KTO JEST WŁAŚCICIELEM TYCH POJAZDÓW
Było zajefajnie jak zawsze ze sprawdzoną ekipą. Nawet lista obecności była i mamy wszystko nagrane Czekamy na info jaki plan za tydzień. Pozdrowionka dla wszystkich
hehe, niestety nie udało mi się wpaść na galarię i zjawiłem się dopiero na magnolii ale i tak było porządku, przygoda z Panami w niebieskim vw i chyba nie byli zbytnio zadowoleni z tego ,że nie mieli się za bardzo do czego przyczepić ale tak na przyszłość można zmienić myślę miejscówkę z magnolii bo myślę ,że każdy ma w aucie coś hmm bez homologacji na przykład
może na e.leclerc jest też dobra ściana do zdjęć jak nie ma autek może być ok. myślę ,że nie było by jakiś problemów. jak będę w jakąś niedziele wieczór w tych okolicach zdam sprawozdanie co do ilości samochodów w niedziele wieczorem, co prawda parking jest mniejszy ale ścigać się i tak tam nikt nie ma zamiaru.
Gdzieś gdzie jest dużo miejsca i jakieś Mc lub KFC, mogły by być bielany, ale może być problem z dojazdem i mcDonald jest tam delikatnie mówiąc niedobry.Zawsze zostaje KFC
mat, Cytat:
każdy ma w aucie coś hmm bez homologacji na przykład
No co ty gadasz. Jak będą chcieli się przyczepić to i tak się przyczepią, z całym szacunkiem należy to............ zignorować
No dokładnie wczoraj przyjechali bo takie dostali wezwanie a to ze akurat stalismy
sobie na parkingu w wiekszej grupce w dodatku przy beemkach to z automatu
kogos trzeba było spisac tak jak gosc mówił kto fisiował i sie bawił w drifciarza to
jest na kamerze przemysłowej z magnolii od nas nikt nie wydziwiał tylko normalnie
sobie stalismy i gadalismy wiec jest luz dlatego nie ma co sie zbytnio tym przejmowac
Z naszej strony byla kulturka
Co do samej miejscówki to tez jest za zmianą powiedzmy parking na galerii
Arkady a potem przejazd na bielany albo jakos tak wszystko do dogadania
Mój samochód:: bmw e36 coupe
Wiek: 29 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 283 Skąd: jelcz-laskowice
Wysłany: 29 Wrzesień 08, 14:40
spocik zajebiaszczy panowie chyba byli troch otumanieni bo chcieli ruszac z recznego,tak tak czekamy na jakies dokladniejsze info zwiazane z urodzinkami maxbimmera.Trzeba to dosyc hucznie swietowac
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 29 Wrzesień 08, 15:06
no i jak by nie patrzeć to panowie z VW byli chyba zawiedzenie bo dostali tylko 4 dowody a autek stało z 15 hehehe ale ogólnie mówiąc spot bez przygód to spot stracony
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
A może parking na osobowicach, później rzut beretem do jadłodajni
ew. pl. Maksa Borna, chociaż tam może być problem z zaparkowanymi autami, ale fajne miejsce do robienia fotek
na arkadach też jest fajnie
Przerabialismy ten parking jakies 2 lata temu , niestety trzeba było odpuscic bo
za duzo pseudodrifterów sie zjeżdzało i zamiast normalnego spotkania zeby
sobie pogadac to robiła się lekka obora
Chyba pozostaje nastepnego Night'a zrobic na parkingu w Arkadach
_________________ чёрный бумер e32 V8
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 29 Wrzesień 08, 22:06, w całości zmieniany 2 razy
Jak ktos robił w niedziele zdjecia i chce je udostepnic to prosze przesłac do mnie na
maila : mord@go2.pl bo chciałbym to przesortowac i wrzucic na galerii
ja na spoty jeździć będę i tak, ale tak sobie myślałem ,że może coś innego niż magnolia można by wymyśleć.
Nie wiem czy parking na dominikanskim nie jest najlepsza opcja. Miejsca sporo, wystarczy schodami zjechac pare pieter zeby cos zjesc, panowie w sukach nie przyjada bo przeciez tam zeby wjechac to bilety parkingowe itd. Taie moje skromne zdanie..
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 3 Październik 08, 21:47
klip rewelka no i muza super dobrana
mordulec jak możesz to prześlij mi na PW ten kawałek co leciał ostatni na tym klipie. on sie bodajrze nazywa "silence"
pozdro
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum