
tym forum :lol:

A jesli masz zamiar "straszyc ludzi" tak jak macie to w zwyczaju w klubie zwanym
Degeneracja to z całym szacunkiem dla Ciebie sory ale jakos srednio mi sie to
podoba i jak ma być festyn na drodze (albo cos w stylu napierdzielania sie z
gasnic czy jakies inne fantastyczne zabawy ) to szkoda bajury zeby zawijac na spota
happy_bmw

Na spocie było spoko pogadalismy porobilismy zdjecia mysle ze Tobie tez sie podobało
wiec niech tak zostanie PEACE i do nastepnego <bmw_2>

TDSerek 
ALLEGRO MASTER

Wysłany: 31 Styczeń 06, 07:46   

Sorka mordulec ale zle sie zrozumielismy... to ze tomek byl wczesniej na forum to spoko..ale jakos na spocie sie nie pojawil tak samo jak iras... i jeszcze jeden kumpel chyba za bardzo nie naswietliliscie im tematu... co do zabaw z gasnica to powiem ci ze czasem milo oderwac sie od szarej zeczywistosci a przy okazji ma sie szybki kurs odpalania gasnicy w naglych wypadkach..do wszystiego trza podejsc z humorem... do do straszneia ludzi no to hallo...ja nie mowie tu o gazowaniu na maxa przy przestankach tylko przejezdzie nieco innym przez centrum miasta zeby nas bylo widac i slychac.... zreszta bmw ma to do siebie ze zawsze w parze z wizerunkiem idzie piekny odglos wydobywajacy sie z silnika...wiec ludzie zwracaja na te autka uwage od tak...

P.S. a moj tlumik spelnia normy glosnosci <bmw_1>

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Wysłany: 31 Styczeń 06, 08:02   

TDSerek napisał/a:
... co do zabaw z gasnica to powiem ci ze czasem milo oderwac sie od szarej zeczywistosci a przy okazji ma sie szybki kurs odpalania gasnicy w naglych wypadkach...

Wiesz , powiem ci Serek tak , jak mielismy 1-szego spota bmw pod milenijnym to własnie
widzielismy jak sie Degeneracja "odrywa" od rzeczywistosci i nie bede przytaczał
komentarzy jakie były po waszym przejezdzie z milenijnego autami ktore byly
całe uwalone w proszku gasniczym , bo poprostu na forum nie wypada :lol:

Słuchaj te plany ktore masz o ryczeniu wydechem itp to spokojnie mozesz realizowac
na waszych spotach przeciez i tak sie widujecie co tydzien wieczorem wiec zaden
problem , spoty bemek robimy raz w miesiacu i fajnie by bylo zeby zainteresowac
ludzi jakims bardziej sympatycznym podejsciem do zycia i ze kierowca beemki to
ktos kto ma całkiem równo pod sufitem <bmw_2> lepsze wrazenie na przechodniach
czy innych kierowcach robi spokojny przejazd przez miasto w kolumnie , niz
zapierdzielanie po 130-150 kmh (wtedy to nikt nawet nie zdazy zobaczyc co to pojechało) :lol:

Mysle ze chyba nakreslilem o co biega <bmw_1> PEACE

Kosa 
Klubowicz

Mój samochód:: było:E30 318iA E30 320i Jest: E34 525iAT, E30 323i
Wysłany: 31 Styczeń 06, 08:09   

Mordulec napisał/a:
TDSerek napisał/a:
... co do zabaw z gasnica to powiem ci ze czasem milo oderwac sie od szarej zeczywistosci a przy okazji ma sie szybki kurs odpalania gasnicy w naglych wypadkach...

Wiesz , powiem ci Serek tak , jak mielismy 1-szego spota bmw pod milenijnym to własnie
widzielismy jak sie Degeneracja "odrywa" od rzeczywistosci i nie bede przytaczał
komentarzy jakie były po waszym przejezdzie z milenijnego autami ktore byly
całe uwalone w proszku gasniczym , bo poprostu na forum nie wypada :lol:

Słuchaj te plany ktore masz o ryczeniu wydechem itp to spokojnie mozesz realizowac
na waszych spotach przeciez i tak sie widujecie co tydzien wieczorem wiec zaden
problem , spoty bemek robimy raz w miesiacu i fajnie by bylo zeby zainteresowac
ludzi jakims bardziej sympatycznym podejsciem do zycia i ze kierowca beemki to
ktos kto ma całkiem równo pod sufitem <bmw_2> lepsze wrazenie na przechodniach
czy innych kierowcach robi spokojny przejazd przez miasto w kolumnie , niz
zapierdzielanie po 130-150 kmh (wtedy to nikt nawet nie zdazy zobaczyc co to pojechało) :lol:

Mysle ze chyba nakreslilem o co biega <bmw_1> PEACE

... i wszystko na temat... , propagujemy bezpieczenstwo na drodze, mysle nadmiar adrenaliny
bedziemy mogli upuścić na zlotach na terenach zamkniętych, typu lotnisko, tor itp....

pozdro bmw_beer <bmw_3> <bmw_2> happy_bmw

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Mój samochód:: E30 323 '84
Wysłany: 31 Styczeń 06, 08:46   

racje przekazane, spokój zachowany, cool,
każdy robi to co lubi, <bmw_1> uklon_bmw

TDSerek 
ALLEGRO MASTER

Wysłany: 31 Styczeń 06, 17:14   

A widzisz mordulec tu ci przyznam racje... wyproszkowane autka wygladaly mega polewkowo...(i tu sie zgodze ze obciach byl) natomiast polewka tez i to sie liczy...juz zaprzestalismy takich zabaw bo gasnice sie skonczyly a nowych szkoda(przy okazji wszyscy co mieli juz niewazne gasnice mogli troche sie wyszalec... natomias przejazd autek po miescie oczywiscie ze powolny jestem jak najbardziej za...lubie jezdzic szybko to nie znaczy ze nie mozna sie przelansowac na miescie powoli..hehe sami rowniez mielismy i takie spoty ... wiec spoko loko...next time bedzie gitarka..peace

Mk-rally 
No Risk No Fun !!!

Mój samochód:: BMW 316i
Wysłany: 31 Styczeń 06, 18:34   

ja chcąc być w naszym klubie brałem pod uwage ludzi jacy tam występują !!
i chce nadal należec do tego klubu gdyz sa tu normalnie ludzie którzy mają poukładane w głowie a jesli ktos chce szalec itp to bezemnie .albo niech sam dla samego siebie zrobi spot. ale na pewno ja na takowy nie zawitam!! My musimy pokazywac ze jestesmy normalnie a na wygłupy jesli ktos ma ochote to poza drogą!! Jesteśmy tylko ludźmi i niektórych praw fizyki nie mozemy przeskoczyc!! :?

TDSerek 
ALLEGRO MASTER

Wysłany: 31 Styczeń 06, 21:04   

Rozumiem ze ogolnei nie jestem mile widziany na waszych spotach bo zachowuje sie w sposob odbiegajacy od waszego...tak to mam rozumiec???

maltarn 
Przyjaciel Klubu
... młody ...

Mój samochód:: będzie to BMW
Wysłany: 31 Styczeń 06, 21:08   

Jesteś mile widziany na spotach :wink: chłopakom chodzi o to że trzeba by sie powstrzymać od polewki :mrgreen: poprostu nie chcemy zapadać w głowach ludzi jako ,,polewkowicze'', tylko bmw klub wrocław :wink: na każdego spota zapraszamy :mrgreen: <bmw>

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Wysłany: 31 Styczeń 06, 21:18   

TDSerek napisał/a:
Rozumiem ze ogolnei nie jestem mile widziany na waszych spotach bo zachowuje sie w sposob odbiegajacy od waszego...tak to mam rozumiec???

Serek to sie nazywa nadinterpretacja :lol: :lol: :lol:

Nikt tak nie napisal przeciez happy_bmw Jak najbardziej jestes mile widziany , tylko
po tym poscie o straszeniu ludzi itp wzbudziłes takie jakies mieszane uczucia wsrod
forumowiczów :lol:

PEACE i zapraszamy na nastepnego spota , bedzie Iras e30 cabrio , jego kumpel E30tka
i znajoma E46 compact <bmw_1>

TDSerek 
ALLEGRO MASTER

Wysłany: 31 Styczeń 06, 21:31   

Ale chodzi tu o to mordulec ze obraziles nie tylko mnie ale pojechales po klubie w ktorym sie znajduje...to ze ty juz do niego nie nalezysz (a jak pamietam to dobrze jakos sie czules pedzac i scigajac sie ze mna na swiatlach i ogolnie w naszym gronie a potem swojego czasu unikales nas jak ognia i nawet mijajac nas nie potrafiles pomachac czy cos...) nie znaczy ze mozesz jezdzic po nim...bo ogolnie to jacy jestesmy i jaka paczke tworzymy nie powinno cie obchodzic jednak musiales dodac swoje 5 groszy odnosnie tego ze w d.g jest tak i tak.. i w sumie to to mnie boli bo jako posiadacz bmw utozsamiam sie z nia i mimo tego ze naleze do klubu DEGENERACJA to wpadlem na spot bmw ...

pozdro

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Wysłany: 31 Styczeń 06, 21:42   

TDSerek napisał/a:
Ale chodzi tu o to mordulec ze obraziles nie tylko mnie ale pojechales po klubie w ktorym sie znajduje...to ze ty juz do niego nie nalezysz (a jak pamietam to dobrze jakos sie czules pedzac i scigajac sie ze mna na swiatlach i ogolnie w naszym gronie a potem swojego czasu unikales nas jak ognia i nawet mijajac nas nie potrafiles pomachac czy cos...) nie znaczy ze mozesz jezdzic po nim...bo ogolnie to jacy jestesmy i jaka paczke tworzymy nie powinno cie obchodzic jednak musiales dodac swoje 5 groszy odnosnie tego ze w d.g jest tak i tak.. i w sumie to to mnie boli bo jako posiadacz bmw utozsamiam sie z nia i mimo tego ze naleze do klubu DEGENERACJA to wpadlem na spot bmw ...
pozdro

Serek nie bylo moim celem napewno obrażenie kogokolwiek , jesli ktos takie odniosł
wrazenie to BARDZO GO PRZEPRASZAM :!: Jesli pamięć mnie nie myli to odchodzac z Dg
grzecznie sie pozegnałem po czym dostałem gratis bana na forum mimo ze mialem
opłaconą składke (zreszta mniejsza z tym było mineło i do nikogo nie mam zalu) nie wiem
kogo mijałem i mu nie pomachałem ale jesli tak było to pewnie nie zauwazyłem a napewno
celowe to nie było , owszem pewna osoba mnie bardzo nie trawiła ale reszta ekipy w tym
Ty była spoko i dalej mam dla was szacunek <bmw_1>
Ale do rzeczy jak słusznie zauważyłes napisałem o pewnej waszej zabawie ktorą wybacz
ale nie tylko ja widziałem a to co pozniej wstawiłes o straszeniu ludzi itp spowodowało
ze napisałem takiego posta zeby nakreslic jak maja wygladac spoty i zeby uniknąc pozniej
jakichs dziwnych sytuacji <bmw_1>

Mam nadzieje ze juz wyjasnilismy sprawe PEACE <bmw_2>

Mk-rally 
No Risk No Fun !!!

Wysłany: 31 Styczeń 06, 21:47   

hehe ja jak wracałem ze spota to jechał kosa którego wpuściłem i pozniej zblokowałem gazująca felicje i swiatła 4 pasy na ostatnim groszu przed wiaduktem (estakadą) pierwszy lewy pas nie wiem co tam stało ale tylk odało sie w lewo jechac :) drugi pas tylko prosto stoje ja :) trzeci pas troszke cofniety kosa :) i ostatni pas felicja koles sie patrzył kto go zblokował i gazował jak głupi :) zem tylko poczekał na zółte i 1,2,3 i ja byłem juz jak sie zaczyna podajzd pod górem iałem 110 km/h a koles felicja był kolo przystanku 136 na estakadzie :) pojechałem go jakis cwaniaczek bo sie chciał wpychac :) a za mna wydarła civic 1.6 16v bo jeszcze mnie na wiadukcie wpyprzedziła :) ale pozniej koles czekał na mnie na klecińskiej bo wolniej jechał :) a na hallera sie patrzył kto jedzie :) od czasu do czasu musze przycisnac jak sytuacja mnie zmusza :) a do serka jesli cie urazilismy to soryy lecz my jestesmy sobą i sie spotykamy w miłej i przyjemnej atmosferze i u nas bynajmniej ja na spotach nie mam zamiaru szaleć!! pozdr. <bmw>

Enzo 
335i E30 D-Project

Mój samochód:: 335i
Wysłany: 31 Styczeń 06, 21:48   

Po co wogule te spzreczki. :x
Wrzuczcie na luz :wink:

Ale mam nadzieje, ze na spocie bedzie jakis placyk do polatania bokiem :twisted:

Mk-rally 
No Risk No Fun !!!

Wysłany: 31 Styczeń 06, 21:50   

a to co było na osobowicach to nie szaleństo to był po prostu balet niczym taniec beemkowy taniec jakoby łabędzie :) 8)

TDSerek 
ALLEGRO MASTER

Wysłany: 31 Styczeń 06, 21:51   

No to ciesze sie ze udalo nam sie dojsc do porozumienia... Pozdrawiam i dozobaczenia na kolejnym spocie bmw

Mk-rally 
No Risk No Fun !!!

Wysłany: 31 Styczeń 06, 21:54   

porozumienie serek niech bedzie ale chcieliśmy tylko ci wyjasnić jakim my kubem jestesmy i co lubimy a co nie to tak na przyszłość jesli nasze towarzystwo nie odpowiada to nikt cie nie bedzie zmuszać do naszych spotów. tak czy tak pozdoro. <bmw>

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi