Znalazłem "okazję" e34 525i 92 rok przebieg chyba 260 tys za 5900zł ale po wstępnych negocjacjach za 4500zł pójdzie... Ogólnie to stała 3 miesiące po naładowaniu akumulatora odpala, sprzedawca dał się przejechać o dziwo bez niego, więc co nieco można było sprawdzić
Ale wracając do konkretów to chciałbym się dowiedzieć czy warto się w nią pakować.
Z usterek które są to:
- uszkodzona stacyjka,
- skóra brudna i w fotelu pasażera wypalona dziura
- sprzęgło do wymiany
- paruje licznik
- komunikat PPPP na komputerze pokładowym
- dziwne dźwięki dochodzące z tylnej osi
- no i takie drobne usterki jak schowek od pasażera po otworzeniu opada czy lusterka działające ale bardzo głośno czy świecąca cały czas kontrolka ABS
O dziwo cała elektryka chodzi 4x szyby, szyberdach, skrzynia biegów wydaję się być sprawna, obroty nie falują.
Co o tym myślicie?
Ostatnio zmieniony przez Syku 14 Listopad 09, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
Wydaje sie ok... sprzedaje swoja jak bys był zainterseowany
Elektryka ( szyby lusterka )
Alarm+imo
Bananowe skóry szyte na zamówienie z ręcznie wyszywanymi znaczkami BMW
Przerobiony cały układ wydechowy i dolotowy ( wydech kaws 3,5cala ) filtr stozkowy
Autko stoi na felgach 17 ale sprzedaje na 15stkach
Po wymianach oleju, filtra oleju, płynu hamulcowego tarcz z przodu oraz klocków.płynu wspom. tylnych amortyzatorów, oraz olej w moście
wymienione wszystkie świece na NGK, zrobione jest duzo... ciężko sie z nia rozstać ale pod domem stroi juz V8 i czeka na modyfikacje:D Oczywiście świeżo zrobiony przegląd i OC. plusem jest to ze autko jest zarejestrowane na 2.0 silniczek był wymieniany. Buda ma przebieg 300tys a silnik 200tys. ani śladu rdzy. rocznik buda 90/Grudzien silnik 93
20080804137.jpg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 789,51 KB
20091010255.jpg
Plik ściągnięto 33 raz(y) 766,51 KB
Syku
Mój samochód:: nie mam
To ze licznik paruje to moze cos zlapal jakas wilgoc jak wyciagal? To przynajmniej by tlumaczylo swiecace sie ABS, jak sciagniesz kiere to lampka abs zostaje. Ja tak mam u siebie jak wkladalem alu ramki. Ale teraz pytanie, czemu licznik wyciagal? Jesli bylo wyciagane a nie ma tam zadnych dupereli typu alu ramek itp, to licz sie z tym ze te liczniki nie sa od niego, czyli przebieg 260 moze byc z bajki pociagniety. Zastanow sie nad samochodem przemka. Widzialem na zywo, wyglada dobrze. Masz przynajmniej pod nosem, zawsze warto chociazby porownac..
Mój samochód:: e36 1.8is coupe :) edyszyn II
Wysłany: 12 Listopad 09, 19:40
chiccoo napisał/a:
przemo_wrc, to jakie ma wyposażenie?
przemo_wrc napisał/a:
Elektryka ( szyby lusterka )
Alarm+imo
Bananowe skóry szyte na zamówienie z ręcznie wyszywanymi znaczkami BMW
Przerobiony cały układ wydechowy i dolotowy ( wydech kaws 3,5cala ) filtr stozkowy
Autko stoi na felgach 17 ale sprzedaje na 15stkach
Po wymianach oleju, filtra oleju, płynu hamulcowego tarcz z przodu oraz klocków.płynu wspom. tylnych amortyzatorów, oraz olej w moście
wymienione wszystkie świece na NGK, zrobione jest duzo... ciężko sie z nia rozstać ale pod domem stroi juz V8 i czeka na modyfikacje:D Oczywiście świeżo zrobiony przegląd i OC. plusem jest to ze autko jest zarejestrowane na 2.0 silniczek był wymieniany. Buda ma przebieg 300tys a silnik 200tys. ani śladu rdzy. rocznik buda 90/Grudzien silnik 93
przemo_wrc napisał/a:
rak poduchy wyposażenie napisze jest wyżej:)
wszystko napisane
_________________ "Jesli zgine to w przekonaniu ze zrobilem to co kocham"
.........................................................................
BMW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum