witam
fajne zdjecia i film
pieknie ukazana 318is coupe,to chyba ktos nowy
535 czerwiennego---wiadomo jest czym depnac
zastanawia mnie jedna 5 srebrna czy lekko zlota,gosc niebardzo mogl ja rozbujac,dopiero przy koncu mu sie udalo,jaki to byl silnik?
pytam bo pewnie moja zachowalaby sie tak samo.
pozdrawiam i dzieki za film.
Mój samochód:: bmw e 34 2.5
Wysłany: 6 Kwiecień 06, 21:10
witam tomski to byla moja bunia ta srebrna ktora miala problem z przelamaniem sie mam w niej 2,5 12 zaworowke a z tytulu iz jest na automacie nie chciala sie zlamac hahahahaha
witam tomski to byla moja bunia ta srebrna ktora miala problem z przelamaniem sie mam w niej 2,5 12 zaworowke a z tytulu iz jest na automacie nie chciala sie zlamac hahahahaha
witam
a to widzisz ja mam 2.0 manual 24v i na suchym asfalcie mialem to samo "duuuze kola"
he he
No na poczatku było ciezko i wcale sie nie zapowiadało ze na autopilocie cos pokreci sie
bokami , ale kilka kółek i Ecik złamał wkoncu bume no i zaczeło sie zadymianie
No to fakt muzyka z deka na chybił-trafił wstawiona , ale tylko po to zeby nie bylo ciszy
w klipie niestety materiał byl tak nagrany ze nie bylo dzwieku przy lataniu bokami
wiec trzeba sie zadowolic muzyczka .
Ale ten klip nie jest jeszcze ostatnim , bo własnie Luk@s sie zabrał za robote , pewnie
jutro cos bedzie juz w wersji profi
a druga sprawa,ze jezeli podobal sie moj clip,to moge zmontowac fajny z odpowiednia muzyczka ze wszystkich materialow
niech mnie tylko ktos mi da namier na FTPka,zebym stargal wszystko,a ja zmontuje w ciagu max 2 dni i wrzuce na serwer
Mój samochód:: bmw e 34 2.5
Wysłany: 12 Kwiecień 06, 20:11
witam pomysl na to aby nasze dziewczyny zony czy kocghanki poszly na zakupy jest lipny lepiej wsadzimy kazda z nich do naszych smigiel i to one pokaza nam jak sie pali laka pozdrawiam
witam pomysl na to aby nasze dziewczyny zony czy kocghanki poszly na zakupy jest lipny lepiej wsadzimy kazda z nich do naszych smigiel i to one pokaza nam jak sie pali laka pozdrawiam
ecik,ja wiem,dlaczego wedlug ciebie lipny
bo ty kase na zarcie na 2 nastepne miesiace przeznaczyles na polerowanie kolek
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum