Wysłany: 11 Kwiecień 09, 14:19 MATKO BOSKA - KOBIETY !!!!! :) - z innego forum ;))))
> [author]Barbara B.:
> prowadzę, ale to jakby nie o tym
> no i dywaniki mam w mojej "cytrynie"
> tylko, pomimo że to dobre dywaniki, i botki też dobre
> (włoskie), to obcas w nie wchodzi (jakimś magicznym sposobem)
> a zatem pojawia się zagrożenie co najmniej kolizji w ruch
> drogowym
>
> czy ktoś zna dywaniki, w które nie wchodzą obcasy?
>
> ważne o tyle, ze codziennie prowadzę
>
> Pozdrawiam prawie świątecznie, B.
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 11 Kwiecień 09, 18:15
Buehehehehe....
to chyba jakaś blondynka ( bez obrazy dla blondynek) ale to jest już mega przesada.
nikt jej nie uświadomił że najprostrzym sposobem jest zmienić buty
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Buehehehehe....
to chyba jakaś blondynka ( bez obrazy dla blondynek) ale to jest już mega przesada.
No kurde.... jakieś 50 osób ;> ale NIEEEEEEEE ona dalej dywaników szuka........ Ten świat jest nie do zniesienia na trzeźwo
p.s. hmmmmmmmmm... nie blondynka.... nawet... byłbym w stanie jej wybaczyć te obcasy i dywaniki ;>
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Ostatnio zmieniony przez SataN 11 Kwiecień 09, 20:06, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW E46 Coupe
Wysłany: 11 Kwiecień 09, 20:15
SataN napisał/a:
el_banano napisał/a:
Buehehehehe....
No kurde.... jakieś 50 osób ;> ale NIEEEEEEEE ona dalej dywaników szuka........ Ten świat jest nie do zniesienia na trzeźwo
p.s. hmmmmmmmmm... nie blondynka.... nawet... byłbym w stanie jej wybaczyć te obcasy i dywaniki ;>
Mój samochód:: BMW
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 257 Skąd: Z planety Ziemia
Wysłany: 12 Kwiecień 09, 10:12
Niech sobie kupi gumowe. moja kobieta tak jeździ czasami a ma gumowe dywaniki i nie ma problemu,wręcz twierdzi że w szpilkach sie jej lepiej prowadzi ale ja się na tym polu nie będę wypowiadał .
Niech sobie kupi gumowe. moja kobieta tak jeździ czasami a ma gumowe dywaniki i nie ma problemu,wręcz twierdzi że w szpilkach sie jej lepiej prowadzi ale ja się na tym polu nie będę wypowiadał .
LOL ja też w szpilach nie próowałem... raz próbowałem w glanach, ale jakoś... za dużo palił bo czucia w syrach nie miałem i jednak wolę normalne buty wygodne do jeżdżenia
Ja całe życie prowadzę auto w butach na obcasach 10 cm, albo koturnach, tak też zdawałam egz na prawko, kwestia przyzwyczajenia, a dziury w dywaniku jeszcze nigdy nie zrobiłam Raz mi się but zaklinował i była lekka stłuczka naszczęście tylko w murek na parkingu :]
Jeśli chodzi o "cytrynę" to ich dywaniki są tak cienkie jak firanki i mój kolega w
5-letnim autku od strony kierwcy ma dziurę po obcasie
Więc koleżance nie ma co wybaczać, ponieważ ten problem to nie abstrakcja tylko rzeczywistość
Zmiana butów nie wchodzi w grę, kobieta jest kobietą i na obcasach chodzić "musi"
Mój samochód:: BMW E46 Coupe
Wysłany: 13 Kwiecień 09, 11:27
w czasopiśmie "Motor" kiedyś była opisana sytuacja, której prowodyrem pyło pęknięci szpilki. Pani stała na skrzyżowaniu, z wciśniętym pedałem sprzęgła pod stopem, i w tym pękł obcas i bach auto wyskoczyło na skrzyżowanie - inny pojazd walnęł w bok auta. Szkody, oprócz materialnych, to z tego co pamiętam pęknięta miednica, coś z kością udową... Także, jak widzę koleżanki jeżdżące w 10 cm szpilach to strach mnie ogarnia. A patent z butami zapasowymi jest super. Np jak mam jechać w trasę w skórzanych butach do garnituru, to ubieram adidasy do auta, bo wygodniej się jedzie a tamte biorę na przebranie. tylko trzeba pamiętać o przebraniu po skończonej jeździe
_________________ Ta łopateczka, i to kopnięcie...to jest coś niesamowitego...
Zgadzam się z kolegami, ze bezpieczniej jest jezdzic w jakis adidaskach niz obcasach
Zmienic buciki na czas podrozy nic nie kosztuje A według mnie jest nawet wygodniej
Ja tam zawsze ubieram sportowe butki, po co mam się zabić przez głupotę. Buty na obcasie ubieram jak chcę męża pokusić, a w autku mam mieć wygodę i pewność, że nic z mojej strony nie przewidzianego się nie stanie.
Ostatnio zmieniony przez Karolcia 16 Kwiecień 09, 12:54, w całości zmieniany 1 raz
A nie lepiej gwintowaną zawieszkę do obcasa - by lepiej sie na pięcie obracało
no jeszcze najlepiej z sachsem co by przypadkiem sobie krzywdy w piętę nie zrobiła... w kolorze cosmoschwarzmetallic albo innej cholerze dopasowanej koniecznie do karoserii i torebki ;>
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 18 Kwiecień 09, 10:05
SataN napisał/a:
AWV napisał/a:
A nie lepiej gwintowaną zawieszkę do obcasa - by lepiej sie na pięcie obracało
no jeszcze najlepiej z sachsem co by przypadkiem sobie krzywdy w piętę nie zrobiła... w kolorze cosmoschwarzmetallic albo innej cholerze dopasowanej koniecznie do karoserii i torebki ;>
No myślimy tak samo widzę
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum