Wysłany: 12 Grudzień 09, 16:41 Pudzian vs Najman :]
Witam wypowiedzcie się co nieco na temat tej walki bo jak dla mnie to rewelka była :lol:Najman za bardzo kozaczył przed pojedynkiem,a do rewelacyjnych zawodników to on nie należy i dobrze ,że dostał.Swoją drogą długo to nietrwało:44 sekundy Po walce to troche mi go żal było
Bylo to dokladnie to co pudzian powiedzial na konferencji prasowej. Ten Najman leszczyl, ze on go pokona, i ze skoro chce zmienic zawod to niech zacznie grac w badmingtona i wreczyl mu paletki i lotke, twierdzac, ze powinien zostawic meski sport dla mezczyzn. Pudzian na spokojnie powiedzial ze to bedzie jak czolowka osobowki z rozpedzonym tirem. No coz, chlopak nie klamal
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 13 Grudzień 09, 00:12
Pudzian nie ma takiej kondycji jak zawodowi bokserzy czy zapaśnicy. Dla niego jedynym posunięciem jest jak najszybszy nokaut przeciwnika. Jest mega silny, ale tylko na krótkie dystanse i krótkie wysiłki organizmu... - takie moje zdanie.
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Nie jestem fanem pudziana ale musze przyznac,ze dokopal mu niezle.Ja nawet nie wiedzialem,ze chlopak zmienil branze.
( Sory,rysowalem komiks, nie jestem na bierzaco)
Tak czy inaczej "z liscia" od niego wylapac bym nie chcial....
dla pudziana.
Ostatnio zmieniony przez Tomek v8 21 Grudzień 09, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW E46 Coupe
Wysłany: 13 Grudzień 09, 11:34
Najman jest mocny w gębie - obejrzyjcie sobie konferencje przed walką z Wawrzykiem, a potem walkę. Na konferencji gadał jak potłuczony o tym że jest Bogiem i że współczuje tamtemu że będzie z nim walczył. A podczas gali, w II rundzie dostał dwa strzały i było po nim. Pudzian dobrze powiedział - jakby Najman tyle nie gadał, to by nikt się go nie czepiał - a tak...mnie się podobało jak pudzian się rzucił do ataku
_________________ Ta łopateczka, i to kopnięcie...to jest coś niesamowitego...
Byłem za Pudzianem cały czas.
Kawał maszyny z niego, a te ciosy co Najman dostał (szkoda mi chłopa).
Najman gadał i gadał może zmieni zawód na mówce.
Nie pamietam nazwisk osób które miały z nim walczyć (Pudzian)- zrezygnowali z waliki z nim (info w necie).
Pudzian na treningach połamał przeciwnikom dwie kości.
Ale sędzia też dobry że wszedł między tira i osobówke
Bardzo mi zależało żeby pudzian rozwalił najmana poniewaz ten był zabardzo pewny siebie,a jego gadki to mnie raziły strasznie.Pudzian spoko gościu radził sobie w strongmenach,w tańcu ,a teraz może być niezłym rzeznikiem mma.
Cro Cop vs. Pudzian mysle ze tez by było ciekawie ale pewnie z podobnym skutkiem
jak z Fedor'em , Pudzian musi troche tych walk wygrac zeby nabrac wprawy jakby nie
patrzec w/w panowie to zawodowcy od ładnych paru lat
Już się na wp pojawiły informacje na temat tego że pudzian sie zbytnio nie popisał techniką, tylko poprostu zrobił rzeź,a co miał niby robić czekać aż go najman podejdzie Ludzie zaczynają pojezdzac mariusza ,a on zrobił to co miał zrobic czyli wygrał.
a ja strzelam ze nowy mistrz bedzie w postaci pudziana panowie mimo wszystko to najsilniejszy czlowiek na swiecie moze i brakuje mu techniki bo jest nowicjuszem ale jak złapie to nikt sie nei uchroni przed jego tubą
_________________ Mistrzów Prostej Pozdrawia Pierwszy Zakręt !
Mój samochód:: BMW E36 CABRIO 1.8i
Wysłany: 20 Grudzień 09, 20:34
rewanzyk heheh najman to frajer, mysle ze kazdy znas gorzej by nie wypadl niz on, ja na miejscu pudziana nie tracilbym czasu na takiego frajera co tylko morda klapac potrafi.....nie ma techniki jak na razie, ale wszystko przed nim, ale power byl potezny,....dziwicie sie ze najmana wygwizdali ?? mam nadzieje, ze pudzian bedzie szedl dalej powoli do przodu
_________________ było E 36 320 coupe...E36 325 coupe automat, E 34 525iX, E34 525td, E36 CABRIO.....szukam dobrego BMW 3er
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum