Wysłany: 17 Marzec 08, 09:14 Maxbimmer w Plenerze - Spot BMW - Karpacz 13-15 czerwca 2008
Mamy przyjemność zaprosić na wyjazd plenerowy i spotkanie miłośników Beemek do
Karpacza na weekend 14-15 czerwca 2008. A tak właściwie impreze rozpoczniemy od
piątku wieczorem czyli 13 czerwca około godziny 17-18 (jeszcze dokładnie nie ustalilismy)
będzie wspólny wyjazd z wrocławia w kolumnie Beemek.
Jednocześnie nic nie stoi na przeszkodze zeby dołączyć do nas w sobote rano dokładny
plan przejazdu będzie niedługo na forum.
Jesli chodzi o ceny to średni pobyt 2 osób (jedno auto + jeden namiot) to koszt około 100zł
za cały weekend , oczywiscie jak będziemy znali dokładną ilość chętnych wtedy zajmiemy
się jeszcze negocjacją ceny dla całej grupy.
Prosilibyśmy o w miare szybką deklaracje ponieważ chcemy jak najszybciej poznac liste
osób które sie z nami wybieraja do Karpacza tak aby dograć sprawę do końca chociażby
z dokładną ceną po rabacie .
W przypadku gdy ktos sie zdecyduje potrzebna będzie wpłata 40zł zaliczki (nie ma
znaczenia ile osób) której zwrot nastąpi przy wjezdzie na teren osrodka.
Serdecznie Zapraszamy
załoga Maxbimmer'a
PS 1- Jesli ktos sie decyduje dopisac do listy to prosze podawac od razu w nawiasie liczbę
osób , bedzie to pomocne w oszacowaniu liczby miejsc jakie zostaną jeszcze wolne na
kempingu.
PS 2 - Konto jak i ostateczny termin na wpłaty za rezerwacje będzie podane w najbliższych
dniach.
LISTA:
1. Pola & Mordulec - piątek
2. Katarzyłka & Kosa - piątek
3. Madziulka & Krzysiek - piątek
4. Paula & Patryk (zależnie od egzaminów piątek lub sobota po południu)
5. Madzia & Dziki - sobota
razem 10 osób
_________________ чёрный бумер e32 V8
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 17 Marzec 08, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
W zeszłym roku w październiku spóźniłem się z urlopem na MAXBIMEROWEGO spota o tydzień (nie mogłem zmienić terminu) Teraz wypada TAKA impreza i do tego 10km od mojej chaty i też będę tydzień później na urlopie w Polszy Jestem zrozpaczony w tej sytuacji Nie da rady opóźnić o tydzień tej imprezy
:cry: W zeszłym roku w październiku spóźniłem się z urlopem na MAXBIMEROWEGO spota o tydzień (nie mogłem zmienić terminu) Teraz wypada TAKA impreza i do tego 10km od mojej chaty i też będę tydzień później na urlopie w Polszy Jestem zrozpaczony w tej sytuacji Nie da rady opóźnić o tydzień tej imprezy
Bardzo nam przykro, ale terminu nie da się już zmienić Mam jednak nadzieję, że w najbliższej przyszłoścu zgraja się Twoje wolne i nasze spoty, abyśmy mogli się spotkać i poznać
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Skoro się nie da, cóż będę musiał się z tym pogodzić,choć z wielkim trudem i bólem zważywszy iż to "moje" tereny Życzę udanej imprezki w pięknych krajobrazach Karkonoszy no i przede wszystkim pogody Polecam również zahaczyć o Szklarską Porębę(ok. 30km od Miłkowa)-wodospady: Szklarka(po drodze), jak i Kamieńczyk, Zakręt śmierci itp.
6. Ela & PIT- piątek
7. Karolina & Paweł - (zależnie od pracy)
8. Paulinka (może) & Patryk
9.leszek&jadzia
10.Seba & Daga
11.Bartoszek & Katarina
12.Niedzwiedz& ... (w trakcie poszukiwań )
13.Rafałs & (ktoś jeszcze) na 80%
14.El_banano (&.....)? 75% zależnie od szkoły
15.harry71 (&....) ?? 60% zależy od pracy
Mój samochód:: e36 1.8is coupe :) edyszyn II
Wysłany: 21 Marzec 08, 18:57
6. Ela & PIT- piątek
9.leszek&jadzia
10.Seba & Daga
11.Bartoszek & Katarina
16.Alaszi (&...) ? 50% moze juz swoim E-30
32 osoby
_________________ "Jesli zgine to w przekonaniu ze zrobilem to co kocham"
.........................................................................
BMW
Ostatnio zmieniony przez Alaszi 21 Marzec 08, 19:00, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 7 Kwiecień 08, 05:13
6. Ela & PIT- piątek
9.leszek&jadzia
10.Seba & Daga
11.Bartoszek & Katarina
17.Piotr Gackowski+żona+córka
18.Forest & Sylwia & Brzoza (ten ostatni nie wiem na 100%)
Kubuś + Rodzice. jedziemy na 100 % (chyba że coś wyskoczy). dopiszcie nas do listy, ale ze względu na małe dziecko, nie bedziemy spać pod namiotami tylko wynajmujemy pokój w jednym z ośrodków w miłkowie (więc w rezerwacji miejsc nas nie liczcie). Mam jeszcze pytanko: Jaka jest trasa przejazdu kolumny beemek z wrocka do karpacza?? Jedziecie A4-strzegom-bolków-jelenia góra-karpacz?? jezeli tak to my dołączamy w strzegomiu. pozdrawiam i do zobaczenia.
No ja też raczej porozglądam się za jakimś domkiem...stary już jestem i spanie na trawie to nie dla mnie
Jezeli chcesz to tu masz link http://www.urlop.info.pl/...ferta-2715.html . ja tam zarezerwowałem juz pokoik. jak chcesz to dzwoń bo są jeszcze wolne miejsca i cena jest fajna. Pozdro.
stary już jestem i spanie na trawie to nie dla mnie
.... yyy a kto tam będzie spał
Xkacio ma wytłumaczenie ze względów na juniora i w tym wypadku domek wskazany
LISTA:
6. Ela & PIT- piątek
9.leszek&jadzia
10.Seba & Daga
11.Bartoszek & Katarina
17.Piotr Gackowski+żona+córka
18.Forest & Sylwia & Brzoza (ten ostatni nie wiem na 100%)
Wysłany: 8 Kwiecień 08, 18:54
Heh...jadę z dziewczyną...co prawda mam rozkładane siedzenia ale bardziej wskazane jest wielkie,wygodne łoże A jeśli chodzi o to postaram się znaleźć domek blisko pola namiotowego Pozdrawiam
Wysłany: 8 Kwiecień 08, 19:34
Mordulec napisał/a:
sebastianforys napisał/a:
A jeśli chodzi o to postaram się znaleźć domek blisko pola namiotowego Pozdrawiam
No wiec własnie jak juz to poszukajcie czegos blisko , zeby nie trzeba było po
taksówke dzwonic
Dzwoniłem dziś do właściciela tego drewnianego domku przy kempingu.Domek jest 10 minut piechotą od Pola namiotowego.Facet chce 600 zł za wynajęcie całości od piątku do niedzieli.Miejsc jest na 8 osób.Podobno ktoś z MAXBIMMERA juz się z nim kontaktował i pytał o wynajem ale do tej pory nie dał mu znać.A termin wyjazdu jest juz ustalony...więc pytanko - ktoś reflektuje na nocleg w tym domku? 600 zł na 8 osób wychodzi po 75 zł.Wygląda to całkiem przyjemnie i co ważne jest tam ogrodzony parking.Więc jeśli są jakieś osoby chętnie proszę o jak najszybszą odpowiedź by zarezerwować ten domek.Termin jest wolny,dziś dzwoniłem do faceta.Jest właścicielem tez tego pola namiotowego o którym mowa w poście.Więc jeśli macie jakies plany odnośnie tego domku dajcie znać.
Mój samochód:: e36 1.8is coupe :) edyszyn II
Wysłany: 8 Kwiecień 08, 20:00
No ja moge powiedziec ze jade juz na 70% szkoła sie zkonczy wiec wolne $ $ tez bedzie jest jednak :ale" nie mam transportu jak zwykle jak sie dowiedziałem to na moje piekne e30 jeszcze musze poczekac.
_________________ "Jesli zgine to w przekonaniu ze zrobilem to co kocham"
.........................................................................
BMW
Podobno ktoś z MAXBIMMERA juz się z nim kontaktował i pytał o wynajem ale do tej pory nie dał mu znać
Na 100% dzwonił tam Piotr Gackowski, rozmawiałem z Nim o tym. Z jego strony będą 3 osoby więc macie już w sumie 5. Najlepiej pisz do niego na PW, rzadko jest na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum