Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Serwisant
11 Styczeń 08, 19:13
Spot BMW Klub Wrocław <=> 9-12-2007
Autor Wiadomość
DIEGO E30 
Trza działać

Mój samochód:: E30(wciąż 1.8)
Wysłany: 9 Grudzień 07, 21:43   

Mi 30 grudnia pasuje :D

kaspri84 
Klubowicz

Mój samochód:: bmw E32 AC.S
Wysłany: 10 Grudzień 07, 03:21   

Kurcze no nieprzezaluje,wszystkie plany mialem tak ulozone zeby byc z wami ,a tu ci los splatal kolejnego figla i rozlozylo mnie na dobre,a w sobote jeszcze bylo cacy. Bardzo mnie ucieszyla wiadomosc od Mordulca o jeszcze jednym wiekszym spotkaniu 30.12. gdyz bedzie to moje ostatnie co najmniej do wakacji(pieniązka trzeba zarobic a w kraju sie nie da)
Po za tym kto jak nie ja da wam drugie ognisko :P a i naszej klubowej strazy pozarnej przyda sie kolejne szkolenie. gasnice juz mam wiec nie myslcie ze zapomnialem o tych co pomagali w gaszeniu.
Moglby ktos strescic o co chodzi z tymi tunerami co sie podpieli??

E34-Patryk 
Klubowicz

Mój samochód:: Było E34, E36 2.0i,jest 2.5TDI A6
Wysłany: 10 Grudzień 07, 06:17   

Było świetnie,a Ci tunerzy to mieszanina różnych aut była. Ople.volkswageny,audi,a nawet STAR! Facet volkswagenem (chyba T2) próbował kręcić bąki. Dla mnie nieźle było nawet z tymi "intruzami". Policja chyba też chciała stanąć z kimś na kreskę,ale jakoś chętnego nie znaleźli. Zastanawiam się tylko które to 535 było Niedzwiedzia chyba to czarne co spaliło gumę. Jeśli tak to kolega pojechał nie do tego klubu,ale mocy zapas faktycznie ma. Dziki znajdę Cie i podmienię tą przepływkę :twisted:
Marc trzeba było zabrać tą gaśnicę i ugasić pragnienie bumy na paliwo. Ja zrobiłem wczoraj 343km i spaliła 30litrów,więc bardzo przyzwoicie tym bardziej,że deptałem ostro,wyprzedzałem naprawdę często. Czekamy z Paulą na następne spotkanie!

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Mój samochód:: E30
Wysłany: 10 Grudzień 07, 08:53   

Heh na poczatku bylo luzno tzn my + beemki z namysłowa / nysy itp ale pozniej
ekipa ktora smigała na głównej płycie lotniska przeniosła sie do nas bo chyba troche wiecej
sie działo u nas bmw_beer

Ale swoją drogą Nuta porozwalał na kresce praktycznie wszystkie beemki az jeden gosciu
się uparł i przyprowadził swoją zabawke (czyt. opel corsa + calibra engine 150KM) heh
niezłe starcie było :lol:

Ogólnie spoko było , duzo scigania i troche palenia gumy , Niedzwiedz zmasakrował
2 opony do zera no i trzeba przyznac ze ładnie daje rady jego E34 na kresce tez
masakrował E36 325i <bmw_1>

Aha no i podziekowania dla Marc'a bo przytargał na spota nowiutką gasnice 4kg która ma
być na przyszłe spoty na wszelki wypadek (jakby co to jest w moim bagazniku) bmw_beer <bmw_2> <bmw_1>
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 10 Grudzień 07, 08:57, w całości zmieniany 1 raz  

asik 

Mój samochód:: BMW 316 compact
Wysłany: 10 Grudzień 07, 11:24   

Mi niestety nie udało się pojechać, musiałam być w Dzierżoniowie... :( ale widzę, że spot bardzo udany... :)

marc 
Przyjaciel Klubu
marek

Mój samochód:: bmw 525e 83
Wysłany: 10 Grudzień 07, 15:18   

Witam jak by nie bylo na spocie to i tak warto jest sie spotkac.Troche namieszali goscie ze tak powiem ,no i momentami bylo dosc niebezpiecznie i dobrze ze tylko bylo.Dobrze jest bedzie lapiej .A prawda jest ze przyjezdzajac ze spotu juz mysli sie o nastepnym .Tak ma byc.

[ Dodano: 10 Grudzień 07, 15:37 ]
A co do tego apetytu na paliwo mam pelny zbiornik i zobaczymy co z tego wyjdzie
Jadac do Was naprawde grzalem po 170 dosc dlugimi odcinkami i prawde mowiec mogla to faktycznie spalic .Test pokaze jak bylo juz niebawem.

Niedzwiedz 

Mój samochód:: E34 525i touring
Wysłany: 10 Grudzień 07, 19:09   

Masz racje E34-Patryk to było to czarne 535, już nie moge sie doczekać następnego spotu i jeśli będzie 30.12 to napewno będe. jaki silniczek miała ta czerwona e36 Nuty?? <bmw_1>

Damon 

Mój samochód:: 318 IS
Wysłany: 10 Grudzień 07, 20:09   

Z tego co ja kojaze :) to był 1.8 IS ale pewny nie jestem. pytanie_bmw :)

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Wysłany: 10 Grudzień 07, 21:49   

Nuta ma bordowe E36 a dokładniej Calypsorot metalic a pod maską 2,5

Goglin ma czerwoną E36 i tam rzeczywiscie jest 318iS pod maską bmw_beer

baran 

Mój samochód:: e36 325
Wysłany: 10 Grudzień 07, 22:12   

Mordulec napisał/a:
które szło dośc dobrze ale nasze a4 dało mu rady :) p.s. ale moje 325 wciągnął wiec gratuluje
Mordulec napisał/a:
trzeba przyznac ze ładnie daje rady jego E34
daje rady chyba z e30 325 / on miał chyba z 9 do setki
Mordulec napisał/a:
ekipa ktora smigała na głównej płycie lotniska przeniosła sie do nas bo chyba troche wiecej
sie działo u nas
E34-Patryk napisał/a:
Było świetnie,a Ci tunerzy to mieszanina różnych aut była. Ople.volkswageny,audi,a nawet STAR! Facet volkswagenem (chyba T2) próbował kręcić bąki. Dla mnie nieźle było nawet z tymi "intruzami"
dobra reasumujac wasze słowa / zawsze zachowujecie sie jak małe dzieci i stajecie z boku kręcąc bączki na piasku / tym razem BCC wyszło wam na przeciw / lecz niestety uznaliście nas za inwazje obcych pzdr

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Wysłany: 10 Grudzień 07, 22:20   

baran napisał/a:
Mordulec napisał/a:
które szło dośc dobrze ale nasze a4 dało mu rady p.s. ale moje 325 wciągnął wiec gratuluje

No tylko ze audiczka ma na 4 butki napęd + troche wiekszy motor bmw_beer

baran napisał/a:
Mordulec napisał/a:
sie działo u nas
E34-Patryk napisał/a:
Było świetnie,a Ci tunerzy to mieszanina różnych aut była. Ople.volkswageny,audi,a nawet STAR! Facet volkswagenem (chyba T2) próbował kręcić bąki. Dla mnie nieźle było nawet z tymi "intruzami"
dobra reasumujac wasze słowa / zawsze zachowujecie sie jak małe dzieci i stajecie z boku kręcąc bączki na piasku / tym razem BCC wyszło wam na przeciw / lecz niestety uznaliście nas za inwazje obcych pzdr

Heh jaką znowu inwazje ? :lol: Bylo w porzadku , myśle ze uważacie podobnie jak
i my ze imprezka się udała ja Was bynajmniej nie traktowałem jako intruzów a wręcz
przeciwnie na samym początku poszedłem i zaprosiłem że jak ktos ma ochote to
robimy ognisko itp i chłopaki powiedzieli ze "Ok , dzieki za zaproszenie" bmw_beer

Co do kręcenia "bączków na piasku" to zazwyczaj nie mamy kapci na zmiane a i nasze
autka to w wiekszości KEINE 325i tylko troche słabsze silniki wiec i popalić na betonie
to nie ma za bardzo czym , natomiast na tym asfalcie z boku i szuterku jak najbardziej bmw_beer

Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia na następnym spocie bmw_beer

baran 

Wysłany: 10 Grudzień 07, 22:27   

zapraszamy na płyte / my jestesmy zawsze około 12-20 na płycie / miło by było sie pozna pogadac i takie tam :) ja ostatnio tez nie miałęm i zmieniałem /można sie poscigac jest bezpieczniej i więcej miejsca / pzdr Brzeg Car Club

Sławek87 

Mój samochód:: E30 325i M-tech II
Wysłany: 11 Grudzień 07, 19:34   

Gniewek89 napisał/a:
Nom spocik udany , tylko szkoda że wieś tjunerzy się wrąbali :?

Kogo masz na myśli kolego?

baran 

Wysłany: 11 Grudzień 07, 23:43   

Gniewek89 napisał/a:

no i niestety do odpowiedzi ludzi zabrakło / niby duże miasto , a niektorzy zachowuja sie jak wiesniaki / tak to juz czasem bywa ze Dawid , kultura wjebie Goliatowi :)

Kosa 
Klubowicz

Mój samochód:: było:E30 318iA E30 320i Jest: E34 525iAT, E30 323i
Wysłany: 12 Grudzień 07, 07:34   

wedlug mnie fejnie ze byl nas tak wielu, nie bede odpowiadal za kolege bo nie wiem co mial na mysli, moze to jak fiesty wrabaly sie na pas podczas gdy 2 beemki wracaly na pelnym gazie z 1/4 ??

zapraszam serdecznie 30.12 <bmw_2>

E34-Patryk 
Klubowicz

Wysłany: 12 Grudzień 07, 08:02   

baran, napisałem "intruzi" tak jak teraz w cudzysłowie. Tzn.że nie był to klub BMW tylko zbiór różnych aut nienależących do naszego klubu. Było świetnie,szczerze to fajnie,że byli Ci inni,bo coś się działo i było z kim się pościgac(chociaż ja nie mam czym startować). Tak jak Kosa napisał rozwalił mnie ziomek białą fiestą jak wpakował sie pod koła rozpędzonej E34 ( Dziki miał dobre 140 na blacie ).
Niedzwiedz następnym razem musimy pogadać,bo jeździsz moim marzeniem. Mam kasę na 535,ale najpierw musze pogonić to E36. Nie będe znowu utrzymywał dwóch aut.
Ostatnio zmieniony przez E34-Patryk 12 Grudzień 07, 08:03, w całości zmieniany 2 razy  

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Wysłany: 12 Grudzień 07, 09:42   

baran napisał/a:
Gniewek89 napisał/a:

no i niestety do odpowiedzi ludzi zabrakło / niby duże miasto , a niektorzy zachowuja sie jak wiesniaki / tak to juz czasem bywa ze Dawid , kultura wjebie Goliatowi :)

A komu "wjebałeś" tą kulturą :?: :lol:

Wiesz co tak zapraszałeś na główny plac i w ogóle no i tak wczoraj postanowiłem ze
wejde na Wasze forum i się przywitam itp ..... wchodze i co widze :?: :lol: juz na
poprzedniej wyprawie do skarbiego 18tego listopada wyśmiałeś nas z kims tam jeszcze
z forum ze , potrafimy jedynie ścigać się na piasku itp a tak na prawde to właśnie od
takiej beemki która "zrywała przyczepność wjeżdzając na płyte" dostałeś konkretne
baty na kresce :lol: jeśli według Ciebie to jest kulturalne zachowanie na Waszym forum
wyśmiewując kogoś kogo nie znacie to rzeczywiście "dojebałeś" nam kulturą jak ja
pierdziele bmw_beer <bmw_2> i wierz mi ze żadnych jak to nazwaliście zwiadowców
nie musimy wysyłać na główną płyte bo wiemy co tam jest nie od wczoraj jeżdzimy na
lotnisko i tak na prawde to celowo jestesmy na tym placyku bo właśnie bez wiekszych
uszczerbków na "zdrowiu" naszych beemek można sobie pozarzucać bokami nawet jesli
ma się 1.8 po maską bmw_beer

Pozdrawiam a skoro oczekujesz wyjaśnienia tego co cytowałeś to napisz do osoby która
napisała tego posta , bo niestety ale nie ma tutaj podobnie jak na innych forach
odpowiedzialności zbiorowej :mrgreen:

Do zobaczenia na następnym spocie bmw_beer <bmw_2>

Gniewek89 

Mój samochód:: ===Wkrótce===
Wysłany: 12 Grudzień 07, 10:10   

baran napisał/a:
Gniewek89 napisał/a:

To powiedz mi w takim razie co można myśleć o poziomie ludzi którzy :
-wjezdzaja pod pedzace auto na kresce :?: (fiesta) (koleś ruszył , przystaną , po czym znow ruszył pod jadące 1,5 tony)
-wjeżdzają na kreskę pełną para z placu gdy na prostej kończy się wyscig :?: (czarne wymęczone e30)
- kręcą bączki przed pijanym idącym z dzieckiem (bohater ten co powyżej)
-jadą wprost na robiącego zdjęcie , a stałem z boku :!: ((ni to srebrna ni to neibieska) e30 sedan)
-jeżdżenie kręcenie bączków za samolotem który wylądował (któraś z e30 wyżej wymienionych)
Nie mówię że wszyscy od was takie akcje robili ale takie zachowanie daje wyobrażenie o większości osób tam zebranych.
Następnym razem najlepiej będzie żebyśmy wszyscy razem uzgodnili gdzie, kiedy i co robimy żeby nie było tak jak ostatnio że bardziej niż podziwiać auta patrzyłem żeby ktoś mnie nie potrącił.
Pozdrawiam bmw_beer

baran 

Wysłany: 12 Grudzień 07, 14:13   

no to trzeba było napisac konkretne przykłady / nie był to nikt od nas z klubu / proponuje sie ustawic na jakis termin / na głownym pasie i sie zapoznac poscigac pogadac /

E34-Patryk 
Klubowicz

Wysłany: 12 Grudzień 07, 17:13   

<bmw_2> i tak niech zostanie. Nie ma ludzi idealnych,a nie można też zabronić nikomu jeżdżenia po lotnisku,nawet jak jest niezrzeszony. Tym bardziej nie można za takiego kogos brać odpowiedzialności.

Dziki 
Klubowicz
Piter

Mój samochód:: Bmw 520i 24V
Wysłany: 12 Grudzień 07, 17:39   

Wyhamowałem :arrow: chłopak z fiesty żyje :wink:
baran napisał/a:
zapoznac poscigac pogadac

<bmw_2>

baran 

Wysłany: 12 Grudzień 07, 18:01   

i biała fiesta pewnie na ciemnych lampach z tyłu koles jest z brzegu ale nie od nas z klubu a to spora roznica /

[ Dodano: 12 Grudzień 07, 18:06 ]
Mordulec napisał/a:
potrafimy jedynie ścigać się na piasku itp a tak na prawde to właśnie od
takiej beemki która "zrywała przyczepność wjeżdzając na płyte" dostałeś konkretne
baty na kresce :lol:
dostałem i wcale sie tego nie wstydze / najlepiej mi poszło gdy miałem długosc w plecy /// reasumujac nie ma co sobie robic wypominek /// my sie smialismy ze wy baczki na piasku krecilismy , wy nie nas ( lecz moglismy sie poczuc obrazeni ) wyzywaliscie od wies tunerów /// dajmy sobie z tym spokoj widzimy sie na nastepnym spocie - mam nadzieje ze na plycie głownej / badz na zwirku ///
p.s. na tym odcinku an cwiartke bardziej czuc emocje bo jest wasko :D

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Wysłany: 12 Grudzień 07, 19:44   

baran napisał/a:
widzimy sie na nastepnym spocie - mam nadzieje ze na plycie głownej / badz na zwirku ///
p.s. na tym odcinku an cwiartke bardziej czuc emocje bo jest wasko

No i tego się trzymajmy bmw_beer :drunk: :gril:

Aha jesli ktos jeszcze ma zdjęcia ze spota to można wrzucac do mnie na skrzynke :
mord@go2.pl <bmw_2>

marc 
Przyjaciel Klubu
marek

Mój samochód:: bmw 525e 83
Wysłany: 12 Grudzień 07, 21:44   

Witam wszystkich czytalem te posty i zastanawialem sie o co tu chodzi .Mialem juz wyslac swoje trzy grosze ,ale sie wsztrzymalem i dobrze .Widze ze szybko dogadaliscie temat i jest ok.Nawiasem mowiac obrazaja sie male dzieci,a tym bardziej nie ludzie co maja cos wspolnego, chocby wlsanie bylo by to bmw.Pozdrowienia

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Wysłany: 13 Grudzień 07, 22:51   

Klip ze spota :

http://maxbimmer.pl/gosc/klip/grudzien.wmv

* najlepiej zapisać na dysku -> klikając prawym klawiszem myszki + Zapisz element docelowy ...
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 13 Grudzień 07, 22:52, w całości zmieniany 1 raz  

Mariusz079 

Mój samochód:: BMW E30 325i
Wysłany: 14 Grudzień 07, 12:34   

Witam ! Co to za utwór został wykorzystany na końcu tego klipu. Jaka to nazwa utworu?

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Wysłany: 14 Grudzień 07, 15:51   

Na samym końcu jest Hot Butter - Popcorn (jakiś turbo hiper combo radio edit mix) :wink:

Gniewek89 

Mój samochód:: ===Wkrótce===
Wysłany: 15 Grudzień 07, 14:07   

baran napisał/a:
no to trzeba było napisac konkretne przykłady / nie był to nikt od nas z klubu / proponuje sie ustawic na jakis termin / na głownym pasie i sie zapoznac poscigac pogadac /

Cieszę się że już wszystko wyjaśnione :wink:

A co do filmiku to następnym razem postaram się o lepsze ujęcia z samochodu etc (pierwszy raz miałem tą kamerę w rękach ):wink:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi