Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
dałem wczoraj ciała.... :D
Autor Wiadomość
SataN 
dark side

Mój samochód:: E36 M52B28
Wysłany: 13 Październik 08, 08:21   dałem wczoraj ciała.... :D

Wylazłem z ikei... łeb mnie bolał jak huhuhuhu i jeszcze trochę... wracam do auta ze stolikiem... wsiadać chcę, a tu się nie chce otworzyć... sobie pomyślałem... bateryjki... no to kluczykiem do zamka a tu d***... tak dalej myślę, zapalam fajkę... patrzę a gość obok ma takiego samego czesia za szybą jak ja..... :lol: podszedł właściciel auta do którego wsiadałem... i się tak poznaliśmy, bo takie same fele, taki sam kolor... no ale fakt... czesława tylko mój miał :) i tapicerkę miał inną i deskę rozdzielczą bez klimatronica.... no... tak czy tak w ryła nie dostałem na szczęście <bmw_1>

Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.

Tomski 
Przyjaciel Klubu

Mój samochód:: Audi A6 1.8T
Wysłany: 13 Październik 08, 09:33   

No to musisz uwazac nastepnym razem, bo slyszalem ze wlasciciele bmek to same karki i nerwusy. :mrgreen:

SataN 
dark side

Mój samochód:: E36 M52B28
Wysłany: 13 Październik 08, 11:35   

Tomski napisał/a:
No to musisz uwazac nastepnym razem, bo slyszalem ze wlasciciele bmek to same karki i nerwusy. :mrgreen:

ta... ja to mam taki kark... tylko trochę niżej.... w okolicach pasa... od piwska :D

Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.

banan_owiec 
BANAN owoc palmy :D

Mój samochód:: Było: e36 318is Coupe '94 / Jest: Vectra B 1.6 16V (rodziców) :P
Wysłany: 14 Październik 08, 15:10   

hehee... No zdarzają się takie akcje. Słyszeliście może o tym jak koleś otworzył, wsiadł do Cinquecento i skumał że to nie jego... :D

Ja kiedyś w szale sylwestrowych zkupów z kolesiami postawiłem auto na Auhanie... Przy głównej alejce! Myślałem, że dostane zawału jak wróciłem i furki nie było :shock: Kolesie prawie pękneli ze śmiechu jak po 15min szaleńczej bieganiny okazało się, że auto zaparkowałem uliczkę dalej :P

borsuk 
Przyjaciel Klubu

Mój samochód:: e36 320 coupe
Wysłany: 15 Październik 08, 09:23   

ja kiedyś jak astrę miałem, to po ciemku podchodzę do drzwi, nachylam się je otwierać
i nagle widzę że ktoś siedzi w środku. Przestraszyłem się prawie tak samo jak drobna
pani w środku która widzi jak z ciemności wyłania się łysy w skórze zaczyna otwierać jej samochód :)

Tomek v8 

Mój samochód:: E39 520i/E34 530 V8
Wysłany: 10 Styczeń 09, 23:41   

Moj koles to kiedys na Boguslawskiego to nawet juz wsiadl.
To byl maluch i koles kapnal sie dopiero wtedy jak zobaczyl,ze to wersja "lifting" :D

Miro600V 
King of the road

Mój samochód:: BMW E36 M43B16 Compact
Wysłany: 10 Styczeń 09, 23:59   

Hehehehe :D
Z tymi zamkami w maluchach to rzeczywiście nieciekawie. Sąsiad dorwał się do naszego jak jechał na ryby i zorientował się, że coś jest nie tak dopiero jak otworzył bagażnik i nie było w nim jego sprzętu. Tak samo kluczykiem od malca matki otworzyłem kiedyś malca ojca xD

Pozdrawiam.
Kupię prawy błotnik E36! Szczegóły - http://www.forum.maxbimme...11415.htm#89298

woz 
Klubowicz
sweet sound of V8

Mój samochód:: e34 530 Touring
Wysłany: 11 Styczeń 09, 20:06   

hehe, gdyby tak bylo z beemkami, to nie mialbym tego problemu z zamkami w e34. Po prostu napisalbym na forum, czy ktos moze zrobic mi kopie swojej i hej, kluczyk swoj zagubiony juz bym mial.. :mrgreen:

Odpowiedz do tematu