witam ,niestety z przyczyn technicznych nie będzie mnie w Nysie (jade po tapicere),
Jest wolny pokoik dwu osobowy na ośrodku w Nysie,który zarezerwowałem jeśli są chętni czekam do wieczora na info ,jeśli nie będzie chętnych zwolnie rezerwacje
Mój samochód:: e36 1.8is coupe :) edyszyn II
Wysłany: 9 Lipiec 08, 12:29
LISTA:
1. Kosa
2. harry,Alaszi
3. Mordulec & Pola
4. Banan
5. Madziulka&Krzysiek
6. Piotr + Beata + 2 osoby
7. Paweł + Karolina & ??
8. Goglin+Macku
9. Carlos z Ira + gromadka
10.sliwa99
11. mariusz13+ syn na 100%
aktualna lista
_________________ "Jesli zgine to w przekonaniu ze zrobilem to co kocham"
.........................................................................
BMW
Ale 17 to raczej za wczesnie bedzie proponuje sie ustawic na 18:00 na bielanach
a o 18:30 wyjazd z bielan , ja chyba i tak sie dołącze tak jak ostatnio na nastepnym
zjezdzie bo nie wiem czy sie powyrabiam na bielany (sam dojazd do bielan moze trwac
z 40 minut) przerabialismy to jak była impreza w karpaczu
nie boj nic Mordulec albo banan albo rynna nas obudzi
Ja tam jestem umówiony z Polą na ten niebieski wynalazek z 3 kulami bedzie farjde am faren
Tak? To interesujące
hehehe i wydalo sie ze Pola o niczym nie wie
Taaa jasne "nie wie" od tygodnia mnie namawia na tego niebieskiego wynalazka z 3 kulkami
a teraz sciemnia ze nic o tym nie wie
okaze sie na miejscu
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
-Smigamy na prawie 3 dni dlatego proponuje zrobic zakupy wczesniej zeby potem
od razu zaczac od kolacji z grila a nie jezdzenia w poszukiwaniu sklepu.
-Proponuje zeby kazdy zabrał ze sobą jakies fotele ogrodowe / krzesełka w miare
mozliwosci stoliki (wkoncu trzeba na czyms kieliszki rozstawic ) bo
perspektywa 2 dni imprezowania na stojąco nie jest optymistyczna dlatego zadbajcie
o własne siedzenia
-Jesli ktos ma jakąs lampke która mozna by podłączyc na wieczór zeby nie siedziec
po ciemku to prosze zabrac ze sobą
-Jest równiez knajpka/bar czyli frytki/gyros/knysza itp
-Na terenie kempingu , są normalne prysznice z ciepłą wodą , ewentualnie kąpiel
w jeziorku najlepiej pod wieczór w okolicach 21 (od razu 2 browarki człowiek lżejszy po
pływaniu )
-Mozliwe ze uda nam sie rozbic namioty w tym miejscu gdzie poprzednio to rozpalimy
ognisko
Witam wszystkich i pozdrawiam widzę że znów się szykuje tłusty wyjazd a my zaś nie możemy z żonką wtedy urlop wywczasy nad morzem a teraz weselicho. Ale może namówie żonke na sam przejazd w kolumnie. . Tylko jakąś konkretną godzinke już mamy?
_________________ Wiele serc jedno bicie
BMW ponad życie!!
Mój samochód:: bmw e36 coupe
Wiek: 29 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 283 Skąd: jelcz-laskowice
Wysłany: 10 Lipiec 08, 10:40
to dobra pora wyjazdu 18 30 ja nadal potrzymuje to ze dolacze na autostradzie przy zjezdzie na olawe jak ostatnio.mysle ze pogoda nam dopisze i bendzie jak wczesniej.To dozobaczenia do jutra pozdro
Ja raczej bede sie dołaczał na zjezdzie w wojkowicach bo na bielany raczej sie nie
wyrobie , jak cos to niech ktos do mnie zatarabani tak jak ostatnio ze juz wyruszyliscie
z bielan i jedziecie autobanem
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 11 Lipiec 08, 15:27
Mordulec ja do ciebie dryndne jak wyjedziemy z bielan
a itak w końcu nie wiem kto na bielany przyjedzie :/ ehh..... trudno wyjedziemy o 18:30. do zobaczyska
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Wysłany: 13 Lipiec 08, 16:17
Hary No co ty gadaszzz!!
Było zajeb** yo jest nie do opisania, ciekawe przygody z prywatnymi basenami w namiotach, jak zwykle mało snu dużo alko i na zakąske paliwo rakietowe
nic tylko czekać na film
pozdro
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Mój samochód:: bmw e36 coupe
Wiek: 29 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 283 Skąd: jelcz-laskowice
Wysłany: 13 Lipiec 08, 18:04
na teutatesa pastoramixy bylo rewela pozdrawiam wszystkich a co niebyli niech zaluja banan zaciskam caly czas rusalki,ale lyknalbym paliwka alaszi jest w tym moc
Mój samochód:: e36 1.8is coupe :) edyszyn II
Wysłany: 14 Lipiec 08, 12:31
Paweł tel. dostał wstrzas i działa tylko jakos nie poprawie ale jest ok koszulka wyprana namiot sie suszy ale była super zabawa Co TY GADASZZZZZ!!!!!! kto nie był to lipa bo zabawa przednia chwile ulotne i te sprawy dzieki z miła zabawe oby wiecej takich wyjazdów
_________________ "Jesli zgine to w przekonaniu ze zrobilem to co kocham"
.........................................................................
BMW
Wysłany: 14 Lipiec 08, 17:07
hehe a co to wesele w McDonaldzie czy pani młoda zgłodniałą i zajechaliście ??
pozdro
P.S. Fajnie że chociaż z nami po autostradzie leciałeś
szczęscia zycze
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum