Mój samochód:: BMW 316i compact
Wysłany: 8 Czerwiec 09, 13:02
ojjj taaa... impreza niewąska samo tuningowisko kulawe ale to co się u nas działoooo... pozdrowienia dla wszystkich i dzięki za świetną imprezę, do następnego
Mordulec a kiedy zrobisz filmik ? ja wiem że to jest dużo roboty i czekasz na fotki od wszystkich, ale juz sie doczekac nie moge jak i pewnie cala reszta obecnych...
[ Dodano: 8 Czerwiec 09, 14:07 ]
I tak przy okazji chciałem podziękowac firmie BLASCAR (GLARE) za miłą współpracę i za zrobienie nam paru autek... myśl że wszystko wyszło dobrze, a i zainteresowanie nie było małe
W IMIENIU KLUBU CHCIAŁEM PODZIĘKOWAC ZA CAŁĄ FLAGĘ I BANER
również dzięki za super zabawę ekipa maxbimmera nie zawiodła ale jak są super ludzie to i zabawa jest the best co do tuningowiska to jak pisał Mordulec
w zeszłym roku jakoś bardziej mi się to widziało ten rok niczym nie zachwycił tym bardziej że to jubileusz ale może kryzys miał wpływ i na Tuningowisko
Niech żałują ci co nie byli Ja i Ela bawiliśmy się świetnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a to namiastka tego co się działo resztę zdjęć około 150 wyśle Mordulcowi na maila
co by bałaganu nie robić
[ Dodano: 8 Czerwiec 09, 14:53 ]
jeszcze kilka
Zdjęcia Elaszka 118.jpg he he !!!
Plik ściągnięto 15 raz(y) 113,1 KB
Zdjęcia Elaszka 064.jpg bez komentarza
Plik ściągnięto 18 raz(y) 117,73 KB
Zdjęcia Elaszka 045.jpg i troszkę golizny he he !!!
Plik ściągnięto 18 raz(y) 127,49 KB
Zdjęcia Elaszka 128.jpg oglądanko
Plik ściągnięto 20 raz(y) 125,33 KB
Zdjęcia Elaszka 171.jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 117,11 KB
Zdjęcia Elaszka 149.jpg również przód po tuningu he he !!!
Mój samochód:: bmw e36 coupe
Wiek: 29 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 283 Skąd: jelcz-laskowice
Wysłany: 8 Czerwiec 09, 15:06
same tjuningowiska bez rewelacji zadnych atrakcji a co do imprezy maxbimmera to ci co byli to wiedza i powiedza ze czadowa szkoda tego karaoke ale nic nie bylo stracone.Nocne baletki pierwsza klasa.Wielkie dzieki dla Pawła Orzechowskiego za podwozke klucze i pomoc a dla reszty za udana impreze pozdrowionka i czekamy na nyse oj sie bedzie dzialo
[ Dodano: 8 Czerwiec 09, 16:07 ]
a jeszcze jedno kierownik sklejaj cos jakis klipik bo musze to zobaczyc he he he problem jakis
Tylko mały problem koło 3 w nocy mnie dobił (mój bezpiecznik) ale szybko znalazł sie nowy i wszystko ruszyło dalej
Rafał, w tym miejscu za bezpiecznik trzeba podziękować kolegom (chyba) z GT Nemesis Jesteś pewny, że to była 3 w nocy? myślałem, że to było wcześniej ale z drugiej strony to mój stan wskazywał na nadmierne sporzycie alkoholu w zbyt krótkim czasie więc wszystko możliwe
_________________ Panie władzo, ja nie jeżdże szybko, ja nisko latam.
Tylko mały problem koło 3 w nocy mnie dobił (mój bezpiecznik) ale szybko znalazł sie nowy i wszystko ruszyło dalej
Rafał, w tym miejscu za bezpiecznik trzeba podziękować kolegom (chyba) z GT Nemesis Jesteś pewny, że to była 3 w nocy? myślałem, że to było wcześniej ale z drugiej strony to mój stan wskazywał na nadmierne sporzycie alkoholu w zbyt krótkim czasie więc wszystko możliwe
Racja to było chyba koło 23:D pamietam jak śliwa jeszcze szukał takiego u siebie w aucie chyba:D chyba ze padł jeszcze raz to tego juz nie pamiętam:D
RafałE36
Mój samochód:: BMW E36 Coupe
Wysłany: 8 Czerwiec 09, 17:24
Tuningowisko ogólnie do bani
ale to co się działo u nas to masakra straszna
rano miałem bardzo Ciężko ale warto było z wami popić
Łetetete bardzo udane
Pozdrawiam i nie mogę się doczekać następnego spotkania
Haha tak! to ja! Ten w zielonej polówce na rzutniku Hehe można powiedzieć ze byłem tam z Wami! Albo tak Wam mnie brakowało że postanowiliście mnie sobie wyświetlić
_________________ "Chcę być tam, gdzie tylko zechcę,
i żyć tak jak Hugh Hefner,
i pić, tak, najlepszego szampana.
Wysmażyć se grama na plaży Copa Cabana."
Mój samochód:: BMW E36 CABRIO 1.8i
Wysłany: 8 Czerwiec 09, 17:56
....impreza byla calkiem calkiem....chociaz zaluje, ze niestety nie bylo mnie w nocy , ale nie dalo rady, sila wyzsza do nastepnego spotu... pozdrawiam
_________________ było E 36 320 coupe...E36 325 coupe automat, E 34 525iX, E34 525td, E36 CABRIO.....szukam dobrego BMW 3er
Haha tak! to ja! Ten w zielonej polówce na rzutniku Hehe można powiedzieć ze byłem tam z Wami! Albo tak Wam mnie brakowało że postanowiliście mnie sobie wyświetlić
Albo tak Wam mnie brakowało że postanowiliście mnie sobie wyświetlić
Hehe cos w tym jest co mówisz
Rafałs napisał/a:
Mordulec a kiedy zrobisz filmik ? ja wiem że to jest dużo roboty i czekasz na fotki od wszystkich, ale juz sie doczekac nie moge jak i pewnie cala reszta obecnych...
Chwile potrwa zanim to zmontuje , narazie zbieram materiał , wiec kto ma zdjecia
filmiki to prosze przesyłac do mnie na maila mord@go2.pl .
Dostałem juz zdjecia od Foresta , Mariusza i dzisiaj odebrałem płytke od 5oul'a
wiec powoli materiału przybywa , postaram sie do konca tygodnia cos z tego
poskładac
sliwa99 napisał/a:
a jeszcze jedno kierownik sklejaj cos jakis klipik bo musze to zobaczyc he he he problem jakis
Sliwa wierz mi ze jest sporo na kamerce Twoich nocnych solówek mozesz na luzie
startowac jednocześnie w "jak oni śpiewają" i "ju ken dens"
pocykałem sporo fot, ale kompletnie nie mam czasu się z nimi wygrzebać
Mordulec, masz gdzieś jakieś ftp na które bym mógł zrzut zrobić? Jakie rozmiar fotek Ci pasuje?
Filmy są mov, quick time 640x480 i zajmują 200-300mb... konwertować na coś?
pocykałem sporo fot, ale kompletnie nie mam czasu się z nimi wygrzebać
Mordulec, masz gdzieś jakieś ftp na które bym mógł zrzut zrobić? Jakie rozmiar fotek Ci pasuje?
Filmy są mov, quick time 640x480 i zajmują 200-300mb... konwertować na coś?
Borsuk , wrzucaj foty jak lecą ja to przesortuje , rozmiar obojetny.
Mój samochód:: BMW E36 CABRIO 1.8i
Wysłany: 8 Czerwiec 09, 21:39
a oto pierwsze odezwy po waszym sobotnim letetettetette o 22:00 komentarze na youtube:
"Banda idiotów jeżdżąca alejkami (przyp. odnosi sie do DR SZU i SMOK )wśród tłumów ludzi i zakłucająca spokój brakiem kata czy tłumika. Istny debilizm- tak samo Maxibimmer w nocy z soboty na niedziele!! Szkoda że w niedziele nie przejeżdżał koło nas bo miałem kamienie dla niego Pozdro dla ludzi którzy potrafili normalnie sie bawić "
to ja sie pytam.....po kiego jezdzi sie na zloty ?? zeby o 22 klasc sie spac i delektowac cykanie swierszczy ??
_________________ było E 36 320 coupe...E36 325 coupe automat, E 34 525iX, E34 525td, E36 CABRIO.....szukam dobrego BMW 3er
Ostatnio zmieniony przez bartez 8 Czerwiec 09, 21:42, w całości zmieniany 1 raz
tak samo Maxibimmer w nocy z soboty na niedziele!! Szkoda że w niedziele nie przejeżdżał koło nas bo miałem kamienie dla niego
No i wystarczy żeby w mój samochód jakiś kamień trafił... chyba nie potrzeba komentarza co by się stało i jak duży problem miałby chirurg z poskładaniem gościa do kupy.... a tak na poważnie to czego on się spodziewał??? że bedziemy radia maryja słuchać i dziesiątki różańca odmawiać??? Tutaj nasówa mi się tekst ze Shreka... "krowy doić!!!"
Co zrobić, jeszcze nie narodził się ten, który wszystkich by zadowolił. Następnym razem polecam "koledze" pozostać w domu i "normalnie się bawić"... niech mu bozia w dzieciach wynagrodzi a ziemia lekką będzie
_________________ Panie władzo, ja nie jeżdże szybko, ja nisko latam.
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 9 Czerwiec 09, 05:14
Jeśli chodzi o DR.SZU czy Smoka który sprofanował piękne e30 przyklejeniem z tyłu Mazdy to powiem szczerze,że mi samemu działali na nerwy.Ale koleżka który sapie bo Maxbimmer w nocy zapoczątkował akcję awaryjne+odcięcie...no cóż...może był pierwszy raz i nie wie,że to juz tradycja.Pewnie nie zauważył też,że akcję podłapali inni i właściciwie całe Tuningowisko przez kilkanaście minut robiło to samo.Przemawia przez niego być może również smutek i rozczarowanie,że na naszym sektorze był DJ,strobo,balety,ekran i klipy a po bokach cisza,spokój,zero pomysłu na zabawę...
Mój samochód:: BMW 316i compact
Wysłany: 9 Czerwiec 09, 07:01
ja nie wiem... jak się bawić to bawić a nie jakieś tam coś tam Maxbimmer górą!!! następnym razem łetetete co godzinę tylko co się tak wszyscy czepili tej 22:00? to tego o 0:00 już nie słyszeli?? za mało pijani jeszcze wtedy byli, heheh...
Jeśli chodzi o DR.SZU czy Smoka który sprofanował piękne e30 przyklejeniem z tyłu Mazdy to powiem szczerze,że mi samemu działali na nerwy.
Bez przesady w toruniu takie dzwieki sa na porzadku dziennym i nikt nie robi z tego
powodu sensacji , tam odcinka trwa pełne 24h i rozwiazanie jest proste jesli ktos chce
sie wyspać to pomylił imprezy raczej powinien sie wybrac na jakis zlot szachistów
albo filatelistów
Poza tym wiadomoze jak na wiekszosci zlotów , najlepsza impreza zaczyna sie w nocy
czyli klasyczne After Party , u nas zaczeło sie zaraz po zakonczeniu przez organizatora
pierwszego dnia imprezy czyli po 18tej a skonczyło kolo 4 z kawałkiem rano
Forest napisał/a:
Pewnie nie zauważył też,że akcję podłapali inni i właściciwie całe Tuningowisko przez kilkanaście minut robiło to samo.
No i to wlasnie było piekne , rózne kluby rózne auta a jakos wszyscy potrafili sie
dołaczyc do naszej odcinki , gadałem pozniej z jednym z organizatorów bo
przyszedł na nasz sektor w czasie odcinki i mowil ze az sobie filmik nagrał na tel
bo takiego pospolitego ruszenia dawno nie widział
To nie zazdrość tylko głupota, chęć zwrócenia na siebie uwagi, tyle.
Co do łetetete to tak sie zarzekałam, że nie bede krzywdzić mojego maleństwa a tu przyszło kolejne piwo + 22, później 00 i sie zaczeło skończyło sie na próbie strzelania z zapłonu i ochydną plamą pod wydechem
Całe tuningowisko mogło być lepsze, ale nadrobiliśmy własnym klimatem
No ja wam nowości nie powiem zazdrość to jest ten powód dla którego sie obraża MAXBIMMERA a to dlatego, że jak się ktoś "Pizd.. urodził to kanarkiem nie zdechnie" a ja to tym Łetetete.... tak silnik przedmuchałem że ja wsiadłem do niego w poniedziałek to fury nie poznaje Dzieki wszystkim za impreze i do zobaczenia w NYSIE liczę na frekfencje.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum