Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Moderator
25 Wrzesień 08, 08:16
CZYM SIE KIEROWALISCIE KWALIFIKUJAC AUTA ROKU
Autor Wiadomość
@lfred 

Mój samochód:: 635csi e24
Wysłany: 24 Wrzesień 08, 16:21   CZYM SIE KIEROWALISCIE KWALIFIKUJAC AUTA ROKU

TAK JAK W TEMACIE - POLOWA Z ZAKWALIFIKOWANYCH NIE SPELNIA WASZYCH KRYTERIOW , TO ALBO WSZYSTKICH ODRZUCACIE ALBO NIKOGO - SMIEM TWIERDZIC ZE WASZE KWALIFIKACJE BYLY TENDENCYJNE I JAK SIE MOWI KOLESIOWSKIE , WASZE FORUM BEDZIE JEDYNE ZE WSZYSTKICH ISTNIEJACYCH W POLSCE KTORE NAPEWNO BEDE ODRADZAL UZYTKOWNIKOM BMW , Z POZDROWIENIAMI @lfred.

Kosa 
Klubowicz

Mój samochód:: było:E30 318iA E30 320i Jest: E34 525iAT, E30 323i
Wysłany: 24 Wrzesień 08, 17:05   

Cytat:
REGULAMIN:

1. Każdy aktywny użytkownik (zarejestrowany od co najmniej 6 m-cy) może zgłosić swój samochód do konkursu

chyba tyle w temacie

mozna zamknac

pozdr

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Mój samochód:: E30
Wysłany: 24 Wrzesień 08, 17:48   

@lfred napisał/a:
POLOWA Z ZAKWALIFIKOWANYCH NIE SPELNIA WASZYCH KRYTERIOW

Z tego co widze to odpadły tylko 2 auta bo nie spełniały regulaminu (6 miesiecy
obecnosci na forum uzytkownika) wszystkie pozostałe uczestnicza w konkursie

@lfred napisał/a:
TO ALBO WSZYSTKICH ODRZUCACIE ALBO NIKOGO

Odrzucilismy tylko te ktore nie spełniły regulaminu

@lfred napisał/a:
SMIEM TWIERDZIC ZE WASZE KWALIFIKACJE BYLY TENDENCYJNE I JAK SIE MOWI KOLESIOWSKIE

Skoro tak twierdzisz to moze jakies dowody przedstawisz :?: Kazdy kto chciał
mogł wystartowac w konkursie jedynym warunkiem była 6 miesieczna obecnosc na
forum

@lfred napisał/a:
WASZE FORUM BEDZIE JEDYNE ZE WSZYSTKICH ISTNIEJACYCH W POLSCE KTORE NAPEWNO BEDE ODRADZAL UZYTKOWNIKOM BMW , Z POZDROWIENIAMI @lfred.

Masz racje obraź sie na nasze forum , bo regulamin powstał celowo zebys tylko nie
mógł wystartowac w konkursie :lol: :lol: :lol:

Równiez pozdrawiam :drunk:

@lfred 

Wysłany: 24 Wrzesień 08, 21:24   

wiecie czytac potrafie , i pisalo tez ze przynajmniej 20 postow napisanych , jak chcecie zamykac temat to zamykajcie , ale jesli warunkiem jest minimum 6 m-cy i 20 postow to trzeba byc konsekwetnym. czyz nie??.. i dziwnym trafem znika warunek 20 postow tuz przed koncen tzw konkursu , przeciez takimi zagraniami ludzi wkurzacie bo moze niejeden by dal tam swoje auto ale pisalo 20 postow to sobie dali spokoj , a na koniec zmiana regulaminu i nie mowcie ze sie czepiam , poprostu chodzi mi ze trzeba byc konsekwetnym i tylko tyle.... a tak na marginesie jakos rok temu nie trzebabylo byc zarejestrowanym 6 m-cy , nie trzeba bylo napisac 20 postow i jakos frekwencja byla wieksza , a jesli to forum jest dla waskiej wybranej grupy osob to zamknijcie go dla osob z zewnatrz po co ma was ktos krytykowac kto i tak w/g was koncowym rozrachunku nie ma racji..w porzadku jest ten kto potrafi sie przyznac do bledu a nie brnie w slepy zaulek i nie przyjmuje niczyjej krytyki... pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez @lfred 24 Wrzesień 08, 21:33, w całości zmieniany 1 raz  

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Wysłany: 24 Wrzesień 08, 21:31   

@lfred napisał/a:
wiecie czytac potrafie , i pisalo tez ze przynajmniej 20 postow napisanych , jak chcecie zamykac temat to zamykajcie , ale jesli warunkiem jest minimum 6 m-cy i 20 postow to trzeba byc konsekwetnym. czyz nie??

Zgadza sie było minimum 20 postów jednak ten zapis usunelismy ale to chyba krok
w dobrym kierunku bo regulamin został złagodzony , dlatego tym bardziej nie rozumiem
o co masz do nas pretensje ? Konkurs nie jest pierwszy ani ostatni najprawdopodobniej
pod koniec roku bedzie jeszcze konkurs o BMW 2008 roku wiec w czym problem ?

A tak mi sie jeszcze przypomniało piszesz o jakims kolesiostwie , to tak dla przykładu
widzisz zeby w tym konkursie startował jakikolwiek klubowicz od nas ?? :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam

@lfred 

Wysłany: 24 Wrzesień 08, 21:41   

nie mam pretensji tylko nie rozumiem skad sie u was wzielo te 6 m-cy i 20 postow, czym to bylo podyktowane bo jakos to do mnie nie moze dotrzec jakie byly tego powody. powiem tak , moich znajomych namowilem by swoje auta tez pokazali a maja naprawde super rodzynki , E30 M3 3sztuki . E-30 3,5 turbo , E-39 Alpina 4,6 , jak byliscie ostatnio w kamieniu to napewno ich widzieliscie , niestety wysmiali mnie po przeczytaniu waszego regulaminu - a staralem sie ich sciagnac na wasze forum ..

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Wysłany: 24 Wrzesień 08, 21:53   

@lfred napisał/a:
nie rozumiem skad sie u was wzielo te 6 m-cy i 20 postow, czym to bylo podyktowane bo jakos to do mnie nie moze dotrzec jakie byly tego powody

A z takiej prostej przyczyny ze uczestnicy konkursu powinni miec jakikolwiek wkład
w zycie na forum , znajomych , kogos kto na zywo widział ich auto , po to własnie
wstawilismy te ograniczenie , to nie jest konkurs o puchar kancelarii prezydenta RP
tylko konkurs organizowany przez nasz klub dla ludzi ktorzy sa aktywni na forum
lub tez ich auta sa znane z innych for , beemki , 5er , 7er , syndykatu itd itp

Piszesz o jakis emkach , alpinach itd itp o zlocie w kamieniu slaskim i co w zwiazku z
tym ?? co ma jedno do drugiego nawet jakby mieli te M3 ze złota to nie wiele to zmienia
bo tych ludzi nie znamy :wink: a jesli Cie wysmiali to cóż moge powiedziec :wink:

Nie dosc ze złagodzilismy regulamin to dalej masz o cos pretnesje , nie wiem czego
oczekujesz od nas ??

Pozdrawiam

Kosa 
Klubowicz

Mój samochód:: było:E30 318iA E30 320i Jest: E34 525iAT, E30 323i
Wysłany: 24 Wrzesień 08, 22:31   

sam kolego przyznajesz w postach ze nie stosujesz sie do reg. bo po kiego czorta zglosiles auto skoro hie spelniales ani 1 warunku, ten o 20 postach zostal skasowany na prosbe kilku osob?co do Twojego auta kto wie czy te fotki nie sa z otomoto, po to wlasnie sa te restrykcje, bo wiekszosc z tych aut widzialem tu lub na innym forum, nie rozumiem o co robisz dym jak juz dostales z 20 odp. dotyczacych tematu jak nie pisze jeszcze raz: REGUlAMINEM konkursu, jezeli zmiana na lagodniejszy Ci nie odpowiadala mogles sie wycofac, jak kazdy inny, ale jak pisalem wczesniej Nie spelniales ani jednego warunku wiec o co halo.

z harcerskim pozdrowieniem :-D .....

Danich 
E34

Mój samochód:: e34 3.5
Wysłany: 24 Wrzesień 08, 23:16   

tak do konca to niewiem o co tu chodzi! regulmin regulaminem ustala go mod tematu-konkursu itp.,mysle ze powini brac udział userzy ktorzy maja minium 100 postow, niewidze tu jakis przywileji lub tym podobne. Ja tez z checia wystawił bym moja bunie ale jest nieaktywna poniważ wymieniam silnik i mysle ze do konkursu obecnie sie nie nadaje
@lfred jezeli ty znajomym polecasz forum po przez jakis konkurs to mysle ze to troszke głupi pomysł mysle ze na forach czas sie spedza z pasji a nie za jakies wynagrodzenenia
Ostatnio zmieniony przez Danich 24 Wrzesień 08, 23:21, w całości zmieniany 2 razy  

Moderator 
Site Admin

Wysłany: 25 Wrzesień 08, 08:16   

Dziękujemy za posty - piękne,

chyba wszystko wyjaśnione,

regulamin jest taki jaki jest - AMEN.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi