Słuchajcie taka sprawa , mianowicie ile osob przyjedzie na spota , bo troche popisalismy
na forum klubowym i wyglada na to ze sporo osob ma w tym czasie jakies kolokwia
egzaminy i inne dziwne zajecia
Wiec taka prosba zeby wpisały sie osoby ktore przyjada , jesli okaze sie ze bedzie
mała ilosc wiernych to przeniesiemy spota na termin po-sesyjny
A ja się pewnie zjawię. Chociaż beemki jeszcze nie mam to bardzo chciałbym przyjechać. Tylko pewnie się będą wszyscy śmiali jak "francuzem" przyjadę, co? Ale już ostrzegam, jak przyjadę to będę ciągle zadawał pytania co jak i gdzie i dlaczego bo przed kupnem chcę się dowiedzieć jak najwięcej. Do zobaczenia na spocie...
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 24 Styczeń 06, 21:06
meles napisał/a:
Tylko pewnie się będą wszyscy śmiali jak "francuzem" przyjadę, co?
no co ty nikt sie smiał nie bedzie, ja mam Forda i lajcik tylko mi na PW wysyłali ze jak sie zjawie to mi auto spalą itp więc luz
nie no zartuje, pewnie sie nie bedą smiac mi mówili zebym fordem wpadal, ale
nie przyjechalem bo ich za dużo zeby inną marka wpaść
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1308 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 25 Styczeń 06, 09:37
Enzo, wpadaj z siostrą. Co do przyjazdu innym autem to NICKOS też był francuzem i nikt sie nie śmiał, liczy sie miłość do marki , a że chwilowo ktoś inną furą jeździ to przypadek........a forda i tak spalimy
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
wreszcie bedzie ciekawie jeszcze nie widziałem od poczatku jak sie zajmuje cały fordzik ale chętnie popatrze i bede czekał na słowa Czyńmy swą powinność :)hehe zartujem
czyli mam rozumiec ze w Niedziele o 14 pod andersa czyli nie bedzie przekładańca?
a do pana co ma odwozic to wyjedz wczesniej i przyjedz z siostrą moze ona na nastepne spoty jak bedzie ciepło zwerbuje jakies koleżanki miło by było !! Pozdrawiam wszystkich mi jest obojetne kto czym bedzie bo i tak najwazniejsze jest to aby sie ustawic raz w miechu oraz aby nie siedziec w niedziele przed tv tylko ogladac nasze silniki bo tak wyczytałem w gazecie z programem ze bedzie pokazywane na Discovery Chłopaki z BmW Klub Wrocław w Niedziele na Discovery o 14;00 na zywo prosto z Andersa
Aha najnowsza wiadomość Chuck Norris na sie pojawic!!ale to takie przecieski dopier są z tajnych zródeł !!
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
Przybywajcie przybywajcie im Nas więcej tym lepiej. Szkoda tylkoże Luk@s nie możę być bo klipa by fajnego ukrecił
chyba, że ktoś ma kamerke i coś nagra. Poza tym jak będzie zimno to zawsze możemy się przenieść
w jakieś cieplejsze miejsce, wszystko jes do ustalenia na miejscu
pozdro
co do Chucka Norris'a
Chuck Norris był już na Marsie. To, dlatego nie ma tam oznak życia.
Chcesz Mordulec to dam ci mój aparat to sobie cos nagrasz
wiesz jakie on filmy kręci
Boje sie czaka norrisa
_________________ чёрный бумер e32 V8
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 26 Styczeń 06, 00:05
Mordulec napisał/a:
Boje sie czaka norrisa
spokojnie looz
Chuck nic nie zrobi bo wie
mam karty male bo chyba 128 i jakąs jeszcze ale nie wiem jaka
chyba ze chcesz kamere ale nią mozesz mieć problem nagrać
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
A dokładnie w którym miejscu na Andersa ten spot będzie?
maltarn Jak chcesz to mogę jechać przez Grunwald i Cię zabrać, ale później to nie wiem gdzie pojadę jak ze spota będę wracał więc możesz mieć problem z powrotem. Chyba, że ktoś Cię weźmie spowrotem.
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
właśnie dostałem informacje ze Piotrek nie jedzie MA ktoś miejsce na balast w mojej postaci, i weźmie mnie?
EDIT:
Przejeżdża ktoś przez plac grunwaldzki i ma wolne miejsca? choćby w bagażniku
Ja z Biskupina to przez Grunwald na pewno bym jechał, ale nie wiem czy przypadkiem z Popowic nie dojadę. Może meles niech Cię z Grunwaldu zabierze a o odstawieniu pomyślimy na miejscu ;-)
No faktycznie cos sie ekipa wykruszyła
Wiec moje pytanie czy moze faktycznie przełożyc spota o tydzien ??
Mi jest to bez róznicy bo na spota nigdy nie trzeba mnie namawiac
i jesli w niedziele ma byc taka pogoda jak dzisiaj to spocik koło 14-tej by
wygladał super w takim słońcu
Dlatego z uwagi na to ze mamy kontakt przez forum spokojnie
mozna przesterować date spota i kazdy zainteresowany sie o tym
dowie .
A mysle ze kazdemu zalezy na tym zeby jak najwiecej beemek przyjechało
na spota wiec warto pomyslec nad zmiana terminu o np tydzien
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum