Enzo moze chcesz namiary na kolesia co sam wstawił M30 do E30 w szopie przed domem a nie lepiej M50 albo M52, fakt trochę droższe ale nowocześniejsze i lekkie
Ja dopiero sie dowiaduje... jak cos to na przyszly sezon zaczne prace!!! Jedno jest faktem ,sam na pewn otego nie zrobie!!!!
BTW" Piotrze jechalem E30 2.5l M50 i E30 3.5l M30 i powiem ci ze M30 robi t oja kchce, to jest masakra co to auto wyprawia z tym motorem...! Pewne izasluga momentu pwozyej 300nm
Po prostu jak ruszasz t ozostawiasz 100m sladow
Ostatnio zmieniony przez Enzo 30 Maj 07, 14:06, w całości zmieniany 1 raz
Ja dopiero sie dowiaduje... jak cos to na przyszly sezon zaczne prace!!! Jedno jest faktem ,sam na pewn otego nie zrobie!!!!
BTW" Piotrze jechalem E30 2.5l M50 i E30 3.5l M30 i powiem ci ze M30 robi t oja kchce, to jest masakra co to auto wyprawia z tym motorem...! Pewne izasluga momentu pwozyej 300nm
Po prostu jak ruszasz t ozostawiasz 100m sladow
To chyba musisz zmienic podpis enzo.. z 327 project na 335 project
Zycze powodzenia.
Jeżeli chodzi o ten filmik to ma coś nie tak bo nie wierze w to żeby jechał już prawie 250km/h i prowadził jedną ręką a po za tym te paski na drodze trochę z byt wolno uciekały jak na tą prędkość.
Pozdro
_________________ /// MPower BMW M3 E46----> king of the road
Jeżeli chodzi o ten filmik to ma coś nie tak bo nie wierze w to żeby jechał już prawie 250km/h i prowadził jedną ręką a po za tym te paski na drodze trochę z byt wolno uciekały jak na tą prędkość.
Pozdro
hehe... To jeszcze malo widziales, przy jakich predkosciach prowadzi sie jedna reka
Enzo, na przyszły sezon jak dopiszą finanse też będe chciał wsadzić m30b35 do swojej e30. Jeżeli zdobędziesz jakieś materiały co i jak, podeślij na priv. Też dopiero zbieram jakieś info jak to wykonać i najpóźniej będe chciał wystarować ze swapem na wiosne - chociaż na swapie się nie skończy to mam nadzieje że do końca przyszłego roku auto będzie gotowe
Mój samochód:: bmw e30 318is M42
Wysłany: 22 Sierpień 07, 16:36
wiec tak wchodzicie na stronke:
http://translatica.pwn.pl...menuid9&lang=pl
tam w oknie strona www wpisujecie :
www.e30.de
i enter program zaczyna tlumaczyc cala stronke ktora niestety jest po niemiecku ale artykol
o przerobce na 3.5 jest naszczescie po angielsku wiec po prawej stronie jak juz sie otworzy e30.de klikacie na link 335i i na nastepnej stronie zdajsie drugi link od goru po lewej stronie konwersja 335i .
niestety program nie jest perfekcyjny i wolny ale prawie wszystko da sie odczytac .
wiec milej lektury i powodzenia
Ostatnio zmieniony przez bea i kondor 22 Sierpień 07, 16:40, w całości zmieniany 1 raz
spooch
Mój samochód:: bmw e30 320 touring :D bo nowszych nie lubie:D
Wysłany: 9 Wrzesień 07, 02:47
ok enzo silnik juz wymieniony a tu nic nie piszesz
napisz co i jak zeby nie popelniac tych samych bledow
pozdro
_________________ Kiedy slysze swist sprezarki to jest znak ze zaczyna sie zabawa...:D
widze ze jest troche ludzi chetnych do tego swapa z e30z moto m30b35,niech mi ktoś powie czy da sie wrzucic most z535 e34 do e30 kombi?....jak tylko znajde taka betke do przeszczepu nadajaca sie to do roboty sie biore....e30tka juz czeka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum