Wysłany: 19 Wrzesień 08, 19:56 Lusterka M3 PROBLEM !
kupilem lusterka ala M3 podroba oczywiscie i mam problem bo z lusterek wychodza 4 kabelki o roznych kolorach a w buni wychodzą tez 4 kabelki do lusterka tylko całkiem inne niz w instrukcji nie wiem moze do elektryka ? probowalem na 1000 sposobow i niestety ja gałke w lewo lustro w gore
Zdjęcie105.jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 55,05 KB
_________________ Mistrzów Prostej Pozdrawia Pierwszy Zakręt !
Mój samochód:: E36 Coupe
Wysłany: 20 Wrzesień 08, 17:47
mowilem ze bedzie problem z lustrami, przerabialem to Tez mialem problem z kablami tylko nei pamietam dokladnie co tam bylo, ale wiem ze do rozwiazania nie doszedlem, a lustra wywalilem. oza tym poczekaj na deszcz... Lustra sa skierowane ku gorze i caly deszcz pada prosto na nie i ze tak powiem g**no widac... Wroc do oryginalu bedzie lepiej i dla ciebie i dla furki
Wysłany: 21 Wrzesień 08, 10:35 Re: Lusterka M3 PROBLEM !
///M3 napisał/a:
kupilem lusterka ala M3 podroba oczywiscie i mam problem bo z lusterek wychodza 4 kabelki o roznych kolorach a w buni wychodzą tez 4 kabelki do lusterka tylko całkiem inne niz w instrukcji nie wiem moze do elektryka ? probowalem na 1000 sposobow i niestety ja gałke w lewo lustro w gore
tester napięcia w łapkę i heja metodą prób i błędów
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
hahaha zycze Cierpliwosci zmienialem u siebie na lustra po lifcie. Problem pojawil sie juz na poczatku inne kostki.Wiec scyzorykiem sie wspomoglem i kicha , juz nic nie pasowało
Wiec tak: nie nalezy 2 luster naraz odpinac tylko po koleji 1 potem 2. Ja tak zrobilem nie polecam.
u kolezki podpatrzylem jak ma podpiete kabelki ,odgapilem i ciesze sie lustrami po lifcie.
Pozdr
_________________ Mercedes może również dostarczać radość z jazdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum