a jak tam jest ze sklepami,sa daleko czy raczej zakupy zabieramy ze soba
Na miejscu pewnie są jakies sklepy , ewentualnie do Karpacza jest niedaleko ale chyba
zaopatrzenie to raczej zrobic przed wyjazdem , zeby od razu po przyjezdzie nie latac
w poszukiwaniu sklepów tylko zając sie rozkładaniem namiotów i rozpalaniem grila
Nie polecam robienia zakupów w Karpaczu, gdyż jest to typowo turystyczne miasteczko i ceny są 50% wyższe niż normalnie No chyba że ktoś lubi...
Ostatnio zmieniony przez sowa 10 Czerwiec 08, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
Ale np proponowałabym tak: w sobotę liny i tor saneczkowy, a niedziele popołudniu to co wklejał Kosa .
Ale to dogadamy się na miejscu
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Ale np proponowałabym tak: w sobotę liny i tor saneczkowy, a niedziele popołudniu to co wklejał Kosa .
A kiedy pijemy
Wieczorem
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Hmm to z innej bajki skoro z projektorem lekka lipa to moze ma ktos monitor jakis
wiekszy np 19-20-21 cali LCD zeby podpiac pod laptopa Bo tak przy dobrych
wiatrach to fajnie by było zrobic jakies plenerowe kino maxbimmer'owe czyt np
przy grilu i browarku powspominac wspoty na ekranie a pod wieczór zrobic karaoke
Jak ma być karaoke to my bierzemy trzy piwa
Przedłużacz - spytam ojca czy mi z budowy pożyczy,monitor - mam LCD,ale 17cali to troche mały. Grila za to weźmiemy
a moze na terenie osrodka jest jakas swielica i maja TV
Wysłany: 11 Czerwiec 08, 22:16
Ja mam 22 cale lcd ale nic z tego nie wyjdzie bo po co wam to w niedziele Tak z innej beczki to western city jest na wiosce o wdziecznej nazwie Ścięgny a nie w samym Karpaczu... Wyśle Mordulcowi mój numer na koma, jak bedzie sie wam cos konczyc w sobote to mozemy wam zrobic zakupy i dowiezc w nocy...
_________________ --==FCS - Form Construction Structure==--
...odważcie sie, zróbcie ten krok, podnieście wzrok, na razie strzałka, mówił FoCuSmok...
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 12 Czerwiec 08, 12:50
Mordulec napisał/a:
Hmm to z innej bajki skoro z projektorem lekka lipa to moze ma ktos monitor jakis
przy grilu i browarku powspominac wspoty na ekranie a pod wieczór zrobic karaoke
Jeśli wszystko dobrze pójdzie to projektor załatwię.Nie mogę obiecać na 100% ale postaram sie go zdobyć.
Jeśli wszystko dobrze pójdzie to projektor załatwię.Nie mogę obiecać na 100% ale postaram sie go zdobyć.
no to zostaje sprawa z białym ekranem do projekcji... ja mam coś takiego tylko ledwo mi sie to mieści do auta
[ Dodano: 12 Czerwiec 08, 15:22 ]
A i gdzie dokładnie się spotykamy ? i o której godz. ?
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 12 Czerwiec 08, 14:55
no właśnie ponowie pytanie kolegów z kąd i o której jutro wyruszamy??
Myśle że dobry był by parking przy Auchan na przykład tylko najważniejsze to o której godzinie??
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
He,he to my z Pawłem zdążymy dojechać do Wrocka i jeszcze jakiegoś wieśmaka wciągnąć. Jakby co będziemy dzwonić,zebyście zaczekali,albo jakbyśmy się zgubili w drodze do Wrocka
witam wszystkich. w dniu dzisiejszym okazało się że nasza bunia zachorowała na niewydolność pompy wody, więc jest mała lipa. ale jutro jedziemy z wami lecz innym autem. pozyczyłem słuzbowego fiata scudo( taki mały dostawczak, tylko się nie śmiejcie ). ale ma to swoje plusy i minusy:
minusy:
---scudo to nie bmw i bede głupio za kolumną wyglądał.
---siara tym po mieście jeżdzić
plusy:
+++auto jest sprawneeeeeee
+++jest to mały dostawczak-chłodnia przysosowany do przewozu mięsa, więc mamy do dyspozycji lodówkę turystyczną o pojemności około 1000 litrów, więc można duuuuuzo schłodzić.
w kwesti technicznej to juz wszystko, więc do zobaczenia jutro. pozdro 4 all
rafałs napisał/a:
no to zostaje sprawa z białym ekranem do projekcji... ja mam coś takiego tylko ledwo mi sie to mieści do auta
wcisnij jakos do auta a w strzegomiu mozesz to do mnie przerzucić.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum