Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
Miss teen USA 2007. Buahaha!
Autor Wiadomość
woz 
Klubowicz
sweet sound of V8

Mój samochód:: e34 530 Touring
Wysłany: 17 Maj 09, 18:59   Miss teen USA 2007. Buahaha!

Troche english potrzebny do tego linku, ale naprawde warto zeby skapnac, ze ta Pani po prostu nie skapnela, niczego.. BUAHAHA <bmw_1>

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Spike90 
BMW LoVeR

Mój samochód:: BMW E46 Coupe
Wysłany: 18 Maj 09, 23:14   

jak dla mnie nie musi kapować ;p

hehe - a tak naprawdę - no cóż I personally belive that...she is really stupid

R6

5oul 
Klubowicz

Mój samochód:: E46 325Xi 2000r
Wysłany: 18 Maj 09, 23:36   

hahahaha... no laska mnie rozwaliła...
Nie wiem czy mój angielski jest na tyle dobry, ale tłumacząc to:
P: = pytająca
M: = Miss
P: Dlaczego według Ciebie co piąty Amerykanin nie potrafi zlokalizować Stanów Zjednoczonych na mapie świata?
M: (tłumaczenie ogólne) Ludzie w stanach nie potrafią zlokalizować USA na mapie bo są wykształceni jak w Południowej Afryce albo w Iraku. I uważam, że edukacja w USA powinna pomagać ludziom w takich miejscach jak Afyka Południowa, Irak i Azja, aby budować naszą przyszłość...

Szczerze... inteligencja tej "pani" jest na poziomie polskiego dziecka w 4 klasie podstawówki (mam nadzieję, że nie obrażam 4'to klasistów). I jeśli ona tak została "wyedukowana" w USA to ja dziękuje za taką wiedze... niech ją zachowają dla siebie...

PS mogłem nie dłosłownie przetłumaczyć lub czegoś nie zrozumieć. Jesli popełniłem takowe faux pas, to wybaczcie.

AWV 

Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 18 Maj 09, 23:43   

Popisała sie, nie ma co ;)

Słyszałem, że w stanach ułamków uczą się w szkole średniej... u nas ten dział jest brany w podstawówce :D

Mordulec 
Klubowicz
z chińskiej bajki

Mój samochód:: E30
Wysłany: 18 Maj 09, 23:46   

5oul napisał/a:
P: Dlaczego według Ciebie co piąty Amerykanin nie potrafi zlokalizować Stanów Zjednoczonych na mapie świata?
M: (tłumaczenie ogólne) Ludzie w stanach nie potrafią zlokalizować USA na mapie bo są wykształceni jak w Południowej Afryce albo w Iraku. I uważam, że edukacja w USA powinna pomagać ludziom w takich miejscach jak Afyka Południowa, Irak i Azja, aby budować naszą przyszłość...

Pytanie jest troche kulawe , bo w sumie co by odpowiedziec gdyby ktos zapytał
ze co piąty Polak nie potrafi wskazać na mapie Polski ...

W sumie to organizatorzy + ta pani sami postrzelili się jednocześnie w lewe i prawe
kolano , oni zadając głupie pytanie , ona odpowiadając wg schematu którego
najpewniej wtłaczano jej do głowy przez pare ładnych lat
I personally belive that...
trudno nawet rozbudowac to zdanie w kontekscie tego pytania ...

Dobrze podsumował to gosc w jednym z wpisów pod filmem :

you know if i was asked such a stupid question i wouldnt also be able to give an answer.
the question was so retarded recent polls show that a fifth of americans cant locate the u.s. on a world map.
if i was asked that i would say fuck you. you try to answer that, it's the dumbest question ever,
and what do you want from a poor blond it's like splitting her brain in two with such questions. that's what i believe lol.

Wkoncu to nie są zawody BrainBench tylko wybierają Miss wiec po tej Pani raczej
nie ma co się spodziewac genialnych wypowiedzi ... swoją drogą jest ładna i niech
tak zostanie :drunk:

[ Dodano: 18 Maj 09, 23:52 ]
AWV napisał/a:
Słyszałem, że w stanach ułamków uczą się w szkole średniej... u nas ten dział jest brany w podstawówce

Tak a całkami i różniczkami zajmują się doktoranci i profesorowie którym z trudnem
udało się rozpracować pierwiastki na studiach :lol:

5oul 
Klubowicz

Mój samochód:: E46 325Xi 2000r
Wysłany: 19 Maj 09, 00:14   

Mordulec napisał/a:

Pytanie jest troche kulawe , bo w sumie co by odpowiedziec gdyby ktos zapytał
ze co piąty Polak nie potrafi wskazać na mapie Polski ...

Racja, pytanie jest do bani...

Mordulec napisał/a:

Wkoncu to nie są zawody BrainBench tylko wybierają Miss wiec po tej Pani raczej
nie ma co się spodziewac genialnych wypowiedzi ... swoją drogą jest ładna i niech
tak zostanie

Tez jestem tego zdania, niech zostanie ładna (przynajmniej w jej przypadku) :D Z drugiej strony, żyjemy w Polsce, mamy najpiękniejsze kobiety na świecie, a one wiedzą gdzie jest Polska na mapie świata. Jak dla mnie wybór jest oczywisty :D

woz 
Klubowicz
sweet sound of V8

Wysłany: 19 Maj 09, 07:47   

Pytanie jest: ze statystyki pokazuja, ze co piaty amerykanim nie jest w stanie wskazac ameryke na mapie, dlaczego myslisz ze tak jest?". Na chlopski rozum mozna wyklepac, ze poziom edukacji pada, albo hierarchia czy tam wartosci sie zmieniaja i ludzie bardziej sa skoncentrowani na karierze, wiec odpowiedzi moga byc rozne i nie uwazam by pytanie bylo az takie durne. Ale jest na youtube kawalek wywiadu z ta laska na jakims progranie porannym i powiedziala wprost, ze byla tak scheblowana (18 lat, pierwszy wystep przed kamera itd) ze uslyszala doslownie polowe pytania i po prostu zglupiala. Odpowiedziala na pytanie i pozniej pomyslala "dziewczyno, co ty wlasciwie przed chwila powiedzialas??" :) Zdarza sie, niestety nie wypowiem sie na ten temat bo nigdy nie startowalem przed kamerami w konkursie Miss :P

http://www.youtube.com/watch?v=fQKNvPn3V-8

[ Dodano: 19 Maj 09, 07:51 ]
Mordulec napisał/a:
... swoją drogą jest ładna i niech tak zostanie

..no i tutaj daleko mi do tego, zeby sie nie zgodzic :lol:
Ostatnio zmieniony przez woz 19 Maj 09, 07:52, w całości zmieniany 1 raz  

Miro600V 
King of the road

Mój samochód:: BMW E36 M43B16 Compact
Wysłany: 19 Maj 09, 08:46   

Jak dla mnie, to mogła by nawet nie wiedzieć jak ma na imię, byle by z łóżka nie wychodziła :lol: :wink:

A tak poważnie, to pewnie zjadł ją stres, co zresztą mówią potem w programie z linka :wink: Chociaż z tą geografią u mieszkańców USA faktycznie słabo:
http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
Kupię prawy błotnik E36! Szczegóły - http://www.forum.maxbimme...11415.htm#89298
Ostatnio zmieniony przez Miro600V 19 Maj 09, 16:18, w całości zmieniany 2 razy  

woz 
Klubowicz
sweet sound of V8

Wysłany: 19 Maj 09, 10:55   

Miro600V napisał/a:
Jak dla mnie, to mogła by nawet nie widzieć jak ma na imię, byle by z łóżka nie wychodziła :lol: :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu