Na forum byly poruszane podobne tematy z cyklu pt. "Jak tu zrobic zeby nie placic?". Mnie interesuje jaka jest procedura wyrejestrowania samochodu. Mam pewne auto na oku ktore jest niemilosiernie przezarte przez rdze ale ma dobre czesci, przeglad, dowod. Planuje zrobic to tak, ze kupie to auto i pytam jak moge wyrejestrowac ten samochod posiadajac umowe K-S, dowod i przeglad? Czy po wyrejestrowane auto oddaje sie na zlom zgodnie z procedura oddawania starego pieca czy wanny? Czy wyrejestrowane auto moze stac na podworku dowolna dlugosc czasu?
_________________ Szukam osoby, ktora powie mi z jakiego rodzaju stali wykonac dedykowany wydech(od kolektora po koncowke) i jak sie ja spawa!!
Gościa na słupa sobie znajdź , kogoś kto twoje puszki z kubła wybiera i ma dowód osobisty , zrób umowę KS i idź zgłosić zbycie do urzędu
Wysłany: 19 Lipiec 09, 09:15
Postaram sie dogadac ze szrotem, bo mam taki jeden sensowny, gdzie z chlopakami mozna wszystko zalatwic. Slyszalem juz wczesniej o teoretycznym sprzedaniu samochodu, ale nie wiem czy to jest madre rozwiazanie.
_________________ Szukam osoby, ktora powie mi z jakiego rodzaju stali wykonac dedykowany wydech(od kolektora po koncowke) i jak sie ja spawa!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum