Mój samochód:: BMW E36 CABRIO 1.8i
Wysłany: 21 Kwiecień 09, 16:25
nawet nie wiecie jak bardzo bym chcial pojechac....ale weselicho w weekend u znajomej ze studiow i moje Cabrio wiezie panne mloda do slubu .....tym razem pass pozniej poprosze o obszerna relacje fotki itd
_________________ było E 36 320 coupe...E36 325 coupe automat, E 34 525iX, E34 525td, E36 CABRIO.....szukam dobrego BMW 3er
1. Kosa
2.przemo_wrc
3.Rafcik
4.fabian turała
5. AKASHA & Palkosz1
6. Młoda & Forest
7. Mordulec & Pola (jak nic nie wypadnie na łikend)
8. sliwa
9. pawelorzechowski:)
10. Karolcia & Paweł
11.Arservice + ŻOna:)))
12. Sopelllo
13.Chacko e30 wpadne z bratem na 2xbmw
14.Misiur + Ewelina:):)
15.5oul
16.Paula & Patryk
17.Dziki & Madzia
18. tuczi77
19. Emar i Aga (jeszcze nie na 100%)
Najprawdopodobniej nadrobimy kilkadziesiąt km,ale pojedziemy do Siechnic,żeby ze wszystkimi lecieć do Skarbiego.
1. Kosa
2.przemo_wrc
3.Rafcik
4.fabian turała
5. AKASHA & Palkosz1
6. Młoda & Forest
8. sliwa
10. Karolcia & Paweł
12. Sopelllo
15.5oul
16.Paula & Patryk
17.Dziki & Madzia
18. tuczi77
Najprawdopodobniej nadrobimy kilkadziesiąt km,ale pojedziemy do Siechnic,żeby ze wszystkimi lecieć do Skarbiego.
20. Madziulka&Krzysiek ( na 90%)
Mój samochód:: BMW E46 2.0 benzyna
Wiek: 29 Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 107 Skąd: Polkowice
Wysłany: 22 Kwiecień 09, 16:31
1. Kosa
2.przemo_wrc
3.Rafcik
4.fabian turała
5. AKASHA & Palkosz1
6. Młoda & Forest
8. sliwa
10. Karolcia & Paweł
12. Sopelllo
15.5oul
16.Paula & Patryk
17.Dziki & Madzia
18. tuczi77
21. Brzoza&Gruby jeśli wszystko dobrze pójdzie to zobaczymy się w Siechnicach:)
Mój samochód:: BMW E36 M43B16 Compact
Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 151 Skąd: Oława City
Wysłany: 22 Kwiecień 09, 18:33
1. Kosa
2.przemo_wrc
3.Rafcik
4.fabian turała
5. AKASHA & Palkosz1
6. Młoda & Forest
8. sliwa
10. Karolcia & Paweł
12. Sopelllo
15.5oul
16.Paula & Patryk
17.Dziki & Madzia
18. tuczi77
22. Miro600V (chyba, że coś mi wypadnie)
jeszcze troche i trzeba bedzie zmienic temat na:"... z BCC i Maxbimmer"
1. Kosa
2.przemo_wrc
3.Rafcik
4.fabian turała
5. AKASHA & Palkosz1
6. Młoda & Forest
8. sliwa
10. Karolcia & Paweł
12. Sopelllo
15.5oul
16.Paula & Patryk
17.Dziki & Madzia
18. tuczi77
22. Miro600V (chyba, że coś mi wypadnie)
Ważne info!! Zapowiada się bardzo duży zlot... Swoje przybycie zapowiada bardzo duzo klubow tuningowych z calej srodkowej i poludniowej Polski. Wiadomo ze kazdemu z nas zalezy na wspolnym bezpieczenstwie i wspanialej zabawie. Dlatego pilnujmy się nawzajem, proszę o nie szalenie miedzy ludzmi (szczegolna prosba do motocyklistow). Caly dzien będą odbywac się wyscigi, każdy może się poscigac i nie róbcie tego poza miejscem do tego wyznaczonym. Chcesz spalic gume? Będzie na to wyznaczony czas i miejsce, dlatego nie zagrazajcie nikomu bo każdy z nas ma auto, zdrowie i zycie. Jeżeli nie jestes pewien swoich umiejetnosci to nie demonstruj ich bo komus z nas może stac się krzywda...
Ważne info!! Zapowiada się bardzo duży zlot... Swoje przybycie zapowiada bardzo duzo klubow tuningowych z calej srodkowej i poludniowej Polski. Wiadomo ze kazdemu z nas zalezy na wspolnym bezpieczenstwie i wspanialej zabawie. Dlatego pilnujmy się nawzajem, proszę o nie szalenie miedzy ludzmi (szczegolna prosba do motocyklistow). Caly dzien będą odbywac się wyscigi, każdy może się poscigac i nie róbcie tego poza miejscem do tego wyznaczonym. Chcesz spalic gume? Będzie na to wyznaczony czas i miejsce, dlatego nie zagrazajcie nikomu bo każdy z nas ma auto, zdrowie i zycie. Jeżeli nie jestes pewien swoich umiejetnosci to nie demonstruj ich bo komus z nas może stac się krzywda...
Pozdrawiam, Piter
No to standardowo trzeba miec oczy dookoła głowy na kamikadze w Fiestach Matizach i
innych kosiarkach (marki wymienione przypadkowo)
Jak ktos ma grilla to prosze ze sobą zabrac , jak ktos ma drewno kominkowe jakies
palety i inne rzeczy drewniane ktore nadaja sie na ognisko to również prosze
zabrac i napisac na forum
Jeśli piorun we mnie trafi do niedzieli, to jestem na 100% . Też będę miał grilla i węgiel. Niestety z organizacją drewna może być mały kłopot, ale jak coś wynajde to zabiore ze sobą.
_________________ Panie władzo, ja nie jeżdże szybko, ja nisko latam.
Troche to dziwne bo BCC jak piszesz corocznie to organizowal-wiec tak jak na naszym tak i na innych forach pojawily sie info o organizacji takiego zlotu.Zawsze w przypadku zlotu tunningowych aut wypadaloby spodziewac sie wiekszej ilosci aut niz w przypadku zlotu jednej marki.Wydaje mi sie,ze liczono i porzadano wielkiej frekwencji na zlocie a teraz sytuacja przerasta.Rozumiem ze organizacja zlotu z wielka frekwencja to kłopot zwłaszcza jak sie to robi nielegalnie i z wlasnego niesponsorowanego zaplecza ale trzeba wziasc wiele pod uwage.Teraz na pasie bedzie balagan i to w wersji full.Nie bedzie nawet tego co w tamtym roku a wiec tasm i wydzielonych miejsc wiec samopas.
[ Dodano: 23 Kwiecień 09, 17:49 ]
Wypowiedz do posta sprzed edycji Pitera
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Kosa, dostalem info jako jeden z pierwszych z prosbą o poinformowaniu wszystkich ze zlot odwolany, wiec to uczynilem. o szczegoly pytac BCC. nie jestem klubowiczem BCC (tylko forumowiczem) wiec wypraszam sobie...
Piter nie należysz do BCC wiec nie wypraszaj sobie tylko weź pod uwagę w przyszłości to ze zamieszczajac u nas info o zlocie i podbudowując atmosferę wokół zlotu niejako "podkładasz się"(nie znalazłem innego porównania).Proponował bym byś sprawy klubu BCC zostawił klubowi BCC.Gdyby ten zlot organizował KLB który współtworzysz to wtedy bylbys adresatem jakichkolwiek pretensji ale teraz nie dziw sie ze wyrazamy pewien niesmak.
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Panowie możecie sobie pisać co chcecie, fakt jest faktem jest Rozpoczęcie jest odwołane, nie znacie powodów, ani sytuacji, więc powinniście zrozumieć pewne kwestie, zawsze organizowaliśmy rozpoczęcie i zakończenie sezonu różnie to wychodziło raz dobrze raz źle.
Więc jeśli to odwołujemy to musi być jakaś istotna przyczyna, a nie błachostka
Tyle chciałem napisać na ten temat BCC
ARservice
Mój samochód:: E-34 524TD i 520i
Wiek: 37 Dołączył: 28 Lut 2009 Posty: 68 Skąd: Oleśnica Mała
Wysłany: 24 Kwiecień 09, 00:11
Jaka lipa???Sami pojedziemy ))
To moj pierwszy i chyba ostatni zlote bede zajety ))Kupilem dom trzeba remontowac wiec pozniej bedzie lipa .Chyba ze u mnie na posesji ))))) 30 arow mam ))
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum