_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Ostatnio zmieniony przez Pola 31 Maj 07, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Ostatnio zmieniony przez Pola 31 Maj 07, 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 31 Maj 07, 09:33
oby tak dalej.
jeszcze troche i do tysiaka dojdziemy
a wtedy dzien dziecka sie zaj.....ie uda
pozdro i do 10.06
[ Dodano: 31 Maj 07, 09:37 ]
dajcie znac jeszcze dokładnie o której sie spotykamy...
i jezeli chodzi o zakupy to jak by nie było jak sie zabrac z tym wszystkim
to jestem do dyspozycji...
narka.
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 29 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 769 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 31 Maj 07, 16:45
reszta forumowiczow wplacajcie bo troche nas malo odzalujcie te znaczki m3 i szklane drzwi smycze to kazdy chcial a pomoc innym to juz nie bardzo. BRAWO
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 31 Maj 07, 18:39
gratuluje incjatywy!!!
szkoda że przegapiłem wczorajszego spota no ale do 10.06 jeszcze kilka dni wiec puscilem coś do Pauliny.
pomysl z przewiezieniem dzieciaków beemkami przedni, ale wrzucę odrobinę dziegdziu:
jeśli dzieciaki bedą małe to trzeba mieć dla nich foteliki.... zapewne gliniarz gdyby chciał nam wrąbać mandat to byśmy go zjedli żywcem na miejscu, ale tu chodzi o bezpieczeństwo dzieciaków i odpowiedzialność jaka spoczywa na kierowcach.
gratuluje incjatywy!!!
szkoda że przegapiłem wczorajszego spota no ale do 10.06 jeszcze kilka dni wiec puscilem coś do Pauliny.
pomysl z przewiezieniem dzieciaków beemkami przedni, ale wrzucę odrobinę dziegdziu:
jeśli dzieciaki bedą małe to trzeba mieć dla nich foteliki.... zapewne gliniarz gdyby chciał nam wrąbać mandat to byśmy go zjedli żywcem na miejscu, ale tu chodzi o bezpieczeństwo dzieciaków i odpowiedzialność jaka spoczywa na kierowcach.
Dzieci mają od 9 do 18 lat. W poniedziałek wybieramy się do placówki aby do końca wszystko obgadać to zapytam się , jak przedstawia się ta sprawa.
Dla tych co nie wiedzą, to planujemy zabrać dzieci do Sielskiej Zagrody w okolicach Kiełczowa. Wczoraj tam byliśmy, rozmawialiśmy z właścicielem i wstępnie jesteśmy umówieni na 10.06 w okolicach godz. 17/17.30. Planujemy tam ognisko, jest możliwość skosztowania świeżo złowionego pstrąga . Jest tam dużo atrakcji, więc myślę, że będziemy mieli co robić, można pograć w siatkę, poodwiedzać zwierzątka, pobawić się na placu zabaw
Tak więc liczymy na wsparcie i dużą frekwencję
więc jak możecie przeczytać chcielibyśmy więcej atrakcji dla dzieci, ale to wymaga niestety więcej funduszy,
dlatego PROSIMY tych co mogą i chcą o wpłaty !!!
oto zdjęcia Zagrody ( słaba jakość bo ciemno już było)
Wysłany: 31 Maj 07, 23:28
mam teraz małą dzidzie na głowie i nic nie mogę obiecać, ale będę się starał 10 czerwca mieć wolne popołudnie by wolnymi miejscami w mojej buni i wypchanym portfelem wspomóc Was w organizacji wycieczki do tej sielskiej zagrody.
ps. ile dzieciaków planujecie zabrać na tą wycieczkę?
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1308 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 1 Czerwiec 07, 12:46
Fotki mocno naciągane photoshopem bo było dość ciemno.
Sielska Zagroda jest bardzo dobrą opcją, ponieważ dzieci będą miały dużo zabawy co nas trochę odciąży w kwestii organizacyjnej( nie musimy sie martwić o zabawy etc. za bardzo)
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Ostatnio zmieniony przez Pola 4 Czerwiec 07, 12:07, w całości zmieniany 1 raz
Pojawił się problem. Dzwoniłam dzisiaj do Domu Dziecka, aby spotkać się przed naszym wspólnym spotkaniem w celu omówienia szczegółów i okazało się, że dyrektorka jest na zwolnieniu i nikt nie chce podjąć się odpowiedzialności za naszą akcję. Zważywszy na to,że oprócz 10-tego każdy weekend mamy zajęty, musimy przełożyć/ odwołać naszą akcję
W związku z tym zwracam się z zapytaniem do Was, tzn do tych, którzy zaangażowali się w tą akcję, wsparli nas pieniążkami i chęcią pomocy- co robimy dalej ?? Przekładamy na innym dogodny termin (organizujemy przejazd beemkami, ognisko i pobyt w Sielskiej Zagrodzie, choć z dogodnym terminem może być ciężko, bo zbliżają się wakacje),czy po prostu za zebrane pieniądze mamy kupić słodycze i owoce i zawieźć dzieciom?
Proszę o odpowiedzi i jeszcze raz przepraszam za zamieszanie
paulinko a nie wiesz jak z lipcem ? pierwszy weekend 7-8.07 ? bo jednak ta zagroda, przejazd w kolumnie to byla by dla nich wielka atrakcja i zawsze jakies wyjscie z tych murow
bo jezeli okazaloby sie ze nie ma nikogo lipiec sierpien to w sumie lepiej podskoczyc teraz niz czekac 2 miesiace
Z tego co kobieta mówiła, to w lipcu już wyjeżdżają ale dokładnie to nie wiem kiedy.Oni jakoś są podzieleni, że jedni jadą w lipcu, inni w sierpniu
Wysłany: 4 Czerwiec 07, 22:34
czegoś tu nie kumam... ta dyrektorka jest na urlopie w dżungli amazońskiej, że nie ma z nią kontaktu by podjęla decyzję co do weekendu???
PS. co do kaski co zróbcie z nią co uważacie za słuszne. (a może by tak kupić dzieciakom playstation? to z grubsza taki wydatek ile uzbieraliśmy. a może jakiś telewizor albo coś innego ze sprzętu rtv? jakby co mam wejścia w hurtowni avansu i mogę załatwić jakiś sprzęt w świetnej cenie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum