Wysłany: 30 Sierpień 06, 07:23 Pożegnanie lata z Maxbimmer BMW Klub Wrocław
Jak w temacie , skoro jeszcze sa w miare warunki pogodowe chcielibysmy zoorganizowac
spota połaczonego z wyprawą na slęze czyli górke popularnie zwaną sobótką
Termin to niedziela 17 wrzesnia zbiórka oczywiscie w godzinach porannych we wrocławiu
albo na andersa albo na bielanach jeszcze do ustalenia
Trasa z wrocławia do sobótki jest dosc sympatyczna nie mniej jednak jesli ktos mysli
ze sobie porajduje albo powyprzedza na 3-ciego to albo niech jedzie solo do sobótki i
spotka sie z nami na parkingu albo niech nie przyjezdza wcale .
Mysle ze i tak wieksza frajda bedzie smignac w zwartej kolumnie beemek z flagami przy
80kmh zeby nas bylo widac niz przejazd na partyzanta a chyba nie o to chodzi .
Bardziej dokładne info mysle ze pojawi sie do konca tygodnia co do godziny i miejsca.
Qrcze Panowie - czy naprawdę musi to być właśnie 17 - stego ?? Podróż poślubną mam i raczej jej nie przełoże, a naprawdę dawno już na spocie nie byłem ...
1. Piotr
2. Kosa
3. Krzysiek
4. Byq
5. Mordulec & Pola
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
nie wiem czy poszlo ale na wszelki wypadek wklejam jeszcze raz.Odrazu mam pytanie bede z daleka i nie wiem jak mam dojechac na niejsce waszego spotkania czy ktos moglby wyjechac po mnie bede jechal autostrada i moze jakos tam bysmy sie ugadali??:(czekam na odpowiedz.a tutaj jest lista:)
1. Piotr
2. Kosa
3. Krzysiek
4. Byq
5. Mordulec & Pola
6.Maly120 & Kwiatuszek
Mój samochód:: BMW
Wysłany: 31 Sierpień 06, 22:14
uuu.. z przyjemnośćią bym pojechał.. poznał was w końcu na żywo.. ale 17 to mam juz zaplanowany wyjazd do Gorzowa Wlkp. ... jak pech to pech
No cóż.. życze udanego spota i zwłaszcza dobrej pogody
Odrazu mam pytanie bede z daleka i nie wiem jak mam dojechac na niejsce waszego spotkania czy ktos moglby wyjechac po mnie bede jechal autostrada i moze jakos tam bysmy sie ugadali??
Spokojnie , akurat od zjazdu z autobana jest bardzo łatwa droga na andersa , ale
jesli bedziesz mial problemy z dojazdem to wyjedziemy po Ciebie
Mordulec to spoxik cieszy mnie to w takim razie wolalbym zeby ktos wyjechal po mnie za pierwszym razem tylko pozniej juz sam bede dawaql sobie jakos rade dzisiaj postaram sie wrzucic fotki mojej kochanki.pozdro dla was.:)
jestem spokojny ale mieszkam 90km od wrocka dlatego wolalbym wiedziec wczesniej i mam odrazu male pytanie czy moze przyjechac ze mna jeszcze jedno bmw ale nie jest to czlonek naszego klubu ma 528 w touringu??
Wstepnie zbiórke robimy o godzinie 10:30 tradycyjnie na parkingu przy wzgórzu
Andersa .
Mysle ze ewentualne oczekiwanie na spoznialskich ograniczymy do 30minut po czym
wyruszamy do sobótki i tak jak Kosa juz wspomniał jesli beda ku temu warunki to zrobimy
sobie ognisko na górze
Jednak jesli sie okaze ze bedą wybitnie złe warunki pogodowe to bedziemy zmuszeni
ograniczyc sie jedynie do spotkania we wrocławiu , dlatego prosze sledzic informacje
w tym temacie .
_________________ чёрный бумер e32 V8
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 16 Wrzesień 06, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
spoxik i dzieki Mordulec za info.czyli moge liczyc na to ze wyjedziesz po mnie jak bedem lecial autobanem jeszcze z jedna beemka gosciem ktory nie jest naszym klubowiczem mam nadzieje ze moge na CIebie liczyc MORDULEC spotkalibysmy sie na stacjio zaraz co jest kolo zjazdu na wroclaw gdzie sie wyskakuje o ile dobrze pamietam na bielany??czekam na odp.
spoxik i dzieki Mordulec za info.czyli moge liczyc na to ze wyjedziesz po mnie jak bedem lecial autobanem jeszcze z jedna beemka gosciem ktory nie jest naszym klubowiczem mam nadzieje ze moge na CIebie liczyc MORDULEC spotkalibysmy sie na stacjio zaraz co jest kolo zjazdu na wroclaw gdzie sie wyskakuje o ile dobrze pamietam na bielany??czekam na odp.
Spoko , jak bedziesz zjezdzal z autostrady to wjedziesz na parking koło Tesco albo
Castoramy i zgarniemy was po drodze bo i tak bedziemy tamtedy smigac na sobótke
MORDULEC niezly pomysl ale wolalbym byc z wami od samego poczatku chyba ze to jakis problem dla was zeby nas zgarnac z tamtad to zrozumie czekam na odp.pozdro
ok spoko jak cos bedziemy czekali na stacji na autostradzie jak sie jedzie od strony legnicy do 9;20 9;30 jesli nie bedzie nikog to postaramy sie trafic jakos.
albo MORDULEC wymienmy sie tel. jak ktos bedzie po nas jechal to sie zdzwonimy chyba ze nie chcesz to oksik.
to jak wyjedzie ktos po nas czy jednak nie.jesli nie podajcie ulice a trafimy sami jada z chojnowa dwie bmw
Proszę używać funkcji "EDIT"
napisz do któregokolwiek z klubowiczy PW ze swoją komórką to będziemy dzwonić i Was prowadzić - MODERATOR
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum