Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 3 Lipiec 08, 16:46
Misiur spoko ja też pracuje w piątek. jeszcze nie ma konkretnej informacji ale będziemy tam jechać pewnie tak jak do Karpacza ok 17/18. Tak przynajmniej mi sie wydaje bo zapewne nie jesteśmy wyjątkami które pracują w piątek
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Raczej wszyscy arbajtuja w piątek dlatego mysle ze ustawimy sie tak jak przy
wyjezdzie do karpacza czyli wyjazd z bielan na około 19tą zeby kazdy na spokojnie sie wyrobił
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 3 Lipiec 08, 18:29
leszek może tym razem dojdziesz do domku hehehe
a raczej żona powinna cie zaprowadziś bo znów dojdziesz na brzeg i do auta
[ Dodano: 3 Lipiec 08, 19:33 ]
aha no i może tym razem jak jedzie Sebastian to fajnie by było jak by sie znów pojawił wezyr, żutnik no i powtórka z Karpacza. Karaoke itp.
a kozacko by było jak by sie zdążyły zmontować klipy z Tuningowiska, Karpacza, i Nysy 28/29 to byśmy sobie pooglądali
mam tylko nadizeje że Rafals pojedzie
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Ostatnio zmieniony przez el_banano 3 Lipiec 08, 18:39, w całości zmieniany 3 razy
Witam
Widzę, że nie brakuje chętnych do dobrej zabawy niestety tym razem raczej nie będę miał przyjemności spotkania się z Wami (taka praca) prawdopodobnie pojawi się kilka osób z OPRowa, więc życzę dobrej zabawy
aaaaa .... zostawcie jeszcze trochę energii na sierpień planujemy kolejne spotkanie mam nadzieję, że w waszym towarzystwie
1. Kosa
2. harry,Alaszi + Pamela
3. Mordulec & Pola
4. Banan
5. Madziulka&Krzysiek
6. Piotr + Beata + 2 osoby
7. Sebastian + Sandra
8.leszek&jadzia
9. Paweł + Karolina & ??
My na 100% pokój, Leszku ty ostatnio chyba miałeś pokój? Jakbyś miał jakieś info odnośnie pokoju z łazienką blisko pola namiotowego to będziemy wdzięczni za info. Pozdrawiamy
Dzwoniłam dzisiaj do Nysy, aby zarezerwować nam miejsca na namioty. Pan powiedział, że pola namiotowego nie trzeba rezerowac, że mają cały czas dostepne
Pytałam się tez o domki bądź pokoje i tu może być problem Gościu powiedział, że pokoje w drugiej połowie sierpnia, a domki to dopiero na wrzesień
Paweł nie wiem może Wy spróbujcie zadzownić- rezerwacja pod nr 077-431 00 78.
Albo może polecą coś w pobliżu, gdzie jeszcze jest miejsce.
Pozdrawiam
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Nie, nie pytałam o zniżkę, ale mysle,że co do zniżki to możemypogadac z gościem na miejscu
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
dzwoniłem do Nysy ,ale niestety o pokoiku można zapomnieć ,ja dostałem dwójeczke ale ale tylko dlatego że ktoś odmówił rezerwacje .Być może na miejscu coś da się załatwić bo z tego co widziałem ostatnio jest pare domków do wynajęcia z podanymi numerami tel.
Mój samochód:: BMW 328i Cabrio E36
Wysłany: 5 Lipiec 08, 09:39
1. Kosa
2. harry,Alaszi + Pamela
3. Mordulec & Pola
4. Banan
5. Madziulka&Krzysiek
6. Piotr + Beata + 2 osoby
7. Sebastian + Sandra
8.leszek&jadzia
9. Paweł + Karolina & ??
10.Goglin+Macku
11. Carlos z Ira + gromadka
pozdro for all
_________________ "... off all the things i've lost, i miss my mind the most ... "
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum