Jak w temacie przymierzam się do zakupu lamp i wnoszę się z zapytaniem, czy ktoś już takie posiada/ł jakie macie na ich temat opinie, i gdyby znalazł się jakiś obyty z grafiką i spróbował podłożyć je na moją betkę to byłbym wdzięczny. z góry dzięki.
Takie chcę wstawić.
A to podobne zdjęcie mojego auta
Lampy tanie nie sa więc lepiej byłoby się jakos przymierzyć przed zakupem:)
_________________ 3 litery jedna miłość - BMW
Burn
My
Wheels
W sumie na bankowo mniej będą się świecić jak tutaj, z racji an komputerową jakość ich zdjęcia... aleee.. hmm... nadal będę myślał xD. A czy tuning ala szybcy i wściekli?? Niee... myslę raczej nad NFS hehe nie no poważnie to po prostu spodobały mi się lampy ot cała magia xD. No nic... zobaczymy jak to przymierzę, ale jeżeli faktycznie będzie wyglądać tak jak tutaj to szybko wróci na e-bay:P thx tazunio:)
_________________ 3 litery jedna miłość - BMW
Burn
My
Wheels
Ostatnio zmieniony przez devil8810 16 Kwiecień 09, 12:27, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW E34 (525)
Wiek: 28 Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 171 Skąd: J. Góra/Bogatynia
Wysłany: 16 Kwiecień 09, 12:48
Lampy są ciekawe i przy zmianach całości w ten styl (Np. dioda czarna tył) może być ciekawie.
Możnaby sie przyczepić tylko do tego, że to jakby robić sobie Audi z Bmw (Tak dla zagorzałych Bawaromaniaków)
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 16 Kwiecień 09, 13:07
Powiem, że w kuchni to nawet ładnie wygląda
A tak serio to raczej w oświetleniu takie paski nic a nic nie dadzą a wręcz będą rozpraszały innych. Jedyny plus to fajny wygląd (jak to foto co jest silnik podświetlony) - no ale to już bajer i czy zaliczyć go do wiejskiego tuningu czy do ulepszenia auta to sam nie wiem
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 16 Kwiecień 09, 13:24
te paski led to jakaś maskra mi sie nie podobają a najgorsze jest to że coraz wiecej aut ( głównie VW) widze z takimi "doklejanymi" w zderzaku lampami.
tragedia
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Wysłany: 16 Kwiecień 09, 15:06
W VW dlatego,że oni chyba jako pierwsi je wprowadzili (albo tuning tego typu jest uznawany przez właścicieli tej marki) ale z drugiej strony bardziej mi te paski zresztą do VW pasują niż do BMW
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 16 Kwiecień 09, 15:49
AWV napisał/a:
W VW dlatego,że oni chyba jako pierwsi je wprowadzili (
widze takie w VW ale nie tych nowych
najczęściej golf 2,3, czasami 4 no i wiadomo polówki
a w nowych to najczęściej AUDI
ale nowe to nowe ale jeśli chodzi o tego typu tuning to jestem na nie
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Ostatnio zmieniony przez el_banano 16 Kwiecień 09, 15:50, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW E36 CABRIO 1.8i
Wysłany: 16 Kwiecień 09, 19:12
.....bez obrazy ale kaszana....tak samo jakbys do niebieskiego coupe dal zlote felgi....owszem ladnie ale tylko na SUBARU....naprawde nie wywalaj na to kasy bo szkoda...pozdro
_________________ było E 36 320 coupe...E36 325 coupe automat, E 34 525iX, E34 525td, E36 CABRIO.....szukam dobrego BMW 3er
Wysłany: 16 Kwiecień 09, 23:01
el_banano, ale VW to między innymi Audi... i chodziło mi o najnowsze modele ale wiadomo, wiadomo - golf 1, 2 ,3 a nawet 4 mają takie paseczki częściej od tych najnowszych
Wysłany: 17 Kwiecień 09, 08:17
Dobra uwaga mariusz13, jak każdy będzie takie cudeńka montował do każdej marki to nie długo odróżniać je wszystkie będzie tylko znaczek na masce... O ile wieś tańczy wieś śpiewa (np. Pan z Fiata Bravo) nie stwierdzi że znaczek BMW dodaje mu kolejnych 15KM. I zaczną je montować
Mój samochód:: BMW E36 COUPE 318is - było; jest M52B25 ;)
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 369 Skąd: Wałbrzych i Wrocław
Wysłany: 22 Kwiecień 09, 21:32
Widzę, ze temat schodzi na wiejski tuning, BMW ma ringi miało ringi i będzie mieć ringi, Audi zrobiło sobie taki motyw i super, ładnie to wygląda, ale jak chcesz mieć hybryde Audi i BMW to twoja sprawa. Kup lepiej lampy DEPO z ringami, albo ori lampy z soczewka i CCFL a nie jakieś diody, które i tak kiepsko świecą. Tak samo jak ludzie montują te chińskie lampy z ringami w przeróżnych modelach i markach samochodów lub lusterka M3 look w peżocikach lub innych gównach, a no i jeszcze lampy lexus look, tego mi brakowało. Potem się okazuje, że w Polsce jeździ więcej M3 niż wyprodukowano oraz kilkadziesiąt więcej Lexusów.
Mój samochód:: BMW E36 COUPE 318is - było; jest M52B25 ;)
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 369 Skąd: Wałbrzych i Wrocław
Wysłany: 22 Kwiecień 09, 21:46
Sierra ok, Ford nigdy nie miał żadnego motywu, jak BMW czy Audi, dlatego może sobie tam być, ale BMW ma ringi.
Odnosząc się do mojej poprzedniej wypowiedzi, między innymi dlatego montaż ori lusterek M3 nawet w BMW E36 wydaje mi się straszną paździeżą - dzięki naszym kolegą z peżocików czy innych starszych szybkich strzał
Do peżotów nic nie mam, tak mi się po prostu powiedziało, montują te lustra czy lampy czy inne gadżety we wszystkich markach.
Oglądając kiedyś program na TVN TURBO, nie pamiętam już nazwy, zgłaszali się do niego ludzie, którzy chcieli zaprezentować swoje auta, przeróżne, mógłbyć nawet 20 letni Opel Kadett. Raz pewien młody człowiek zaprezentował Lexus'a IS200, seryjne lampy Lexus look - stąd właśnie wzięła się nazwa, opowiadał, że któryś z jego znajomych spytał się, czy zmienił lampy na lexus look, jak to usłyszałem to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum