Ogladalem. Gdyby ktos mi zaproponowal nowego m5 zebym go znowu obejrzal, to chyba dalej bym jezdzil moim skromnym e34 kombiakiem Jeden z najwiekszych szmelcow jakie wyplynelo ze stanow od dluzszego czasu, wiec z reka na sercu nikomu nie polecam. A tak btw Forest jak tam, byles na tym w koncu?
Efekty specjalne, owszem. Daja rade Ale cala reszta, moim zdaniem typowo amerykanskie do potegi Amerykanski prezydent (oczywiscie czarnoskory zeby na dzien dobry podkreslic wielkie serce niejakiego Abame z Kenii ) zostaje z ludzmi by zginac, wszyscy prezydenci swiata nagle za tym, by wpuscic 400 000 ludzi na poklad bo koles opowiedzial smutna historie, samochody wyjezdzajace z rozpedzonych samolotow zeby dojechac do arki. Hehe, przynajmniej cos sie dzialo..
Ja polecam film "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet"- jak dla mnie rewelacja Gatunek filmu to thiller i faktycznie trzyma w napięciu.
Film nakręcony na podstawie ksiązki, pierwsza część słynnej trylogii nieżyjącego już Stieg'a Larsson'a, Szweda.
Naprawdę polecam, oczywiście jak dla mnie książka jest lepsza niż film, ale myślę,że nie zmarnujecie czasu oglądajac ten film
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Przykro mi to stwierdzic,jestem wielkim fanem kina i nieukrywam iz w wielu ekranizacjach doszukuje sie czegos wiecej jak powierzchniowego przeslania to ten film mimo niezliczonych efektow mowiac delikatnie nie spelnil oczekiwan i jest wielkim przegranym.
Napewno niejednemu sie spodoba lecz jesli mowa o filmach tego gatunku jestem w stanie podac ciekawsze tytuly.Nie koniecznie z pierwszych stron wielkiego ekranu lecz rownie dobrze zrobione i z duzo ciekawszym scenariuszem.
Pola-torrent idzie,mam nadzieje ze jeszcze dzis zobacze filmik zaproponowany przez ciebie
Mój samochód:: BMW E36 325i
Wiek: 26 Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 120 Skąd: Kobyla Góra
Wysłany: 17 Listopad 09, 07:44
Pola napisał/a:
Ja polecam film "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet"- jak dla mnie rewelacja Gatunek filmu to thiller i faktycznie trzyma w napięciu.
Film nakręcony na podstawie ksiązki, pierwsza część słynnej trylogii nieżyjącego już Stieg'a Larsson'a, Szweda.
Naprawdę polecam, oczywiście jak dla mnie książka jest lepsza niż film, ale myślę,że nie zmarnujecie czasu oglądajac ten film
Racja
Zamiast "2012" obejrzyjcie sobie "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet", to jest porządne kino
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum