Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 3 Czerwiec 09, 15:42
To pierwsze to pewnie dla jaj zrobione, że niby "no happy end" ale ten drugi link co pokazał Forest... WoW ale agresor z niego - ja bym się nie dał tak okładać i oddał bym kolesiowi z nawiązką. Pewnie poszkodowany w momencie dostawania łupnia myślał tylko o odszkodowaniu
Dziwi mnie zachowanie osób stojących obok, nikt jakoś usilnie nie próbuję wytłumaczyć agresorowi że nic sie nie stało i rozdzielić ich - strach ?
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
a drugi? dobrze typ z nimi zatanczyl i tyle jakis ladny mesio a jak komus by sie tak z bawarka cos zaczelo dziac?? po jednym maznięciu mysle ze nikt z nas by sie nie opanowal ; ]
_________________ CZĘŚCI Z ROZBIÓREK E30'stek
CHWILOWO NOWY NR
tel: 506-799-133
gg: 4995986 niewidoczny
Daniel vel Szajbaa
Ostatnio zmieniony przez Szajbaa 4 Czerwiec 09, 12:53, w całości zmieniany 2 razy
Dziwi mnie zachowanie osób stojących obok, nikt jakoś usilnie nie próbuję wytłumaczyć agresorowi że nic sie nie stało i rozdzielić ich - strach ?
Ze nic sie nie stalo? AWV, a ciekawe jakbys zareagowal gdyby jakis duren pedzlem pomalowal maske twojej beemki tak dla jaj Wiec ja jestem w stanie po czesci zrozumiec tego kolesia ktory temu dal male lupanko. A tak apropos tego pierwszego filmu, nie wiem czy to sciema. Widzialem ten film jakis rok temu. Na koncu byly dedykacje, ze film w pamieci tego kolesia ktory zginal w trakcie krecenia tego odcinka. Nie wiem, wszystko mozliwe..
Wysłany: 4 Czerwiec 09, 15:37
Nie no ja reakcję kolesia rozumiem, ale chodzi mi o zachowanie napastnika (czy w sumie poszkodowanego) po tym jak już się dowiedział że to kawał (wiadomo że ala farba to pewnie woda,która łatwo zmyć). Ale zapewne bym się nieźle wkurzył jak by mnie to spotkało
Co do pierwszego filmiku... WoW jak to prawda to masakra
Ale wygląda to trochę na pistolet na kapiszony
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Wysłany: 5 Czerwiec 09, 14:15
E34-Patryk napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=ApLwDTehj_c
zobaczcie jaką reakcję wywołał głos gościa na prowadzącym
Widziałem ten filmik, widać że próbuję się opanować ale jak każdy wie nie zawsze da się się to zrobić. Śmiech ma dobry, więc poza tymi "głosami" można pęknąć też z niego
Ciekawe czy go objechało kierownictwo
Jak to włączycie to po prawej bedzie opcja z polskimi napisami, gościa zwolnili, program zakończyli i tyle. Ziomek miał wycięte migdałki i takie powikłania z jego głosem.
_________________ 4X4 2.5TDI FULL OPCJA
Ostatnio zmieniony przez E34-Patryk 7 Czerwiec 09, 11:11, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 8 Czerwiec 09, 00:41
Nie no rozumiem to, ale jakoś tak mi trochę szkoda tego kolesia co oklep dostał, taka jego praca... tyle że tu przesadził i to zdrowo za co został ukarany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum