Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 23 Luty 09, 11:14 BMW e39 z Poznania kto ją zna???
Mój dobry kolega przymierza się do kupna tego autka.Czy jest ktoś z Poznania kto kojarzy to auto i wie czy warta jest zachodu?Sprawa dość pilna więc proszę o pomoc.Pozdro.
jak nie ma siana, to lepiej niech sie nie zabiera za e39 w takiej cenie, bo raczej nic dobrego z tego nie wyjdzie. okazja to nie jest, bo stoi juz jakis czas, wiec cos jej pewnie dolega, troche siana trzeba pewnie wrzucic.
Mój samochód:: BMW 735iA E32 1991r bez LPG
Wysłany: 24 Luty 09, 15:29
Myślę ze skoro to auto jest z poznania to nie ma sensu wcale tam jechać. Ich auta to ja mogę oglądać jak mi do domu przyjadą a nie kit przez telefon żenią. Oni maja jakieś aparaty foto od ruskich ze robią zdjęcie złomu a wychodzi fabryka
_________________ BMW 735iA E32 1991r i BMW 735iA E32 1992r bez LPG
Pozdrawiam
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 24 Luty 09, 15:55
Predator napisał/a:
Oni maja jakieś aparaty foto od ruskich ze robią zdjęcie złomu a wychodzi fabryka
Bardzo trafna uwaga. Ja też nie kupie już nigdy auta od Poznaniaka (jednak handlarzami to oni są tylko z nazwy bo sprowadzają złomika i robią go pod sprzedaż, nie raz tak miałem i widziałem jak to jest). Są normalni ale to trzeba szukać i jeszcze raz szukać.
Ten rejon jest głownie nastawiony na handel autami. A jak z tymi autami to każdy wie.
Nie chce nikogo ("Poznaniaków") obrazić tym co napisałem, ale taka prawda. Wiadomo nie pisze tu o każdym, a o tych "złych i nie dobrych" handlarzach
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
AWV, zgadzam sie z Tobą. masa rozbitkow i masa komisow z ''bezwypadkowymi'' autami. chociaz ojciec kupil bmw w okolicach poznania, ja tez - ale nasze auta nie byly sprowadzone w ostatnim czasie do Polski i sprzedawane na handel. ojca bmw przywieziono do polski w 2000r a moje 2002r. nie mowie ze nasze auta są bezwypadkowe (ojca z tylu bylo robione, a moje cale malowane) ale nie byly one w ostatnim czasie na handel (byly kupowane od osob prywatnych) ale wiem jak tamte rejony wygladaja - komis przy komisie, blacharstwo w co drugim domie
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 25 Luty 09, 00:05
Komisów jest tam na prawdę sporo i często jeden "lepszy" od drugiego
Raz jak byłem w tamtych rejonach kupować auto koleś do nas że nie bite...my ok ok ale chcemy sprawdzić, idziemy za dom a tam z 8 rozbitych i pociętych aut (między innymi model tego po który byliśmy) i oczywiście pomieszczenie do malowania . Od razu wyszło że bok był robiony - no ale jak on twierdził to już tak było, tak je przywiózł z Włoch, itd
trzeba na nich uważać, bo wielu bywa zwykłymi oszustami
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum