Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 2 Lipiec 09, 03:02
Jako drugie auto do lasu - jak najbardziej
Widać przeróbki maluchów nie znają granic, już widziałem sporo nawet ciekawych egzemplarzy - teraz kolejny
Fajne alu
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Mój samochód:: BMW E36 M43B16 Compact
Wiek: 25 Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 151 Skąd: Oława City
Wysłany: 2 Lipiec 09, 09:31
Hmm... Z ceną nieco przesadził.
Kuzyn miał kiedyś malczasa z silnikiem 1.4 (z punto z tego co pamiętam), z przodu i tyłu tarcze hamulcowe, fotele kubełkowe, gleba, alu z rantem, założone nery z siatexem z e36, lusterka M3, przerobione zderzaki, nowy niebieski lakier - ogólnie gdzie pojechał robił niesamowite wrażenie (lan$ w pozytywnym tego słowa znaczeniu ).Do tego zamykał budzik bez problemu - bałem się z nim jeździć Auto poszło za 2500 zł...
Mój samochód:: Honda CB 750 SF , BMW R1150GS
Wysłany: 2 Lipiec 09, 12:34
Skoro juz o maluchach mowa to odgrzebałem w necie fotke mojego 1 dupowozu w karierze kierowcy Możecie sie śmiać albo nie , ale to mnie woziło do szkoły , 84 rok odchudzony na max , klatka , kubełki pasy szelkowe , planowana głowica , wałek świątka , w zawieszeniu pełna partyzantka włącznie z cięciem sprężyn od poloneza żeby go utwardzić To co przeszedł to żadna beemka by nie wytrzymała
_________________ Motocykle są wszędzie
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
Twoje pierwsze wymuszenie
może być moim ostatnim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum