ale kontroli granicznej jednak wydawal sie podejrzany...
..i sie nie mylili
Jak pozapychany narkotykami samochod juz dorwali to mogli spokojnie dotrzec do dilera. Zrobili najazd na jego chate. To, ze byli zaskoczeni tym co znalezli to malo powiedziane...
O kurw....a.a.a.a.a.a.a.a..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po co dalej nadstawiać głowy jak ma sie takie sianoo..... ale ilość gotówki robi takie wrażenie ze nie mam słów:D jak bym miał tyle siana to zamówiłe bym sobie w BMW E34 z silnikiem z nowej M5 hahah i jeszcze by zostało na dobry sprzecik i fajne fele:P i na wiele innych rzeczy chyba jeszcze;p
O kurw....a.a.a.a.a.a.a.a..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po co dalej nadstawiać głowy jak ma sie takie sianoo..... ale ilość gotówki robi takie wrażenie ze nie mam słów:D jak bym miał tyle siana to zamówiłe bym sobie w BMW E34 z silnikiem z nowej M5 hahah i jeszcze by zostało na dobry sprzecik i fajne fele:P i na wiele innych rzeczy chyba jeszcze;p
hehe, i mysle, ze musialbys sie przejmowac ile ona pali
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 11 Maj 09, 16:49
nono smacznie
mnie by zadowolił tylko jeden taki słupek $$
[ Dodano: 11 Maj 09, 16:54 ]
a tak przy okazji to jakieś pół roku temu słyszałem że na wodach kolumbijskich policja złapała jacht którym przemycano 25t kokainy
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Mój samochód:: e36 1.8is coupe :) edyszyn II
Wysłany: 11 Maj 09, 17:04
łeeee taka gangsta tyle $ $ ale cos słabe pukawki przy takiej kasie to bym pół wojska wynajął do pilnowania a nie jakieś antyki jeszcze sie zatnie i co kaupt nie bedzie
_________________ "Jesli zgine to w przekonaniu ze zrobilem to co kocham"
.........................................................................
BMW
Mój samochód:: bmw 530 d touring
Wysłany: 25 Czerwiec 09, 20:46 PRZEMYT
kolego, jadlem wlasnie parowke jak zaczolem przewijac,zachlysnolem sie szczerze,ledwie mnie zona odratowala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 26 Czerwiec 09, 20:00 ]
pomyslcie koledzy i kolezanki jekie Bunie staly by wtedy przed waszymi palacami- w piatek impra,gdze na zywo gra np. Depeche Mode przy wypasionym grilu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum