Mam 328i. Mam pare modyfikacji pod maska (kolektor ssacy wiekszy m50, kolektory wydechowe rurowe, brak kata, wolny uklad wydechowy, K&N). Bylem teraz jeszcze u goscia, ktory przeprogramowal mi mapy w komputerze, zeby to wszytko dobrze chodzilo. (Gdyby ktos byl zainteresowany, podaje jego namiary. Polecam, solidny i konkretny koles - 607 455 637).
OK, czy jesli mam te modyfikacje, czy powinienem sie zastanowic nad wiekszymi wtryskiwaczami? Rozmawialem troche z tym facetem i zasugerowal, ze moglbym sie zastanowic nad wtryskiwaczami sportowymi oraz zeby zmienic regulacje na regulatorze paliwowym (??). Czy wtryskiwacze pomoglyby mi troche podciagnac Nm? W tej chwili wyniki wyszly 228.5KM oraz 280Nm. Troche maly ten moment. Czy wtryski by pomogly? i jakie to sa rzedu koszta?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum