mat, szkoda mi palców na Ciebie, wez sie przyjrzyj, to zupelnie inny wzor felgi... dla Ciebie te wszystkie fele wygladaja tak samo. gdybys siedzial w alusach tyle co ja to bys wiedzial jaka jest pomiedzy nimi roznica
dla Ciebie Keskin KT1 to pewnie OZ Futura, z tym ze Keskiny to g**niana podróba Futury, z racji tej ze nie jest skręcana. a skoro nie widac roznicy to po co przeplacac, prawda?
otóż nie...
sprawa wygląda tak ze wiele felg jest podobnych do innych, jednak są duzo tansze/gorsze. jednak nie mow ze te pseudo enzo cup są wzorem brock b2, ktory kosztuje 2x tyle
Słuchaj może siedzisz w felgach więcej ode mnie i się bardziej znasz, ale zachowujesz się jak pięcioletni chłopczyk ,który pozjadał wszystkie rozumy, więc trochę spasuj.
i nadal widzę ,że nie umiesz czytać ze zrozumieniem: TO SAMO i PODOBNE to dla Ciebie jednoznaczne słowa.
btw. zmień ten dziecinny awatar bo jak ktoś wchodzi tu pierwszy raz pomyśli sobie co za burak.
już nie mówiąc ,że podpadłeś mi już z tym radyjkiem, kolejny przykład na zachowanie jak chłopczyk.
Żeby nie robić offtopu i sprostować nie uważam absolutnie ,że to są felgi RH Cup, tylko
po pobieżnym obejrzeniu zdjęcia wydały mi się do nich podobne.
mat, aaa to Ty chcesz za dokladke z wąskiej lampy 65zł kolejny przyklad osoby ktora woli zeby lezalo (i sie nie sprzedalo) niz zeby komus sie przydalo...
a radio sprzedalem komu chcialem (w tym wypadku rodzinie), w zasadzie na tym polega wolny rynek (Ty tez mi nie sprzedales dokladki). no i te radio nie chciales Ty, tylko Twoja dziewczyna
odrozniam TO SAMO od PODOBNE, ale nie wiem czemu twierdzisz ze fele z aukcji są robione na wzór brocków, bo tak wlasnie nie jest i to proboje Ci uswiadomic
a naklejka jest spoko, bede miec taka na aucie
ode mnie to by bylo na tyle w tym temacie, w razie jakichkolwiek wątpliwosci zapraszam na PW
dokładka sprzedana za tyle ile chciałem, jakbyś trochę pomyślał to i powiedział ,że jesteś z maxbimmera dostał byś ją za tyle za ile chcesz. ale to trzeba było ruszyć główką,
a co do avatara zwanego inaczej naklejką to wisi mi co będziesz miał na aucie
ale patrz na regulamin:
pkt IV.: Forum
1.Uprawnienia użytkownika korzystającego z Forum
Użytkownik ma prawo do:
a) Uczestnictwa w życiu Forum przestrzegając zasad netykiety.
u mnie miałbyś następne ostrzeżenie.
a co do felg znawcę i innych informuje ,że są to felgi
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 1 Lipiec 09, 20:31
PiterOKL napisał/a:
a naklejka jest spoko, bede miec taka na aucie
Mam nadzieję,że to tylko żart.A jeśli faktycznie masz tak dzielne plany to zrób coś dla mnie i jeśli masz tam jeszcze drugą,z napisem maxbimmer to ją usuń...
Mam nadzieję,że to tylko żart.A jeśli faktycznie masz tak dzielne plany to zrób coś dla mnie i jeśli masz tam jeszcze drugą,z napisem maxbimmer to ją usuń...
Popieram te słowa. Nie rób wstydu innym osobom, którzy mają naklejkę Maxbimmera na samochodzie. Szczerze powiedziawszy nie chciałbym być kojarzony z kimś kto ma taki tekst naklejony na samochodzie. Bez urazy ale tekst jest wulgarny i prostacki, taka jest prawda. Lepiej naklej sobie tekst: "Quidquid latine dictum sit, altum videtur" Wierz mi na słowo, bardziej zaiponujesz tym tekstem. Tylko wcześniej dowiedz się co znaczy
_________________ Panie władzo, ja nie jeżdże szybko, ja nisko latam.
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 1 Lipiec 09, 23:56
Kurcze widok tych felg w takim dobrym stanie jak chłopaki pokazaliście oszołomił mnie pozytywnie, ale 9J jak dla mnie to za dużo (szeroko) - bo już miałem myśl by je zostawić i odpicować
Czyli zdania są podzielone co do felg tylnych tych 9J ? Nie wiem co mam napisać w tytule gdy będę je sprzedawał
Rozumiem, że przód to na 99% Borbet T
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
no nie przesadzaj z tego co widzę masz e36
ma w E30 mam wszystkie 4 koła 16/9" właśnie borbety T
i jeżeli chodzi o przód to jest idealnie, na tył chętnie wrzuciłbym szerokie na 10", ale to na następny sezon
Tylko mi na 9J zdziera kanty opon (przy ET chyba 20)
to może lepiej zmienić opony na pasujący rozmiar, zamiast zmieniać felgi...
nie wiem jak w e36 ale w e30 mam J9 i et13 (rant koła równo z rantem błotnika
do tego oponka 215/40/16 lub 205/45/16 i nic nie ociera;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum