dostalismy ostateczne potwierdzenie sektora na nasze 20 aut
Jest tylko mały problem z prądem bo bedzie potrzeba ze 100 metrów przedłużacza więc kto ma niech zabiera... ja bede mieć lodówkę więc piwko będzie cały czas zimne
ps. Browaron nie zapomnij zwiąśc "zezyra" (tj. namiot bez ścian)
UMAWIAMY SIE O 8:00 NA PARKINGU POD FACTORY OUTLET !!!!
Słuchajcie to kto bierze przedłuzacze ?? ja mam jakis taki na oko 10 metrów wezme
ze sobą , tylko ze do 100metrów to brakuje jeszcze jakies 90 Napiszcie kto na
pewno wezmie kable
Tak z racji integracji kto ma niech wezmie sobie cos do siedzenia / krzesło wedkarskie
fotel ogrodowy itp
[ Dodano: 6 Czerwiec 08, 21:16 ]
FoCuSmok napisał/a:
Jakby komuś coś to ja sie dopisuje jako następny na listę, no chyba ze macie jeszcze pół miejsca na mnie i mojego compacta Pozdro
Przyjedz o 8 na factory mysle ze jedno auto jeszcze jakos upchniemy
_________________ чёрный бумер e32 V8
FoCuSmok
Mój samochód:: Było 318ti a jest wkrótce zobaczycie co :D
Wiek: 26 Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 9 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 6 Czerwiec 08, 20:18
Czy da rade sie wbić rano na sektor, w razie czegos wyjade jak dojadą Ci co od rana nie mogą, jeśli tak to wpadam pod Factory Outlet o 8
_________________ --==FCS - Form Construction Structure==--
...odważcie sie, zróbcie ten krok, podnieście wzrok, na razie strzałka, mówił FoCuSmok...
Misiur
Mój samochód:: BMW E-36 Touring
Wysłany: 6 Czerwiec 08, 20:38
No wezme przedłużacz tylko nie wiem ile on ma. Ale napewno 40metór moze 50. Ja bede napewno o 8 przy factory. Jeszcze tylko o naklejkach przypomne. Dzisiaj autko umyłem i zamontowałem juz audio:>:D Zapier.... :>:>
napiszcie mi tylko jak na tą rakietową dojechać od A4 a może będą jakieś drogowskazy ??
Ja bede jechał od armii krajowej -> hallera jak dasz rade od autobana dojechac do
sleznej to moge Cie poprowadzic , ewentualnie chyba Kosa bedzie leciał od strony
Kudowy.
FoCuSmok
Wysłany: 6 Czerwiec 08, 21:24
To my jesteśmy pod Factory Outlet o 8:00, mam nadzieje że uda mi sie nie zaspać bo muszę gonić z Jeleniej Góry, ale Automapa powinna dać radę... jak ktoś zna ulice na której jest Outlet to proszę o potwierdzienie bo nie wiem czy dobrze wynalazłem... Pozdro
...odważcie sie, zróbcie ten krok, podnieście wzrok, na razie strzałka, mówił FoCuSmok...
Misiur
Mój samochód:: BMW E-36 Touring
Wysłany: 6 Czerwiec 08, 21:28
To jest bodajże ulica graniczna. Niedaleko lotniska.
FoCuSmok
Wysłany: 6 Czerwiec 08, 21:35
No to wszystko się zgadza, Graniczna 2 Do zobaczonka jutro, jakby ktoś widział małego zielonego compacta błądzącego po parkingu to mnie jakoś zatrzymajcie bo w sumie to jestem u was nowy i jeszcze na żadną imprezę klubową sie nie wbijałem... i nie wiem za czym poza stadem obejmek się rozglądać
Ostatnio zmieniony przez FoCuSmok 6 Czerwiec 08, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
późnoprzyjeżdzacze, nie liczcie na miejscówy, bo będzie taki tłum luda że godzine sie
bedziecie przebijać. Chyba że dostaniemy jakiś sektor na wylocie....
Proponuje zrobic cos takiego , tak do 13tej wszyscy powinni juz sie pojawic , jesli ktos
z forumowiczy bedzie na tuningowisku a nie wpisywał sie na liste to niech podejdzie
do nas na sektor jesli uda sie jakos zagospodarowac teren zeby zmiesciło sie wiecej
niz te 20 aut to bedzie mozna sie dołączyc do nas
Mój samochód:: e36 1.8is coupe :) edyszyn II
Wysłany: 8 Czerwiec 08, 12:36
siemka hehe to tuningowisko przejdzie do historii była rewelka działo sie a działo najlepsze to było chyba wieczorkiem ławki parasol i te sprawy (krązek odezwij sie) gorzej było rano jak ochrona wpadła ale co opałacało sie mam kilka fotek i dwa nocne filmiki z naszej orkiestry samochodowej
_________________ "Jesli zgine to w przekonaniu ze zrobilem to co kocham"
.........................................................................
BMW
Było świetnie, super ekipa i atmosfera, i to wystarczy, aby impreza była udana
Oczywiście najwięcej atrakcji było w nocy w sektorze maxbimmera Prywatny ogródek, parasol, klakson+awaryjne, Żabki i nie żabki- generalnie było świetnie
Wielkie podziękowania dla Rafała za zorganizowanie sektora i dopilnowanie sprawy do końca
Ps.
Goglinowi i Palkoszowi dziękuje za transport
Ps1.
Dziękuje kolegom za pomoc w rozkładaniu namiotu
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 9 Czerwiec 08, 06:06
Dołączam się do tych pochlebnych opinii.Impreza była przednia i wszyscy ci którzy nie wzięli w niej udziału mogą żałować A za tydzień podbijamy Karpacz Pozdrawiam ekipę.
no to tak... ja ze swoją skromną ekipą wpadlismy pod koniec imprezy w sobote i zostalismy na noc ogólnie impreza fajna tylko jedynym błedem jest to że piwo było drogie i trzebqa bylo zapierdzielac 1,5km w jedną strone do najbliższego sklepu :/ w sumie to żałuje że nie zostalismy do konca w niedziele ale na następne tuningowisko juz sie przygotujemy pozdrawiam ziomka od puszek z maxbimmera i pewną panią z jelcza aha no i nie dało by sie nie wspomniec o nocnej "orkiestrze" fajnie to wyglądało pozdrawiam !!
Mój samochód:: e36 1.8is coupe :) edyszyn II
Wysłany: 9 Czerwiec 08, 08:50
Zapomniałem dzieki koledze za pozyczke klucza do parasola bo ciezko by było bez instrukcji obsługi ciekawe co pomysleli własciciele ławek i stolika rano jak wszystko było na naszym sektorze W karpaczu tak samo powinno byc maxbimmer da rade ale mnie nie bedzie to jeden warjat odpada (wescie tancerza ze soba on tam wszystkich podbije)
_________________ "Jesli zgine to w przekonaniu ze zrobilem to co kocham"
.........................................................................
BMW
"sekuritate 1" : ***** dzwonimy po policje ...
"sekuritate 2" : i co im ***** powiemy ? ze odpalają silniki ?
...
"Kosa" : dziendobry , poprosze 17 gyrosów ...
"Obsługa" : ileeeeee ??
"Kosa" : no 17 ...
"Obsługa" : a gdzie dowiezc ?
"Kosa" : no tu na zlot ...
"Obsługa" : a na jakiej to ulicy ?
"Kosa" : rakietowa , odbierzemy z bramy
Juz dawno sie tak nie usmiałem , sobotni wieczorek mega rewelacja az mnie głowa
bolała ze smiechu , akcja z parasolem mistrzowska oczywiscie pozdrowienia dla
Toczka , vel Krążek i wszystkich którzy byli na zlocie
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 9 Czerwiec 08, 09:02, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW E 36 sedan 318i
Wysłany: 9 Czerwiec 08, 13:26
Witam! to ja Toczek vel Krążek impreza była super, będzie co wspominać, pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów kiedy jakaś ustawka we wrocławiu może jakaś jazda nocna, szkoda ze wyjazd do karpacza jest 13 akurat w moje urodziny, ale w wakacje będzie dużo okazji spotkać się i napić się piwka .
właśnie oglądałem część filmu z tuningowiska ( jeszcze nie zmontowany) ale odjazd szczególnie wieczór z tancerzem !!!! i nie radziłbym tego puszczać przed 22 bo raczej film dla dzieci sie nie nadaje.
Szkoda Kosa że nie zgrałeś tej trzeciej płytki na laptopa bo to jest najlepszy materiał !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum