Mój samochód:: z3 coupe 3,0 X3 3D
Wysłany: 17 Luty 07, 21:45 BMW Styl
Prosze sie zastanowic,inzynierowie w Monachium kasuja po 20,000 euro miesiecznie za wizualizacje i wyglad ogolnyy kazdej BMW.Osobiscie uwarzam ze Tuning kazdej BMW jest zbyteczny i tylko ja oszpeca.
Zostawmy je takie jakie sa!!!Najwarzniejsze zeby byle czyste i nie zezarte przez rdze!!!
Zarknijcie przez sekunde na te PERELKI z Bayern i zastanowcie sie czy warto je w jakikolwiek sposob oszpecac.
Prosze sie zastanowic,inzynierowie w Monachium kasuja po 20,000 euro miesiecznie za wizualizacje i wyglad ogolnyy kazdej BMW.Osobiscie uwarzam ze Tuning kazdej BMW jest zbyteczny i tylko ja oszpeca.
Zostawmy je takie jakie sa!!!Najwarzniejsze zeby byle czyste i nie zezarte przez rdze!!!
Zarknijcie przez sekunde na te PERELKI z Bayern i zastanowcie sie czy warto je w jakikolwiek sposob oszpecac.
popieram twoje zdanie wcalosci stawiam piwko
_________________ www . bmw7 . pl
Ostatnio zmieniony przez trolu 18 Luty 07, 01:17, w całości zmieniany 1 raz
zygi
Mój samochód:: E 36 2.0 iA
Wysłany: 19 Luty 07, 16:48
też tak myślę!!!! jedyna zmiana jaka wchodzi w grę toM-pakiet lub coś oryginalnego po lifcie
Mój samochód:: z3 coupe 3,0 X3 3D
Wysłany: 24 Luty 07, 03:43
dziekuje za wsparcie,ale niewiele osob na to wraca uwage.moim zdaniej (skromnym) dobry tuning powiniem zaczynac sie od precyzyjnej aerodynamiki a nie od zbednych spojlerow i strumiennic
dziekuje za wsparcie,ale niewiele osob na to wraca uwage.moim zdaniej (skromnym) dobry tuning powiniem zaczynac sie od precyzyjnej aerodynamiki a nie od zbednych spojlerow i strumiennic
To zależy od tego kto co lubi (jaki tuning). Z aerodynamiki wiele nie wykrzesasz ponadto co fabryka daje, a spojlery to też aerodynamika, tyle że jednym wychodzą na plus, a drugim na minus(w sensie aerodynamiki). Osobiście nie lubie aut obklejonych i ciężko wyglądających przez spojlery
LoL jak bialy to dla mnie szpetny kolor ale nie zastanawial bym sie jak by mi dawali w takim kolorze bunie ;] Co do tuningu to tak zgadzam sie no ale moim zdanie cale te rozmowy to beznadzieje bo o gustach sie nie dyskutuje jak to pewnie kazdy wie. Ktos kupuje cos, np auto marki bmw i jest jego robi z nia co chce, moze ja spalic zrobic na malucha czy cokolwiek innego i dlatego takie rozmowy sensu nie maja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum