Bartez u mnie jest to samo.Mozesz kupic za male pieniadze.Ale zobacz na przebiegi ,ta A8-ka ma 411 tysiecy.Wiem ze takie silniki jezdzic beda ale na pewno trzeba sie liczyc z jakimis kosztami po zakupie.A bo to stuka a tu piszczy.Auta tanieja ale czesci nie.Sam ogladalem "tanie" siodemki,ale zawsze bylo cos do zrobienia i dalej sobie siana.
Mój samochód:: BMW E36 CABRIO 1.8i
Wysłany: 10 Lipiec 09, 22:43
Tomski napisał/a:
Bartez u mnie jest to samo.Mozesz kupic za male pieniadze.Ale zobacz na przebiegi ,ta A8-ka ma 411 tysiecy.Wiem ze takie silniki jezdzic beda ale na pewno trzeba sie liczyc z jakimis kosztami po zakupie.A bo to stuka a tu piszczy.Auta tanieja ale czesci nie.Sam ogladalem "tanie" siodemki,ale zawsze bylo cos do zrobienia i dalej sobie siana.
to nie ten link mi sie pomylilo sorki ...zadne A8 popatrz jeszcze raz E32 i to w jakim stanie...
_________________ było E 36 320 coupe...E36 325 coupe automat, E 34 525iX, E34 525td, E36 CABRIO.....szukam dobrego BMW 3er
Ostatnio zmieniony przez bartez 10 Lipiec 09, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW E36 CABRIO 1.8i
Wysłany: 12 Lipiec 09, 14:53
Importer napisał/a:
Wszystkie z Monachium, a tam najbardziej klamia o stanie aut. Gada taki palant, ze wszystko ok, a na miejscu okazuje sie, ze polowa sie nie zgadza
Nie mozna generalizowac...palantow, spotkasz wszedzie, ale turasy i inni arabowie co sie tym trudnia to sciemniaja konkretnie, to fakt....ja tam osobiscie mam mile doswiadczenia z autami z monachium
_________________ było E 36 320 coupe...E36 325 coupe automat, E 34 525iX, E34 525td, E36 CABRIO.....szukam dobrego BMW 3er
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum