Temat o BMW 5 Gran Turismo już był ale o Serii 3 F30 nie znalazłem.
Fotek nie ma chyba sensu wklejać do galerii/prototypy bo to zbyt bliska przyszłość (prawie teraźniejszość).
Tak więc pojawiają się już pierwsze w miarę realne wizualizację nowej 3er.
Jest to F30
Uważam osobiście że linia samochodu jest zbyt nudna, stonowana.
Według mnie firma idzie trochę w złym kierunku. Moim zdaniem seria 3 (F30), seria 5 Gran Turismo i seria 7 (F01) i może nawet X1 są zbyt łudząco do siebie podobne. Przynajmniej jeśli chodzi o przód, bardzo ujednolicony grill i reflektory w tych czterech modelach. Czyżby tak miała wyglądać najbliższa przyszłość BMW?? Wszystko na jedno kopyto??
Mój samochód:: BMW E46 Coupe
Wysłany: 11 Sierpień 09, 23:33
tył jak z nowego MB E-class.
Przód obrzydliwy.
5GT to wg mnie pomyłka.
Pewnie będzie lepsza.To są wizualizacje których pojawią się jeszcze setki. A to że linia stonowana, to dobrze - audi ma bardzo stonowaną linię a robi śliczne klasyczne auta, czego nie można powiedzieć o BMW jeśli chodzi o modele F...
stronka o wszystkich nowościach w koncernie BMW.bardzo dużo wiadomości jest zywcem zerżnięte z tego portalu np na autokracie etc. czasem się nie załaduje za pierwszym razem- trzeba odświeżyć.
_________________ Ta łopateczka, i to kopnięcie...to jest coś niesamowitego...
R6
Ostatnio zmieniony przez Spike90 11 Sierpień 09, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
mi przód nawet się podoba jest agresywny ,duże wloty na koła lekki retusz u schnitzera lub hammana i będzie dobrze ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje
Mój samochód:: BMW
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 257 Skąd: Z planety Ziemia
Wysłany: 12 Sierpień 09, 15:15
Jak dla mnie to trzeba poczekać jeszcze,bo wizualizować to sobie moga,robią zlepy ze wszsytkich możliwych modeli... A Auto Bild czasami bardzo przesada .
Spike90 napisał/a:
A to że linia stonowana, to dobrze - audi ma bardzo stonowaną linię a robi śliczne klasyczne auta,
No np. wg mnie obecna A4 jest ochydna...Przód szpetny,tył też. Ogólnie sie zestarzały bardzo szybko (zwłaszcza A6).
Ogólnie myśle że na żywo nie będzie tak źle
a mi się podoba - bo taki przód moim zdanie właśnie pasuje do mniejszych aut: jedynki czy trójki - a nie do piątki (te GT to woła o pomstę do nieba) czy siódemki, w której za duże (za wysokie) nerki pomniejszają wizualnie auto...
Ostatnio zmieniony przez Kri$$ 12 Sierpień 09, 16:10, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW E36 CABRIO 1.8i
Wysłany: 12 Sierpień 09, 16:21
dla mnie tyl to zywcem z AUDI A5 jak i linia boczna auta i wkurzaja mnie ten nowe BMW tym, ze od serii 1 po 7 roznia sie nielazne tylko wielkoscia na pierwszy rzut oka, designe pozostaje caly czas ten sam... ludzaca podobne, jak kto juz napisal
_________________ było E 36 320 coupe...E36 325 coupe automat, E 34 525iX, E34 525td, E36 CABRIO.....szukam dobrego BMW 3er
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum