Wysłany: 12 Listopad 08, 21:00 Jak poderwać dziewczyne na be-em-ke?
Kupilem sobie właśnie E30 i chcę z tego zrobić jakiś uzytek
Jest laska - 22 lata, blond i duże eeeeeeeee, ah!!!!!!!!!!!!!!!
z tego co wiem, to bardziej jej sie podobajom motory.
Co mam zrobić?
Pomożcie koledze!
ja jedynie moge napisac ze po przesiadce z golfa mk2 na e30 bardzo narzekam na tylną kanape bo jest duzo mniej miejsca niz w golfie. trzeba sie ostro gimnastykowac
Mój samochód:: BMW e36 318ti
Wysłany: 13 Listopad 08, 00:16
Najlepszy pożytek to posadzić ja na masce, do niczego innego e 30 się nie nada. Przykro mówić ale auta już nie młode i dziewczyny które na nie leciały także. Lepiej przyświeć intelektem niż autem, proponował bym ci odwrotnie gdybyś miał od e46 w górę W Mpower. Pozdrawiam.
Wysłany: 17 Listopad 08, 16:21 Re: Jak poderwać dziewczyne na be-em-ke?
RUM.CAJS napisał/a:
Kupilem sobie właśnie E30 i chcę z tego zrobić jakiś uzytek
Jest laska - 22 lata, blond i duże eeeeeeeee, ah!!!!!!!!!!!!!!!
z tego co wiem, to bardziej jej sie podobajom motory.
Co mam zrobić?
Pomożcie koledze!
A kolega to kupił z zamiłowania do tej marki czy na podryw
Mój samochód:: BMW E36 M43B16 Compact
Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 151 Skąd: Oława City
Wysłany: 18 Listopad 08, 18:03
Jedziesz autem, widzisz ją, ona widzi Ciebie i teraz robisz tak - zajaraj kiepa (najlepiej czerwone Marlboro) zapalniczką Zippo i ustaw go tak, żeby zwisał z wary, przywatuj (tuba i dobry wzmak to podstawa!), wywal łokcia i głowę przez okno. Teraz zaczynasz mielić kapcia, ale tak, żeby powoli jechać do przodu. Jak będziesz ciągnąć chmurę zesmolonej gumy za sobą walnij po hamulcach, żeby zrównać się z nią. Teraz podnieś lewą brew do góry, tak żeby wystawała spod ciemnych okularów i powiedz - "Ej bejbe, konkrecior mam sprzęt, nie? Chcesz się przejechać?" Tarmoszenie na tylnym fotelu gwarantowane
A tak poważnie - czy ja wiem. Rwać dziewczynę na auto? Osobiście wydaje mi się, że większość kobiet uważa takie coś za nieco żałosne Z innej strony - na świecie jest trochę blachar, więc próbować możesz. A nóż widelec się trafi Kiedyś dla przypału z kumplami podobne akcje odstawiałem i aż dziw brał, że co niektóre laski lecą na coś takiego
moi drodzy... z całym szacunkiem, ale odpowiadając w tym temacie karmicie trolla ... kto się rejestruje na forum klubu bmw, a jego pierwszym i jedynym pytaniem jest "jak poderwać dziewczynę na be-em-ke?"?...
Mój samochód:: BMW E36 M43B16 Compact
Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 151 Skąd: Oława City
Wysłany: 18 Listopad 08, 22:33
Kri$$ napisał/a:
moi drodzy... z całym szacunkiem, ale odpowiadając w tym temacie karmicie trolla ... kto się rejestruje na forum klubu bmw, a jego pierwszym i jedynym pytaniem jest "jak poderwać dziewczynę na be-em-ke?"?...
Też mi to prowokacją śmierdzi, ale co tam Przynajmniej można się pośmiać
Mój samochód:: Było: e36 318is Coupe '94 / Jest: Vectra B 1.6 16V (rodziców) :P
Wysłany: 19 Listopad 08, 16:01
Miro600V napisał/a:
Jedziesz autem, widzisz ją, ona widzi Ciebie i teraz robisz tak - zajaraj kiepa (najlepiej czerwone Marlboro) zapalniczką Zippo i ustaw go tak, żeby zwisał z wary...
To pasuje do opisu kierowcy Kamaza (nie obrażając kierowców Kamazów)
Sorry,moze nie wypada pisac w ten sposob.... ale zgadzam sie w pełni z Pałkoszem...
Bo nie wyglada mi to na zamiłowanie do BMW tylko do Blachar,ktore leca na sprzet grajacy w aucie,felgi i skore na siedzeniach...
No sorry ! Wydaje mi sie to poniekąt "żałosne"
A faceci na laseczkę w e30 lecą bez problemu, szczególnie fascynaci BMW podrywają mnie na ulicach Capital City i nie nazwałabym ich blacharzami... a miłośnikami
Mój samochód:: BMW:był Compact E36 316i. Jest sedan E36 320i
Wysłany: 3 Kwiecień 09, 22:36
Miro600V napisał/a:
Jedziesz autem, widzisz ją, ona widzi Ciebie i teraz robisz tak - zajaraj kiepa (najlepiej czerwone Marlboro) zapalniczką Zippo i ustaw go tak, żeby zwisał z wary, przywatuj (tuba i dobry wzmak to podstawa!), wywal łokcia i głowę przez okno. Teraz zaczynasz mielić kapcia, ale tak, żeby powoli jechać do przodu. Jak będziesz ciągnąć chmurę zesmolonej gumy za sobą walnij po hamulcach, żeby zrównać się z nią. Teraz podnieś lewą brew do góry, tak żeby wystawała spod ciemnych okularów i powiedz - "Ej bejbe, konkrecior mam sprzęt, nie? Chcesz się przejechać?" Tarmoszenie na tylnym fotelu gwarantowane
Teraz to sie usmialem prawie do łez hehehe ,a jak kolezka chce wyrywac panny na auto to pewnie jakies sie tam napatocza ,ale wspolczuje gustu hehe
sebastianforys napisał/a:
Rumcajs zgol brodę,ogarnij sie trochę i kup Bugatti.Będzie twoja
Seba tu masz swieta racje hehe,ale zawsze moze powiedziec ,ze nie chce Bugatti ,a woli Mz-ke
_________________ Części z demontażu BMW E36 sedan 316i, 318i
tel. 669-338-599.
Ostatnio zmieniony przez Maras1122 3 Kwiecień 09, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
Sorry,moze nie wypada pisac w ten sposob.... ale zgadzam sie w pełni z Pałkoszem...
Bo nie wyglada mi to na zamiłowanie do BMW tylko do Blachar,ktore leca na sprzet grajacy w aucie,felgi i skore na siedzeniach...
No sorry ! Wydaje mi sie to poniekąt "żałosne"
Wydaje się żałosne... ale normalnie jeszcze bardziej żałosna wydała mi się kobieta która oceniła mnie w taki a nie inny sposób (że aż swoje zdjęcia z profilu na innym forum powywalałem)... w skrócie... cytował nie będę, ale za grosz szacunku do siebie nie miała :/
[ Dodano: 4 Kwiecień 09, 19:17 ]
Miro600V napisał/a:
Jedziesz autem, widzisz ją, ona widzi Ciebie i teraz robisz tak - zajaraj kiepa (najlepiej czerwone Marlboro) zapalniczką Zippo i ustaw go tak, żeby zwisał z wary
Wiesz co... To że mam zippo i to, że palę czerwone marlboro albo lucky struke... w taki a nie inny sposób jeszcze o niczym nie świadczy... podobnie jak to, że półośkę ukręciłem ;p
Cytat:
A tak poważnie - czy ja wiem. Rwać dziewczynę na auto? Osobiście wydaje mi się, że większość kobiet uważa takie coś za nieco żałosne Z innej strony - na świecie jest trochę blachar, więc próbować możesz. A nóż widelec się trafi Kiedyś dla przypału z kumplami podobne akcje odstawiałem i aż dziw brał, że co niektóre laski lecą na coś takiego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum