Nie pozostaje mi nic innego jak Bardzo Goraco podziekowac wszystkim ktorzy oddali na mnie glosy jestem naprawde bardzo bardzo mile zaskoczony bylem pewny ze jesli zajme to max 4 miejsce
Ostatnio zmieniony przez x_e_o_n 29 Wrzesień 08, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
gratulacje, proszę o przysłanie fotek w wyższych rozdzielczościach oraz krótkiego tekstu opisującego auto i/lub właściciela (imię nazwisko) na kkoselski@gmail.com
termin i miejsce wręczenia nagród zostanie podany wkrótce
pozdr
Ostatnio zmieniony przez Kosa 30 Wrzesień 08, 07:25, w całości zmieniany 1 raz
Co prawda sie nie znamy ale chcialem zeby na lamach BMW Trends znalazl sie Kolega Woz z jego E36 poniewaz ja mam juz skonczona sesje i bedzie opis miedzyinnymi mojego samochodu w pazdzierniku a nie ma sensu zebym 2 razy sie pokazywal i stad moja prosba czy jest taka mozliwosc
_________________ Zapraszam serdecznie wszystkich na
Co prawda sie nie znamy ale chcialem zeby na lamach BMW Trends znalazl sie Kolega Woz z jego E36 poniewaz ja mam juz skonczona sesje i bedzie opis miedzyinnymi mojego samochodu w pazdzierniku a nie ma sensu zebym 2 razy sie pokazywal i stad moja prosba czy jest taka mozliwosc
Dopiero teraz przeczytalem. BAHH!! Pewnie, ze jest taka mozliwosc
[ Dodano: 4 Październik 08, 01:07 ]
x_e_o_n napisał/a:
...No Kolego, cos mi sie wydaje, ze wisze Ci duuuuuuzy browar
nie wiedzialem ze mozna takie przekrety robic i co kolega uczciwie wygral wkoncu czy jak?
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
chcialbym nadmienic jezeli bedziecie jeszcze kiedys organizowali konkurs to moze kryterium udzialu bedzie chociaz jeden spot na ktorym sie bylo gdyz zarowno moglem wkleic auto kolegi lub sciagniete z neta... tak jak podejrzewam niektorzy robia... jezeli juz to ludzi ktorzy biora czynny udzial w zyciu forum a nie maja pod 5-10 czy 50 postow... pozdrawiam
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
w ogóle ja bym widział taki konkurs na zasadzie oglądnięcia live autem na spocie i dokonanie wyboru która ze ślicznotek jest tą naj.
cytat zwycięzcy: "Co prawda sie nie znamy ale chcialem zeby na lamach BMW Trends znalazl sie Kolega Woz z jego E36 poniewaz ja mam juz skonczona sesje i bedzie opis miedzyinnymi mojego samochodu w pazdzierniku a nie ma sensu zebym 2 razy sie pokazywal i stad moja prosba czy jest taka mozliwosc"
Hehe nie wiedzialem Panowie ze tylko ogladacie fotki myslalem ze tez warto poczytac w BMW Trends jak byk jest napisane jakie sa obecne zmiany i jest wyszczegolnione ze sa vadery zdjecia byly robione okolo 1,5 miesiaca wczesniej niz zalozone byly vadery zamieszcze kilka fotek jak wyglada aktualnie auto i bedzie poroblem rozwiazany zreszta prosze zagladnac na bmw-syndykat.pl tam jest kilka moich fotek w dziale zloty !!!!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkich i na przyszlosc prosze o przeczytanie , przemyslenie a pozniej osadzanie kogos za cos czego nie jest winny
wszystko wyjasnione, ale pomysl mata jest niezly...
auta (w przyszlosci) zgloszone wpadaja na spot (moze byc to wymagane regulaminem konkursu), maja osobne miejsce parkingowe i ludzie moga oceniac "live" autka i dodatkowo bedzie fajna pokazowa atmosfera
Rówież cieszę się ,że wszystko się wyjaśniło, przepraszam za mocne słowa.
Co do konkursu to myślę ,ze to byłby ciekawy spocik i jakieś urozmaicenie(mam na myśli wybory naładniejszego autka.
Dzieki chlopaki nagroda odebrana Pucharek rewelacyjny nie chwalac sie mam juz kilka ale ten jest dla mnie najwazniejszy i wiele dla mnie znaczy mam nadzieje ze kiedys dostane zaproszenie na jakis wiekszy spot zlot i bede mogl sie pokazac na zywo z moim E36 pozdrawiam fotka z pucharkiem bedzie napewno tylko pogoda niech sie poprawi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum