Mój samochód:: Bmw e30 325i coupe
Wysłany: 14 Czerwiec 09, 13:05 Co myslicie o tym specyfiku??:D
Witam wszystkich forumowiczów ostatnio do sklepu zamówiłem sobie taki oto specyfik http://allegro.pl/item650...kator_odss.html i zastanawia mnie czy to cos daje ???? Moze ktos używał kiedys tego preparatu to niech sie pochwali Mnie ciekawi czy rzeczywiscie to wycisza silnik zwieksza żywotność i dynamike no i... czy mozna przejechac to 50 Km BEZ OLEJU!!! Czekam na wasze opinie Pozdrawiam
Mój samochód:: Honda CB 750 SF , BMW R1150GS
Wysłany: 14 Czerwiec 09, 16:51
Kiedyś widziałem w telewizji , albo czytałem test podobnego specyfiku na Skodzie Favorit. Hamowali samochód przed i po zastosowaniu preparatu , większych różnic nie było. Na koniec faktycznie spuścili olej i mieli przejechać ileś tam kilometrów , ale silnik zatarł się szybciutko.
_________________ Motocykle są wszędzie
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
Twoje pierwsze wymuszenie
może być moim ostatnim.
Normalny ceramizer. Na górze pod napisem Maxbimmer BMW klub forum masz taką lupkę i napis SZUKAJ. Kliknij,wpisz ceramizer, albo test ceramizera i znajdziesz parę już tematów było na forum o tym.
Wysłany: 14 Czerwiec 09, 19:31 Re: Co myslicie o tym specyfiku??:D
Nx_sz napisał/a:
Witam wszystkich forumowiczów ostatnio do sklepu zamówiłem sobie taki oto specyfik http://allegro.pl/item650...kator_odss.html i zastanawia mnie czy to cos daje ???? Moze ktos używał kiedys tego preparatu to niech sie pochwali Mnie ciekawi czy rzeczywiscie to wycisza silnik zwieksza żywotność i dynamike no i... czy mozna przejechac to 50 Km BEZ OLEJU!!! Czekam na wasze opinie Pozdrawiam
no... jak lubisz swoje bmw, to mu tego nie wlewaj
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 15 Czerwiec 09, 11:22
Pershing napisał/a:
Kiedyś widziałem w telewizji , albo czytałem test podobnego specyfiku na Skodzie Favorit. Hamowali samochód przed i po zastosowaniu preparatu , większych różnic nie było. Na koniec faktycznie spuścili olej i mieli przejechać ileś tam kilometrów , ale silnik zatarł się szybciutko.
To było w TV i efekt taki że auto przejechało chyba tylko 10km po czym padło (oczywiście miało przejechać chyba 50km)... Czyli to nie działa.
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
ja to wiem ;> wlałem to do skody starej koledze jak chciał koniecznie szybko sprzedać... owszem... chwilę było lepiej, potem już się zesrało totalnie ;D
ale przez chwilę nie kopcił !
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum