ja sam osobiscie wrocilem przed chwilka z wrocka. Zamontowalem sobie tlumik sportowy firmy ULTER z prostokatna koncówką lekko wygieta do gury. dzwiek jest wysmienity za tlumik dalem 350 zł i 50 zł montaż
pozdrawiam
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Ja za to kupiłem dedykowany wydech do E34 520i,ale jak przyszedł okazało się że to wcale nie jest do piątki. Ponoć jeździł w 325 tylko nie wiem czy E30 czy E36. Jest za wielki. Może ktoś szuka do trójki wydechu? SUPERSPRINT,dla niewtajemniczonych ta firma robi wydechy max.podnoszące moc przy min.hałasie.
Od smażę stary topic , tylni tlumik cos chalasuje mi przy specyficznych obrotach a poza tym nie bede ukrywal chcialbym miec troche lepszy wydech pod wzgledem dzwieku bo nie oszukujmy sie mocy raczej zaden mi nie da i oprocz tych eisenmanow i supersprintow po 600oero nic nie moge znaleźć ,
Na allegro jedyne co jakotako wyglada to to... co o tym myslicie
http://moto.allegro.pl/it...omruk_gls_.html
Glownie chodzi i aby koncowki byly rurkami nie jakies balony kwadraty czy prostokaty...
wiem ze za 300zl na allegro sa standardowe nowe wydechy do isa z nawet fajnymi wypolerowanymi koncowkami ale sa za ciche i nie po to zmieniam aby miec seryjny.
Wygląda nieźle,dają gwarancję na 2latka,też nieźle,jak jeszcze bedzie fajnie chodził to fajnie. Szkoda tylko,że to uniwersalny tłumik,nie wiadomo jak wpłynie na prace silnika,ale za wiele nie zmieni. Napisz może do kogoś kto kupił na ich aukcji taki lub podobny tłumik i zapytaj czy jest zadowolony,jak głośno buczy itd.
P.S. Wrzuce tu jeszcze link do ciekawego artykułu,nie tylko dlatego,że mam założony tłumik końcowy przelotowy SUPERSPRINTA,ale dlatego,że jest tam pare mądrych rzeczy napisanych.
http://www.bmwm.beep.pl/tuning/wyd.htm
_________________ 4X4 2.5TDI FULL OPCJA
Ostatnio zmieniony przez E34-Patryk 17 Październik 07, 18:41, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum