Wylazłem z ikei... łeb mnie bolał jak huhuhuhu i jeszcze trochę... wracam do auta ze stolikiem... wsiadać chcę, a tu się nie chce otworzyć... sobie pomyślałem... bateryjki... no to kluczykiem do zamka a tu d***... tak dalej myślę, zapalam fajkę... patrzę a gość obok ma takiego samego czesia za szybą jak ja..... podszedł właściciel auta do którego wsiadałem... i się tak poznaliśmy, bo takie same fele, taki sam kolor... no ale fakt... czesława tylko mój miał i tapicerkę miał inną i deskę rozdzielczą bez klimatronica.... no... tak czy tak w ryła nie dostałem na szczęście
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Mój samochód:: Było: e36 318is Coupe '94 / Jest: Vectra B 1.6 16V (rodziców) :P
Wysłany: 14 Październik 08, 15:10
hehee... No zdarzają się takie akcje. Słyszeliście może o tym jak koleś otworzył, wsiadł do Cinquecento i skumał że to nie jego...
Ja kiedyś w szale sylwestrowych zkupów z kolesiami postawiłem auto na Auhanie... Przy głównej alejce! Myślałem, że dostane zawału jak wróciłem i furki nie było Kolesie prawie pękneli ze śmiechu jak po 15min szaleńczej bieganiny okazało się, że auto zaparkowałem uliczkę dalej
ja kiedyś jak astrę miałem, to po ciemku podchodzę do drzwi, nachylam się je otwierać
i nagle widzę że ktoś siedzi w środku. Przestraszyłem się prawie tak samo jak drobna
pani w środku która widzi jak z ciemności wyłania się łysy w skórze zaczyna otwierać jej samochód
Mój samochód:: BMW E36 M43B16 Compact
Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 151 Skąd: Oława City
Wysłany: 10 Styczeń 09, 23:59
Hehehehe
Z tymi zamkami w maluchach to rzeczywiście nieciekawie. Sąsiad dorwał się do naszego jak jechał na ryby i zorientował się, że coś jest nie tak dopiero jak otworzył bagażnik i nie było w nim jego sprzętu. Tak samo kluczykiem od malca matki otworzyłem kiedyś malca ojca xD
hehe, gdyby tak bylo z beemkami, to nie mialbym tego problemu z zamkami w e34. Po prostu napisalbym na forum, czy ktos moze zrobic mi kopie swojej i hej, kluczyk swoj zagubiony juz bym mial..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum