Mój samochód:: Była:E30 316i teraz Toyota Carina E 2,0
Wysłany: 11 Wrzesień 08, 20:48
Niestety nas też nie będzie Aktualizuję listę:
1.Mordulec & Pola
2.Paweł & Karolina
3.Kresek & Madzia
4.Michu i familia
5. Piotr & żonka Beatka
6. mat raczej na pewno
7. Madziulka&Krzysiek
1.Mordulec & Pola
2.Paweł & Karolina
3.Kresek & Madzia
4.Michu i familia
5. Piotr & żonka Beatka
6. Madziulka&Krzysiek
przepraszam ale musze wypisać się z listy, jutro rano jadę za granicę na cały weekend.
Glupio mi ,że tak późno informuje ale to dość nagła sprawa, w każdym razie życzę powodzenia dla nowożeńców, napiszcie godzinę a zatrąbie na waszą cześć
1.Mordulec & Pola
2.Paweł & Karolina
3.Kresek & Madzia
4.Michu i familia
5. Piotr & żonka Beatka
6. Madziulka&Krzysiek
7. Madzia & Dziki (niestety tylko do 16-praca)
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Ostatnio zmieniony przez Dziki 12 Wrzesień 08, 13:40, w całości zmieniany 1 raz
1.Mordulec & Pola
2.Paweł & Karolina
3.Kresek & Madzia
4.Michu i familia
5. Piotr & żonka Beatka
6. Madziulka&Krzysiek
7. Madzia & Dziki (niestety tylko do 16-praca)
8. Kaspri z swoją leprzą polową
Wszystko pieknie ładnie, ale gdzie dokładnie spotykamy się?Bielany to wiem, ale gdzie? Godzina 13 aktualna?
Pozdowionka
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Ostatnio zmieniony przez Pola 12 Wrzesień 08, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Niech ktoś jak najszybciej ustali gdzie się spotykamy, bo ja pracuję teraz na nocki, a do wrocka mam kawałeczek i potrzebuję trochę czasu żeby dojechać. Ubieramy się w koszulki klubowe, czy raczej na elegancko? Bo fajnie by było jakbyśmy byli w miarę podobnie ubrani.
Ustawiamy sie pod DECATHLONEM o 13:00 - pozniej łatwiej właczyc sie do ruchu
E-36 Paweł napisał/a:
Ubieramy się w koszulki klubowe, czy raczej na elegancko? Bo fajnie by było jakbyśmy byli w miarę podobnie ubrani.
Mysle ze to "wiekopomna" chwila wiec moze koszulki klubowe to zostawmy na
jakiegos SPOTA / ZLOTA a do orszaku wypadałoby sie ubrac nieco bardziej elegancko
Wysłany: 13 Wrzesień 08, 07:34 Re: Orszak Weselny dla Kosy & Katarzyłki czyli dla Kosów
No niestety do ostatniej chwili chciałem, ale nei wiedziałem, teraz już wiem, że nie dam rady bo auto nadal stoi rozebrane w chipie a awaria nadal nie jest zlokalizowana i spędza już sen z powiek chyba nie tylko mi. Zastępczą mazdą raczej nie pojadę bo wyglądałoby to śmiesznie
Nie mniej jednak... Kosa & Katarzyłka.... wszystkiego dobrego
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
W maleńkiej obrączcie uczuć świat cały- miłość, obowiązek i wzniosłe idealy.
Niech szczeście i dobroć służy w miłości i życiowej podróży.
Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno- odtąd jedno chociaż nadal dwoje
NAJlepszego na nowej drodze życia
Kto nie byl niech zaluje!!!!!!
Bylo swietnie!!! Zreszta za duzo by opowiadac
Najwazniejsze ze panstwo "Kosowscy" zalegalizowali swoj związek i najserdeczniejse zyczonka jeszcze raz !!!!!!!
Choc niepowiem - tyle co bylo flaszek "na bramie" to powinno byc skrzynek
Blokady skrzyzowan,poploch w srod mobilkow co bylo slyszalne na CB ,fajna blokada , a to nawet nie garstka tego co sie dzialo
Brak mi tylko jednej rzeczy ktora w ramach niedopatrzenia nie doszla do skutku a mianowicie wspolnej foty panstwa mlodych z reprezentacją Maxbimmera.Ale mam nadzieje ze inne zdjątka zrekompensują ten maly minusik
Cóz ja tu moge napisac , Orszak wyszedł rewelacyjnie , dlatego chciałbym PODZIEKOWAC
wszystkim ktorzy sie zdecydowali poswiecic te pare godzinek na bądz co bądz pewnego
rodzaju Spota pod banderą Maxbimmer'a a kto nie był
to niech żałuje bo przejazd był niepowtarzalny mysle ze zarowno mieszkancy Łagiewnik
jak i Dzierżoniowa zostali poinformowani za posrednictwem klaksonów i "łytytytyt" ze
Kosowie biorą ślub
Aha mysle ze powinnismy napisac do producenta tych baloników ze Vmax to jakies 60kmh
bo inaczej zaczynaja sie odczepiac i zyc wlasnym zyciem
Potwierdzam było super!!! Nawet na CB kolesie mówili że Maxbimmer rządzi dzisiaj w Dzierżoniowie. Po raz kolejny udowodniono że duży może więcej . Rafał ostatni balonik który pofrunął to ten z przycisku na klapie bagażnika, dopiero przy 160 Pozdrowionka dla wszystkich którzy uczestniczyli w tym Wielkim wydarzeniu.
witam! ja również gratuluję wstąpienia w związek małżeński. Chciałbym zobaczyć jak to wyglądało ale neistety nie wyświetlają mi się fotki, w każdym razie gratulacje.
Jesli ktos jeszcze robił zdjecia podczas przejazdu Slubnego to prosze o podesłanie
do mnie zdjec na maila , przesortuje i wrzucimy do galerii na strone
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum