Faktycznie ten gościu z kredensa 125p troszkę przesadzał
Ale loozik , bezpiecznie w miarę było , a to najważniejsze
A propo lekko nienormalnych to ten z niebieskiego Audi też nie zaliczał się do rozsądnie myślących. Ale ogólnie było zajefajnie )))
Zebrałem zdjęcia i utworzyłem małą galerię (narazie tylko parę moich zdjęć oraz kol. Nibru)
Jeśli chcecie aby dołożyć waszę zdjęcia lub filmy proszę o kontakt na PW podam namiary na serwer FTP
Spot - galeria
życzę miłego oglądania
Ostatnio zmieniony przez zico 29 Styczeń 07, 13:04, w całości zmieniany 3 razy
Aga
Mój samochód:: BMW 318i
Wiek: 37 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 90 Skąd: Skarbimierz
Wysłany: 29 Styczeń 07, 13:01
Było fajnie!!!!!! Miło mi było spotkać na żywo Was wszystkich. Może następnym razem będzie cieplej i dłużej pogadamy.
A propo lekko nienormalnych to ten z niebieskiego Audi też nie zaliczał się do rozsądnie myślących. Ale ogólnie było zajefajnie )))
Zebrałem zdjęcia i utworzyłem małą galerię (narazie tylko parę moich zdjęć oraz kol. Nibru)
Jeśli chcecie aby dołożyć waszę zdjęcia lub filmy proszę o kontakt na PW podam namiary na serwer FTP
Spot - galeria
życzę miłego oglądania
1 raz na zlocie i liczę na to że Mój brat dalej bedzie mnie zabierał ;D
ps. dodaje własnie fotki na ftp , upd juz wkrotce
Pozdrawiam
upd link do fotek oraz filmików które ja zrobiłem : CLIK
Ostatnio zmieniony przez iker 29 Styczeń 07, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Spot - galeria
życzę miłego oglądania
1 raz na zlocie i liczę na to że Mój brat dalej bedzie mnie zabierał ;D
ps. dodaje własnie fotki na ftp , upd juz wkrotce
Pozdrawiam
Na galerie wrzuciłem już zdjęcia Nibru, Ikera oraz swoje. Prosze o przesyłanie zdjęć filmów na adres email (sbochna(AT)gmail.com) to także je dodam do galerii.
Spot Skarbimierz 28.01.2007 - GALERIA
Zawsze oficjalną galeryjkę robił Mordulec i umieszczał na stronie głównej klubu ....
A to będzie no legal
Popatrzywszy na Galerie na stronie głównej to można zauważyć iż od "Pierwszych Urodzin" nic nowego nie zostało dodane
Dlatego pokusiłem się o własną inicjatywę. Oczywiście jeśli zarząd forum nie życzy tego sobie to zaraz usunę stronkę. Proszę o odpowiedź.
Popatrzywszy na Galerie na stronie głównej to można zauważyć iż od "Pierwszych Urodzin" nic nowego nie zostało dodane
Dlatego pokusiłem się o własną inicjatywę. Oczywiście jeśli zarząd forum nie życzy tego sobie to zaraz usunę stronkę. Proszę o odpowiedź.
Zawsze oficjalną galeryjkę robił Mordulec i umieszczał na stronie głównej klubu ....
A to będzie no legal
Spokojnie nic nie trzeba usuwac ja narazie przesortowałem foty od Kosy
Micha i Nibiru , jesli ktos jeszcze chce umiescic u nas na stronie swoje zdjecia to
prosze o podesłanie do mnie na maila lub poprzez np sendspace.com i wtedy beda
dołaczone do naszej galerii
A inicjatywa wskazana przynajmniej szybko powstały galerie , rzec można nawet ze bez
poślizgu
Pozdrawiam
_________________ чёрный бумер e32 V8
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 29 Styczeń 07, 20:34
Było fajnie
Michu klubowy drifter
Dzięki za rundke beemka, oczywiscie ja szczęsciarz jestem i tłumik się urwał
Ja mam nagrane 45minut filmu, ale nie umiem go zrzucić
no........ tak się zająłem jazdą ......... że zamiast sie witać .........sfajczyłem sprzęgiełko........ za dużo power-a
a Bob mógł sie przypomnieć...........ja to rozumiem, starość
no........ tak się zająłem jazdą ......... że zamiast sie witać .........sfajczyłem sprzęgiełko........ za dużo power-a
a Bob mógł sie przypomnieć...........ja to rozumiem, starość
No nie no Piotrus mistrzu swiata jestes a jeszcze z rana jak z Michem
do mnie przyjechali to zartowalismy ze wkoncu sie z Bobem spotkacie
_________________ чёрный бумер e32 V8
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 16 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 30 Styczeń 07, 11:40
Piotr napisał/a:
czemu mi nikt nie powiedział że jest Bob
lol mnei nie widziałes, ja z narażeniem, życia kreciłem najlepsze ujęcia
Mordulec napisał/a:
zartowalismy ze wkoncu sie z Bobem spotkacie
nieeee, normalnie jakbyśmy się znali z www.fotka.pl
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Mój samochód:: BMW E30 325i Coupe :)
Wysłany: 1 Luty 07, 16:20
NO WITAM WIDZIALEM FILMIK JEST SPOX TYLKO JEDNO CO ZOBACZYLEM MNIE ZASKOCZYLO KOSA MOWIL DO MNIE ZE JA ZAKATUJE MOJA E34 A WLASNIE WIDZIALEM CO ON ROBIL ZE SWOJA E30 TEZ JA KATOWAL......BO ON NAZYWA TO KATOWANIEM BO JA ROBIE TAK SAMO :/:/:/:/:/ A WIEC NIE WIEM
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum