28.06.2008 godzina 8:00 parking przy Electro World (tam gdzie było BMW Night) czekamy do godziny 8:20 i ruszamy na autostrade lecimy do pierwszego zjazdu na Nyse skrecamy na Nyse jedziemy przez Grodków do Nysy !! na miejscu zatrzymamy sie gdzies zdzwonimy i spotkamy sie wszyscy razem ci ktorzy jada inna droga razem wjedziemy na miejsce docelowe !! wiec 8:00 parking Electro World !!
Heh Harry ja chwilowo nie chce mieszac bo sie okazało ze podobno z Polą mamy wizyte u
dentysty na sobote rano , ale postaram sie to jakos odkrecic i przelozyc na next łikend
Generalnie rowniez jestem za opcją 8-ma rano wyjazd z bielan
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 25 Czerwiec 08, 16:01
spoko to o 8 w sobote ale ja nadal stanowczo proponuje parking przy Auchanie, obok NORAUTO ponieważ...... Z tamtąd mamy wyjazd na Autostrade bez świateł i lepiej będzie wyjechać od razu kolumną na tą autostrade a nie jak ostatno do Karpacza jechaliśmy to zie podzielilismy na światłach na kilka grup i potem sie zjerzdzaliśmy przez 15 Km w kolumne. :/
Dlatego wiec lepiej będize ustawić sie na parkingu AUCHAN obok NORAUTO!!!!!
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
oki Banan 8:00 rano parking AUCHANA obok NARUTO !!!!!!! Mordulec postaraj sie cos wywinac bez Ciebie nie bedzie takich jaj :D:D i nie bedczie filmiku bo nikt nie nakreci i nie zmontuje tak zajebi.... jak ty
Wysłany: 27 Czerwiec 08, 16:10
spoko myśle że ten kto jest z okolic Oławy, Jelcz-laskowice to mógłbym tam właśnie dołączyć do nas
do zobaczyska jutro
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Gumis525
Mój samochód:: Bmw 525 e34
Wysłany: 27 Czerwiec 08, 22:53
Siemka
Niestety jak sie uda to dojade koledzy a jak nie to hu... zostalo sie pochlastac i jechac na wykopki zart ha nie takie cos opuscic masakra mam mały problemik i cierzko ale non stop kombinuje ABY DOLONCZYC
POZDRO WSZYSTKIM GUMIS 525
Wysłany: 29 Czerwiec 08, 17:13
no i powrócili
wyjazd rewelacyjny (jak zawsze) szkoda tylko żę tak szybko to mineło ale mam nadzieje że jescze kiedyś zorganizujemy taki wypad na weekend.
A kto nie było to może żałować
Mój samochód:: e36 1.8is coupe :) edyszyn II
Wysłany: 29 Czerwiec 08, 17:25
swieta racja banan kto nie był to załuje ja ledwo dysze po smigani na wodzie ale ok musicie zrobic takiego spota bo była rewalka tego nie da sie opisac tam trzeba byc aha ja czekam na składniki do paliwa rakietowego (magiczny napój) dzieki za miłą zabawe
_________________ "Jesli zgine to w przekonaniu ze zrobilem to co kocham"
.........................................................................
BMW
zgadzam sie zupelnie z Alaszim i Bananem bylo przekozacko !! ja sam osobiscie nie mam sily woda piwo slonce idzei czlowieka wykonczyc jeszcze "banan" to juz wogole kogo nie bylo niech zaluje bo stracil wiele do nastepnego spociku dzieki za mila zabawe
P.S po co rozkladalismy ten duzy namiot jak itak nikt pod nim nie siedzial
Troche tych dobroci mi przmknelo kolo nosa,ale tak fajnych dni jak dzisiaj jak najwiecej .Dopiero w aucie dotarlo do mnie jak jest cieplo.Piotr do wrzesnia pewne pod tymi drzezwami,tylko .....
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum