Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
e46 320d do sprawdzenia Radom...
Autor Wiadomość
Dread 
Przyjaciel Klubu
Dread bez dreadów..

Mój samochód:: E32 735i
Wysłany: 7 Sierpień 09, 18:51   e46 320d do sprawdzenia Radom...

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9043785

Siemanko, co myślicie na temat tego egzemplarza? Może ktoś podjechać i dać mi znać w jakim stanie jest to auto i czy w ogóle warto po nie jechać? Mam do zrobienia jakieś 600km i do tego muszę od kogoś pożyczyć auto.. :? Wiec niech jakaś dobra dusza podjedzie jeżeli ma taką możliwość i da mi znać na Pw a ja oddzwonię i pogadamy.. A przy najbliższej okazji się odwdzięczę.. bmw_beer bmw_beer

Kur....a! Przejechałem prawie 700km bo kobieta zapewniała że auto jest super hiper!! A okazało się, że auto jest najprawdopodobniej po jakiejś kolizji bo ma malowane prawe przednie drzwi.. Przednia lampa cofnięta i klejona.. Przedni i tylni zderzak wywalony z zaczepów... Progi od spodu całe jakieś porysowane... Auto całe poobijane... Zero rdzy..! Oprócz przedniego błotnika i czegoś tam jeszcze.... :twisted: Serwisowany w ASO... przebieg 151tyś..Tylko ostatni przegląd był przy 115tyś... To e46 nie jest warte tej ceny.. Jeszcze silnik! Śruby mocujące maskownice silnika .. każda inna.. Na bagnecie poziomu płynu chłodzącego jakaś czarna maź.. wyglądała jak olej... Przy gaszeniu motoru jakiś dziwny dźwięk.. Masakra...Aha i jeszcze wnętrze... Oczywiście auto ma przebieg 151tys pomnożony razy...2.. Wszystkie plastiki poobdzierane.. wytarte.. Klima jak kobieta zapewniała nabita i działająca... Działała.. dmuchała ciepłym powietrzem..!! To chyba wszystko... jak coś sobie przypomnę to na pewno to napiszę.. Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Dread 8 Sierpień 09, 18:15, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu