Mój samochód:: BMW E46 Coupe
Wysłany: 4 Grudzień 08, 10:32
1. Rafałs
2. Kosa
3. Forest & Młoda
4. Palkosz z żonką jak w traske nie wygonią!!
5. Browaron (wariant I)
6. Alaszi (muszę wariant II <--- inaczej szkoła )
7. kaspri ( Nie no jeszcze jedna gienta w tym roku być musi )
8. Mordulec & Pola ( ja sie pisze na 2 warianty , jak zmarzniemy na lotnisku to wrocimy na Aqua
9. Paweł & Karolcia ( najlepiej było by wariant II, ale jak będzie wariant I i II to też się piszemy )
10. Borsuk (jak mi się wspomaganie całkiem nie rozsypie do tego czasu)
11. mariusz13 + Norbi
12. Horban i może jeszcze ekipa z Zielonej Góry www.bmwteam.boo.pl/forum/ jest u nas temat zobaczymy ilu chętnych się znajdzie
13. Rafal-lubin (moze tez 200sx, EVO4 i fiat coupe turbo)
14. Tuczi
15. Spike90-> jak zdąży wrócić do 11 z trasy. Anyway miło będzie poznać forumowiczów-> 1wszy spot nowego użytkownika:)
_________________ Ta łopateczka, i to kopnięcie...to jest coś niesamowitego...
1. Rafałs
2. Kosa
3. Forest & Młoda
5. Browaron (wariant I)
6. Alaszi (muszę wariant II <--- inaczej szkoła )
7. kaspri ( Nie no jeszcze jedna gienta w tym roku być musi )
8. Mordulec & Pola ( ja sie pisze na 2 warianty , jak zmarzniemy na lotnisku to wrocimy na Aqua
9. Paweł & Karolcia ( najlepiej było by wariant II, ale jak będzie wariant I i II to też się piszemy )
10. Borsuk (jak mi się wspomaganie całkiem nie rozsypie do tego czasu)
11. mariusz13 + Norbi
12. Horban i może jeszcze ekipa z Zielonej Góry www.bmwteam.boo.pl/forum/ jest u nas temat zobaczymy ilu chętnych się znajdzie
13. Rafal-lubin (moze tez 200sx, EVO4 i fiat coupe turbo)
14. Tuczi
15. Spike90-> jak zdąży wrócić do 11 z trasy
16.sliwa99 jade mariusz na bank poszukamy papierzakow (wariant I)
[ Dodano: 4 Grudzień 08, 13:33 ]
dziki daj znac jak bedziesz lecial i o ktorej to polecielibysmy razem pozdro
Mój samochód:: e36 1.8is coupe :) edyszyn II
Wysłany: 4 Grudzień 08, 16:06
1. Rafałs
2. Kosa
3. Forest & Młoda
5. Browaron (wariant I)
6. kaspri ( Nie no jeszcze jedna gienta w tym roku być musi )
7. Mordulec & Pola ( ja sie pisze na 2 warianty , jak zmarzniemy na lotnisku to wrocimy na Aqua
8. Paweł & Karolcia ( najlepiej było by wariant II, ale jak będzie wariant I i II to też się piszemy )
9. Borsuk (jak mi się wspomaganie całkiem nie rozsypie do tego czasu)
10. mariusz13 + Norbi
11. Horban i może jeszcze ekipa z Zielonej Góry www.bmwteam.boo.pl/forum/ jest u nas temat zobaczymy ilu chętnych się znajdzie
12. Rafal-lubin (moze tez 200sx, EVO4 i fiat coupe turbo)
13. Tuczi
14. Spike90-> jak zdąży wrócić do 11 z trasy
15.sliwa99 jade mariusz na bank poszukamy papierzakow (wariant I)
[ Dodano: 4 Grudzień 08, 13:33 ]
dziki daj znac jak bedziesz lecial i o ktorej to polecielibysmy razem pozdro
Ja odpadam niestety tym razem muszę odpuścić będzie spokój na spocie
_________________ "Jesli zgine to w przekonaniu ze zrobilem to co kocham"
.........................................................................
BMW
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 4 Grudzień 08, 19:33
wyglada na to że tym razem będize to w miare spokojny spot bo mnie tez nie będzie, niestety szkoła wzieła góre nad przyjemnością
pozdro i do nastepnego
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
SewerynE30
Mój samochód:: BMW E30
Wysłany: 4 Grudzień 08, 19:35
Seweryn E30 I Aga i może jeszcze szwagier też przyjedzie
Ostatnio zmieniony przez SewerynE30 4 Grudzień 08, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
1. Rafałs
2. Kosa
3. Forest & Młoda
5. Browaron (wariant I)
7. Mordulec & Pola ( ja sie pisze na 2 warianty , jak zmarzniemy na lotnisku to wrocimy na Aqua
8. Paweł & Karolcia ( najlepiej było by wariant II, ale jak będzie wariant I i II to też się piszemy )
10. mariusz13 + Norbi
11. Horban i może jeszcze ekipa z Zielonej Góry www.bmwteam.boo.pl/forum/ jest u nas temat zobaczymy ilu chętnych się znajdzie
13. Tuczi
16DIEGO E30 ( wariant I lub II,obojętne dla mnie)
1. Rafałs
2. Kosa
3. Forest & Młoda
5. Browaron (wariant I)
10. mariusz13 + Norbi
13. Tuczi
16.DIEGO E30 ( wariant I lub II,obojętne dla mnie)
17. Samael - opcja I jak uda sie wyrwac z pracy i wymienic sonde lambda, opcja II po pracy:P
Witam słuchajcie czyli jedziemy do siechnic i tam myslimy co dalej?a aqua to chodzi o aqua park?
Nie ma co myslec jak nie bedzie padało rano do 9tej to sie ustawiamy w siechnicach
jesli bedzie pogoda do bani to spotkamy sie wieczorem na BMW at Night + aqua park
wiec prosze sledzic ten temat
1. Rafałs
2. Kosa
3. Forest & Młoda
5. Browaron (wariant I)
10. mariusz13 + Norbi
13. Tuczi
16.DIEGO E30 ( wariant I lub II,obojętne dla mnie)
17. Samael - opcja I jak uda sie wyrwac z pracy i wymienic sonde lambda, opcja II po pracy:P
18. Michu - jesli skarbi to będe
Sluchajcie,strasznie was przepraszam ale na Skarbi nie wyrusze Mialem przygode na rondzie (dzis w pracy)
Wpadam na rondo wracając z bielan a tu na nim dwuch ch... wymachuje butelkami lezac srodkiem drogi. Dalem w cheble zeby w nich nie w jechac, slisko i kola przyczepnosc stracily,zacząlem sunąc na barjerki i slub co tam stoi to chociaz ratując auto łyche pociągnąlem i udalo sie,naprostowalo autko ale bokiem odbilem sie felgami.Przednia dala rade ale tylnia sie poddala i rant wyrwalo. Wylecialem za gosciami z palą zeby zlapac ale poszli w dlugą jak przeciągi. Z dwojga zlego to Bogu dziekuje ze auto uratowalem -kosztem felgi. Niewiem tez czy zwiecha nieoberwala dlatego wole sznycla do poniedzialkowych ogledzin przez mechaniorow nietykac.
milej zabawy koledzy i kolezanki,nawet niewiecie jak mi zal ze pojechac nie moge,nacieszyc sie awansem na klubowicza,ostatniej w tym sezonie gientej zjesc,dwa komplety felg do spalenia przyszykowalem(dla mnie i mordulca zeby pokazal co V8 potrafi) a tu taka lipa wyszla
W grudniu ciezko trafic z pogodą ale przynajmniej nie padało , mozna by powiedziec
ze sie nawet przejasniło koło 13
Ogólnie spocik spoko , potestowalismy G-techa Pro RR i nawet fajne wykresy to
mierzy od nastepnej imprezy bedą szybciej szły pomiary bo juz wiemy jak to
kalibrowac
[ Dodano: 7 Grudzień 08, 19:23 ]
Aha jak ktos ma zdjecia z dzisiaj to prosze o podesłanie na maila -> mord@go2.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum