Wysłany: 8 Sierpień 07, 14:28 X OGÓLNOPOLSKI ZLOT BMW
.
P R O G R A M I M P R E Z Y
25-26 Sierpnia 2007r.
Miejsce - Obiekt TKM
(Tor Rallycrossowy)
PROGRAM IMPREZY:
Dzień Pierwszy Zlotu
--------------------------------------------------------------------------------
25.08.2007r. - SOBOTA
11.00 Oficjalne otwarcie imprezy
11.15 Przedstawienie gości honorowych
Konkurencje Sprawnościowe
Pokazy Mocy
Pokazy aut
Wyścigi równoległe dla BMW
Obchody 10 tej rocznicy Powstania Klubu
Teatr Ognia
Okolicznościowy Tort dla uczestników
Pokazy muzyczne
Koncert Grupy REDAIAL
oraz wiele innych atrakcji niespodzianek
Wybory Ogólnopolskiej MISS BMW
Wybory auta zlotu
Dzień Drugi Zlotu
--------------------------------------------------------------------------------
26.08.2007r. - NIEDZIELA
11.00 Rozpoczecie drugiego dnia
Konkurencje
Pokazy
Atrakcje dla dzieci
Wyścig o puchar BMW M-Power club-u
14.00 Transmisja na żywo Wyścigu Formuły 1 na Dużym ekranie
Petrol Ofisi Turkish Grand Prix 2007
Cena za wjazd:
Kierowca, samochód plus osoby towarzyszące- 70zł za 2 dni
Osoba dorosła pieszy - 5 zł.
Podczas Zlotu Dealer BMW POSŁUSZNY Sp. z o.o. Bydgoszcz Al. Ana awła II 145A
www.bmw-posluszny.pl Zaprezentuje najnowsze modele Aut marki BMW , pokaz poprowadzą specjaliści z BMW.
Podczas Zlotu dostępna będzie hamownia, gdzie sprawdzisz moc swojego auta i porozmawiasz o specyfice tuningu w nim. Kluby chętne wjechać na impreze prosimy o potwierdzanie przybycia (możliwość uzyskania zniżki ).
mail kontktowy - - anita.kostur@poczta.onet.pl - -Lub telefon 604580709.
Nie robimy przedpłat na konto osoba odpowiedzialna za grupę z ramienia Klubu powinna zebrac pieniądze i zgłosić ilość aut przed wjazdem odbierając wjazdówki
Ostatnio zmieniony przez Kosa 8 Sierpień 07, 14:29, w całości zmieniany 1 raz
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 8 Sierpień 07, 16:36
Dobrze by było się zjawić, zrobię co będę mógł aby być
Mój samochód:: BMW 328i Cabrio E36
Wysłany: 12 Sierpień 07, 20:42
wszystko ladnie pieknie ale co z noclegiem ... przyjma nas jak pielgrzymke do domu ??bo bilet obejmuje 2 dni zlotu ... ale o nocy nic nie wspomniano ...
jak wszystko ze zdrowiem bedzie ok to sie pojawie na razie na liste nie pisze
pozdro
_________________ "... off all the things i've lost, i miss my mind the most ... "
wszystko ladnie pieknie ale co z noclegiem ... przyjma nas jak pielgrzymke do domu ??bo bilet obejmuje 2 dni zlotu ... ale o nocy nic nie wspomniano ...
jak wszystko ze zdrowiem bedzie ok to sie pojawie na razie na liste nie pisze
pozdro
]
Tam jest pole namiotowe i pewnikiem nocleg albo w namiocie albo w bumie jak kto woli
1. Beatka & Piotr
2. nibiru & Maltarn
3. OskaR (tak na 39%)
4. SNAKE (50%)
5. Bazylfox & Bogna
6. Szwedu
7. BOKSA & MADZIA
8. Wojtek
mam nadzieje że nic poważnego mi nie wyskoczy. O której planujecie powrót, i jak się ustawiamy we Wrocławiu?
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 19 Sierpień 07, 14:08
Impreza zaczyna się o 11, do Torunia jest około 290km, jadąc bardzo spokojnie trasę da się pokonać w około 4 godziny, znając życie na wjazd na imprezę zejdzie z godzinka...więc moja propozycja: wyjechać z miasta o 0600
Impreza zaczyna się o 11, do Torunia jest około 290km, jadąc bardzo spokojnie trasę da się pokonać w około 4 godziny, znając życie na wjazd na imprezę zejdzie z godzinka...więc moja propozycja: wyjechać z miasta o 0600
0600HRS bardzo dobra godzina - chyba najlepsza na wyjazd a miejsce spotkania ?? andresa ??
Wysłany: 19 Sierpień 07, 15:38
Myślę, że 25-08-2007, godzina 06:00 wyjazd z Andersowa, czyli zbiórka trochę wcześniej.
troche musze wam pomieszać szyki byliśmy 2x więc wiem co piszę,
na trasę trzeba mieć ok 5 godzin,
impreza zaczyna sie co prawda o 11 ale koło 9 przed wjazdem jest kolejka że hoho i stania na wjazd 1-2 godziny, koło 11-12 to już miejsca na namiot może nie być albo będzie w najgorszym miejscu,
ostatnio wyjechaliśmy jakoś po 2 w nocy i byliśmy koło 7 chyba i było pusto przy wjeździe i można było wybrać miejsce na namiot,
więc jednak proponuję wyjazd koło 3 w nocy i spotkanie przed Stando w Psarach, żeby inni nie musieli krążyć po mieście,
Wyjazd w okolicach 2:00 jest optymalny , czasu wystarczy zeby zrobic ze 2 postoje
a w samym toruniu na BP umyc auta i około 8:00 wjechac na teren zlotu tak zeby
zajac dobre miejsca i rozlokowac swobodnie namioty
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum