1.Mordulec & Pola
2.harry71
3.Alaszi
4.Rafałs
5.Filip
6.Banan
7.Dziki
8.PIT
9. dusza
10.sebastianforys
11.Tomski (to nie jest zart prima aprilisowy , powaznie przyjezdza z ziemi szkockiej do wolski i będzie na spocie)
Uwaga!Dla tego u gory potrzebny transport z zernickiej,nowy dwor,moze sie gdzies ustawic.A co do sasiada z dolu to nie widze przeciwskazan
12. Kosa - no to ten wyzej stawia, nie przepusze takiej okazji
13.leszek-o ile praca pozwoli
14.mat
15.kudłaty
16.Dejwid
kopiuje ostatnią listę, kto bedzie niech sie wpisuję nie robic bałaganu
dusza
Mój samochód:: BMW E36 316
Mój samochód:: BMW E30 318i, oraz E36 320i
Wiek: 28 Dołączył: 17 Lut 2007 Posty: 137 Skąd: Ciche k/ Zakopane
Wysłany: 4 Kwiecień 08, 11:52
1.Mordulec & Pola
2.harry71
3.Alaszi
4.Rafałs
5.Filip
6.Banan
7.Dziki
8.PIT
9. dusza
10.sebastianforys
11.Tomski (to nie jest zart prima aprilisowy , powaznie przyjezdza z ziemi szkockiej do wolski i będzie na spocie)
Uwaga!Dla tego u gory potrzebny transport z zernickiej,nowy dwor,moze sie gdzies ustawic.A co do sasiada z dolu to nie widze przeciwskazan
14.mat
15.kudłaty
16. Tomek & Kinia+junior w drodze
1.Mordulec & Pola
2.harry71
3.Alaszi
4.Rafałs
5.Filip
6.Banan
7.Dziki
8.PIT
9. dusza
10.sebastianforys
14.mat
15.kudłaty
18.kaspri - w obstawie (seria7 x 2 )
1.Mordulec & Pola
2.harry71
3.Alaszi
4.Rafałs
5.Filip
6.Banan
7.Dziki
8.PIT
9. dusza
10.sebastianforys
14.mat
15.kudłaty
19. Madziulka&Krzysiek ( 90%)
1.Mordulec & Pola
2.harry71
3.Alaszi
4.Rafałs
5.Filip
6.Banan
7.Dziki
8.PIT
9. dusza
10.sebastianforys
14.mat
15.kudłaty
20. Kresek
_________________ Black Hella??? Dzwon pomoge 664735320
Heh tak w kwestii organizacyjnej (harry zaczął miec z rana prorocze wizje dotyczące
pogody i juz widze ze zaczyna sie chmurzyc) , dlatego jesli ktos sie wybiera to
jesli bedzie kropił/padał deszcz to proponuje sie przejechac wzdłuz tych sklepów
pomiedzy Electro World w strone Pizza Hut / stacji JET / Łukoil bo z tego co
pamietam to tam jest chyba zadaszenie obok sklepu z wykładzinami
panelami i czyms tam jeszcze , zresztą kto dojedzie bedzie widział beemki
Lista:
1. Mordulec & Pola
2. harry71
3. Alaszi
4. Rafałs
5. Filip
6. Banan
7. Dziki
8. PIT
9. dusza
10. sebastianforys
11.Tomski
12. Kosa -
13. leszek-o ile praca pozwoli
14. mat
15. kudłaty
18. kaspri - w obstawie (seria7 x 2 )
20. Kresek
21. Weiro
I niezdarzylem zalozyc letnich bucikow
A mialo byc tak pieknie :/
Jaki bedzie plan?? Jakis przejazd po miescie czy jedzonko?? Bo niewiem czy wypucowac autko czy kasiore zalatwiac
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 6 Kwiecień 08, 20:54 Wrażenia po zlocie :)
To było moje pierwsze spotkanie i muszę przyznać,że bardzo mi się spodobało Świetna ekipa,bardzo sympatyczni ludzie,atmosferka na wysokim poziomie.No i ten przejazd pod Magnolię ulicami Wrocławia...Kozacko było... Niestety padły mi baterie w aparacie i zdążyłem zrobić tylko trzy fotki Było tam kilku kolegów z aparatami.Proszę wysłać jakieś ładne foteczki na mój email
Mój samochód:: e36 1.8is coupe :) edyszyn II
Wysłany: 6 Kwiecień 08, 21:14
Troszke zimno sie zrobiło ale nie padało jednym słowem było zajebis... i przejazd przez wrocek udany przejazd pod Magnolię i wogule teraz to czekam na film
_________________ "Jesli zgine to w przekonaniu ze zrobilem to co kocham"
.........................................................................
BMW
dusza
Mój samochód:: BMW E36 316
Wysłany: 6 Kwiecień 08, 21:14
powiem tak panie sebastianie dam ci film za twoje e-46:D zarcik:P zapewne niedlugo bedzie na forum do sciagniecia:)
bylo milo:P ale nastepnym razem do macdonalda proponuje troche wczesniej zeby nam drzwi nie zamykali przed nosem:D
[ Dodano: 6 Kwiecień 08, 22:15 ]
kto mial fajny przejazd przez wrocek to mial...:>
Proszę również o kontakt kolegę z E30 który nagrywał przejazd przez Wrocław.Chętnie załapię się na płytkę z filmem.
To akurat Pola filmowała , filmik bedzie mysle koło środy udostepniony na forum w
tym temacie
Cytat:
a jak pogoda, wszystko ok?
lekko wiało przy electro world to sie przenieślismy pod magnolie przy okazji wstepując
na kawe , tylko nie chcieli Dzikiego wpuscic , drzwi zamykaja przed nosem masakra
jakas nastepnym razem idziemy na kawe do KFC
Zdjec w sumie najwiecej ma chyba PIT tez postaram sie jakos wrzucic na forum
Ogólnie spocik konkretny , dobrze ze byly korki bo za bardzo bysmy sie rozpedzili
Dzieki Wielkie wszystkim którzy przyjechali i do zobaczenia na nastepnej edycji
BMW at Night juz niedługo - a w miedzyczasie jeszcze spocik w skarbim
PS : Jak ktos ma jakies zdjecia z dzisiaj i chce je opublikowac to mozna podesłac do
mnie na maila mord@go2.pl najchetniej w formacie 800x600
_________________ чёрный бумер e32 V8
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 6 Kwiecień 08, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
Co tu duzo opowiadac,spocik jak zwykle udany.I fotek kilka bedzie
Gdy zostalismy we czterech to jeszcze sobie malą sesje zrobilismy
No i akcja-MONDEO !!! Ale niech to pozostanie naszą tajemnicą ,fotki wam wszystko wyjasnią
Było świetnie inny klimat niż zawsze (Skarbi) ale myślę, że wszystkim obecnym się podobało . Rande-woo po mieście wypadło pięknie no i cała atmosfera w Mc Donald - dużo śmiechu
Oby częściej takie nocne wypady
Dzięki za wspólną zabawę
Nio, to po pierwszym spocie moge smialo powiedziec ze pomimo zimnej pogody i braku "gietej" jak to ktorys z uczesnikow narzekal,atmosfera byla super i fajnie bylo was w koncu spotkac.Szkoda tylko ze nie mialem wlasnej fury,lecz i tak dzieki Mordulcowi i Poli mialem zapewniony transport.Dziekuje za organizacje od samego poczatku.
Spocik trochę inny niż zazwyczaj, ale na pewno udany Troszkę zimno było, nie byłam przygotowana na taką temperaturę, jak rano wychodziłam to świeciło słoneczko i było cieplutko Ale mimo wszystko fajnie było się spotkać.
Tomski --> zawsze do usług
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Spocik ciekawy, nie powiem, w mc donaldzie było śmiesznie ale chyba nas tam już nie lubią.. akcja z mondeo była przednia, no i sesja w 4 bumy nocą... ciekawie nie powiem czekam od wszystkich na foto takze wrzucajcie
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum