Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 24 Kwiecień 09, 05:17
OK,zapomnijmy więc o BCC.Lecimy tam w niedzielę sami czy odpuszczamy?Ja i tak nie miałem innych planów na niedzielę więc jestem za.Jak napisał Dziki,BCC zamieściło info na wielu forach więc może tam sie pojawić sporo aut a bez organizacji może to wyglądać bardzo niebezpiecznie.Może stworzymy nową listę?Czy zostajemy przy starej i nic nie zmieniamy?
Panowie możecie sobie pisać co chcecie, fakt jest faktem jest Rozpoczęcie jest odwołane, nie znacie powodów, ani sytuacji, więc powinniście zrozumieć pewne kwestie, zawsze organizowaliśmy rozpoczęcie i zakończenie sezonu różnie to wychodziło raz dobrze raz źle.
Więc jeśli to odwołujemy to musi być jakaś istotna przyczyna, a nie błachostka
Tyle chciałem napisać na ten temat BCC
Mysle ze tak jak napisał Duchu cos wiekszego musi byc na rzeczy bo na zakończeniu
chłopaki sobie dali rade z ogarnieciem całej imprezy , fakt impreza została za bardzo
wypromowana i i podejrzewam ze tym razem jeszcze wiecej ludzi by sie zajwiło.
Tak czy siak ja na kiłebache z grila się wybieram , najpewniej ustawimy się na bocznym
pasie zeby na spokojnie sobie pogrilowac
Panowie, przecież nie jedziemy tam dlatego, że ktoś jedzie (czy nie jedzie) ale dlatego żeby się spotkać, pogadać, posmażyć itp...
Nie ma się co obrażać i kłócić tylko trzeba pakować się i jechać. Do zobaczenia!
P.S. Ja jadę też pochwalić się odnowionymi felami Przy okazji - KOSA wielki dla ciebie. Koleś z Żórawiny wie jak się zająć felami
Tylko zobacz:
http://www.forum.maxbimme...10949.htm#85371
Ostatnio zmieniony przez tuczi77 24 Kwiecień 09, 16:00, w całości zmieniany 3 razy
Emar2106, Jeśli nie masz innych planów a chcesz jechać to mogę podjechać po Ciebie. Mieszkam w niedużej odległości od A4, wolne miejsce w samochodzie jest, pogoda ma być pierwsza klasa, chabety sobie pobiegają o autobanie;) więc nie widzę problemu. Daj znać czy reflektujesz, to się dogadamy co do szczegółów.
a jak nagrilla , to jak najbardziej zapraszam , ja osobiście biorę grila i tylko odlądam
Dzięki za wyrozumiałość z powodu odwołania "otwarcia" pozdro i do zobaczenia w niedziele
Mój samochód:: BMW 328i Cabrio E36
Wysłany: 25 Kwiecień 09, 13:32
1. Kosa
2.przemo_wrc
3.Rafcik
4.fabian turała
5. AKASHA & Palkosz1
6. Młoda & Forest
7. Mordulec & Pola (jak nic nie wypadnie na łikend)
8. sliwa
9. pawelorzechowski:)
10. Karolcia & Paweł
11.Arservice + ŻOna:)))
12. Sopelllo
13.Chacko e30 wpadne z bratem na 2xbmw
14.Misiur + Ewelina:):)
15.5oul
16.Paula & Patryk
17.Dziki & Madzia
18. tuczi77
19. Emar i Aga (jeszcze nie na 100%)
20. Madziulka&Krzysiek ( na 90%)
21. Brzoza&Gruby jeśli wszystko dobrze pójdzie to zobaczymy się w Siechnicach:)
22. Miro600V (chyba, że coś mi wypadnie)
23. Carlos, Irenka + Cinek, Monika (Carlos towarzysko nie swoim cudem:D)
_________________ "... off all the things i've lost, i miss my mind the most ... "
Sarenka rozwaliła mi plany...:/ mam nadziję ze na następny spot dotrę:)
1. Kosa
2.przemo_wrc
3.Rafcik
4.fabian turała
5. AKASHA & Palkosz1
6. Młoda & Forest
7. Mordulec & Pola (jak nic nie wypadnie na łikend)
8. sliwa
9. pawelorzechowski:)
10. Karolcia & Paweł
11.Arservice + ŻOna:)))
12. Sopelllo
13.Chacko e30 wpadne z bratem na 2xbmw
14.Misiur + Ewelina:):)
15.5oul
16.Paula & Patryk
17.Dziki & Madzia
18. tuczi77
19. Madziulka&Krzysiek ( na 90%)
20. Brzoza&Gruby jeśli wszystko dobrze pójdzie to zobaczymy się w Siechnicach:)
21. Miro600V (chyba, że coś mi wypadnie)
22. Carlos, Irenka + Cinek, Monika (Carlos towarzysko nie swoim cudem:D)
[ Dodano: 26 Kwiecień 09, 00:15 ]
5oul Dzięki wielkie ale jadę jutro po części... Nie wiem czy priv dotarł. W każdym bądź razie wielki dzięki . Mam nadzieję że do zobaczenia na kolejnym spocie... Miłej zabawy
Mój samochód:: bmW 320i
Wiek: 23 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 32 Skąd: dzierżoniów
Wysłany: 25 Kwiecień 09, 23:47
Qrde sory ale jednak nie dam rady wlasnie mi cos wypadlo :[
_________________ || Bardzo Mądry Wybór ... B M W ||
ARservice
Mój samochód:: E-34 524TD i 520i
Wiek: 37 Dołączył: 28 Lut 2009 Posty: 68 Skąd: Oleśnica Mała
Wysłany: 26 Kwiecień 09, 04:28
Ja tez moge pomarzyc tylko o zlocie ,pekl mi napinacz paska alternatora glupi kawalek blachy a jaki wazny.Nie moge tego g... nigdzie kupic.
Milej zabawy
Kiełbaski nie zjadłem... Browarka (oczywiście FREE) nie wypiłem... ale chociaż dowiedziałem się jak reguluje się wysokość pasów!! Pozdrawiam!
_________________ "Chcę być tam, gdzie tylko zechcę,
i żyć tak jak Hugh Hefner,
i pić, tak, najlepszego szampana.
Wysmażyć se grama na plaży Copa Cabana."
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 26 Kwiecień 09, 17:55
Spot jak zwykle udany,stała ekipa nie zawiodła,pojawiło się też kilka nowych twarzy.Koledzy trochę zażenowani,nie bardzo wiedzieli co i jak.Zupełnie jak ja rok temu Pikna pogoda,jak zwykle rodzinna atmosfera ,dużo śmiechu i troszkę szaleństw Pozdro dla zawodników z kreski Tych co stali z boku przepraszam za sadzę na ubraniach.Diesel... ;)Mam nadzieję,że wszyscy dojechali do domów cali i zdrowi.Standardowo wrzucam kilka fotek.Pozdrawiam wszystkich i do następnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum